Inteviu cu Maia Sandu

marți, 16 februarie 2016

P R O T E S T
IMPOTRIVA UNUI INCALIFICABIL ABUZ DE DREPT
 – CAZUL INTACT -
In numele societatii civile organizate, Biroul Operativ Central al S.C.M.D., protesteaza impotriva actului de politie politica exercitat prin intermediul unei institutii decapitate, ANAF, impotriva televiziunii Antena 3 si a altor patru structuri media din Trustul INTACT.
Sfidand orice norma de drept, orice procedura juridica legala si, in primul rand, dreptul de preemtiune al chiriasilor unei cladiri trecute abuziv in proprietatea statului, functionarii ANAF au descins cu mascatii, in sediul Antenei 3, solicitand, ultimativ, un act imposibil de realizat fizic – evacuarea postului in termen de 5 zile. Este un atac fara precedent si greu de explicat nu numai impotriva libertatii presei dar si a democratiei, a ideii de stat de drept si a suveranitatii unui stat de drept.
Solicitam Guvernului si Parlamentului masuri urgente pentru restabilirea legalitatii, anchetarea si pedepsirea exemplara a celor vinovati.
Reiteram, totodata, Apelul catre toti cei napastuiti de o guvernare contrara intereselor nationale, de a se alatura SCMD/CNSC la manifestatia de protest organizata in Piata Victoriei, in ziua de 6 martie a.c., incepand cu orele 11.00.
Honor et patria! Vae victis!
p./ C.N.S.C.

Biroul Operativ al S.C.M.D.

3 comentarii:

  1. Protestati voi singuri deoarece noi,membri SCMD nu suntem de acord cu acest protest.De cate ori a fost d-l Dogaru la A3?De cate ori ne-au sprijinit? Nu vedeti ca acestia procedeaza precum tziganii,ocupa sedii ilegal si nu se mai dau dusi de acolo.Pai ce ,un om amarat daca isi pierde casa ,mai sta in ea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate Anonim esti in eroare. Este adevarat ca Antena 3 nu ne-a sprijinit mai deloc in lupta noastra, dar aici este vorba de un abuz de drept - nu poti da afara un chirias din casa, oricare ar fi el, daca acesta isi plateste corect chiria, pentru a instala un alt chirias. Sa nu mai vorbim despre faptul ca, in cazul de fata, chiriasul este un trust media care, conform Constitutiei, trebuie ocrotita. De, este un caine de paza, mai mult sau mai putin credincios, al democratiei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce chirias,ei stateau considerand ca este a lui Voiculescu si nu plateau nimic.Ce spui tu este DEZINFORMARE! Si apoi cine suntem noi sa ne erijam in aparatorii democratiei ,ce statut legal avem?Ne autointitulam? Atunci dati-ne armament si munitie si-i punem la punct pe toti,sau instauram Dictatura Militara pana punem tara in ordine si gata!

    RăspundețiȘtergere