Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 19 februarie 2016

MITING ULTIMATIV
6 MARTIE 2016 ORELE 11.00, PIATA VICTORIEI, BUCURESTI
-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC, a tuturor cetatenilor romani responsabili, civili si militari –

Doamnelor si domnilor,
In ziua de 17 februarie 2016, reprezentantii SCMD au incheiat negocierile la Primaria Generala a Capitalei (P.G.C.) pentru Marea Adunare Populara, votata de dvs. in unanimitate, pentru ziua de 6 martie, cu incepere de la orele 11.00, in Piata Victoriei. Conditiile sunt aceleasi ca si la 24 ianuarie, acelasi dispozitiv, cu inchiderea Soselei Kiseleff, ca loc de parcare (in alveole), cu aceleasi puncte de adunare incepand cu orele 09.30 si afluire intre 10.00 -11.00 catre locul de desfasurare. Va rugam, prin urmare, sa transmiteti pana vineri 4 martie, la orele 11.00, datele de identificare ale mijloacelor auto.
Doamnelor si domnilor,
Pe 6 martie 1945, a inceput calvarul poporului roman, prin implantarea de catre ocupantul strain a unui guvern de slugi. Pe 6 martie 2016, acest capitol sinistru din istoria romanilor se va incheia prin vointa Societatii civile romanesti organizate si orice ingerinta straina va inceta. Guvernul Ciolos, nedorit si extern impus, ori isi va asuma revendicarile noastre in baza unui grafic de rezolvare asupra caruia ne vom pune de acord, ori va pleca, luand in calcul cererea de demisie facuta de noi inca de la 28 decembrie 2015 si reluata de catre Senatul Romaniei, in plen, pe 17 februarie a.c.
Doamnelor si domnilor,
Revendicarile noastre, imediate si ultimative, sunt:
I.                  Pentru militari si politisti:
Abrogarea Art. 40 din OUG nr. 57/2015, ca neconstitutional si aplicarea imediata, prin Ordinul comun, a Legii nr. 223/2015;
Abrogarea Art. 6 din Proiectul de Norme pentru aplicarea Art. 121 din Legea nr. 223/2015;
Incetarea discriminarii creatorilor militari, prin interpretarea abuziva si neconstitutionala a Legii nr. 8/2006.

II.               Pentru eroii Revolutiei, civili si militari:
Abrogarea insultatoarei OUG nr. 95/2014, falsificatoare de Istorie si repunerea imediata in drepturi a beneficiarilor, civili si militari, ai Legii nr. 341/2004.

III.           Pentru pensionarii civili:
Initierea imediata, de catre Ministerul Muncii, in cooperare cu Federatia Unirea a Pensionarilor din Romania, a unei noi legi a pensiilor, pornind de la Legea nr. 19/2000, fraudulos abrogata, cu respectarea procentului de 45% din salariul mediu brut la calculul punctului de pensie, respectarea Deciziei ICCJ nr. 19 in Dosarul nr. 18/17 oct. 2011, privind recalcularea pensiilor civile, si departajarea clara, din punct de vedere juridic, a pensiilor de ajutoarele sociale, indemnizatii si rente;
Acordarea prin HG, de Pasti, a celei de-a 13-a pensii, promisa pentru Craciunul 2015, pensionarilor saraci.

IV.           Pentru salaratii statului, civili si militari:
Aprobarea in urgenta (aviz favorabil) a Proiectului Legii unitare de salarizare, inaintat Parlamentului de Guvernul Ponta;
Acordarea tot de Pasti, a salariului minim pe economie, de 1250 lei, promis prin HG;
Sistarea actiunilor de preluare frauduloasa a spitalelor CFR;
Sistarea imediata a disponibilizarilor si intreprinderea masurilor de salvare a SIDEX Galati, Santierului Naval Galati, Complexului Energetic Oltenia, Ford-Craiova si CUG Iasi (S.C. Fortus S.A.);
Acceptarea proiectului CNSC de reluare a activitatii de catre Fabrica de Apa Grea dela Drobeta-Turnu Severin.

V.               Pentru Libertate si Democratie:
Solutionarea crizei “Antena 3” prin respectarea dreptului de preemtiune al postului, la inchirierea/cumpararea spatiului in care functioneaza;
Declansarea procesului de depolitizare a actului de justitie, prin numirea fireasca, in functia de Procuror General, a Presedintelui Asociatiei Procurorilor din Romania, recunoscut ca lider de profesionistii din sistem.
Doamnelor si domnilor,
Daca Guvernul nu isi asuma indeplinirea acestor solicitari, conform unui grafic, asupra caruia ne vom pune de accord, incepand cu 6 martie vom sustine pana la Victorie un singur lucru – DEMISIA!. Si vom apela si la Presedintele Klaus Werner Iohannis, rugandu-l sa dea, de data aceasta in interes national, “Ordinul de lupta”: “A trebuit sa moara bebelusi pentru ca acest guvern sa cada”!
Va asteptam, asadar, cu mic, cu mare, in Piata Victoriei, duminica 6 martie 2016 la orele 11.00, pe toti, civili si militari, militari si civili, pentru ca numai in Unire sta puterea!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Honor et Patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

4 comentarii:

  1. Domnule Dogaru,nu credeti ca organizarea unui miting intr-o zi de miercuri, cand se desfasoara sedinta de guvern ar avea un impact mult mai mare ? In primul rand am avea decidenti cu care sa discutam spre deosebire de ziua de duminca.Manifestari similare, desfasurate in fata sediului M.Ap.M., sediul CPS din Drumul Taberei, in fata Palatului Cotroceni [a-propos, dl. Presedinte, a dat vreun raspuns la petitia din 24.01.2015-doar au trecut 30 de zile ]. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca domnul Dogaru se refera la o abrogare a art. 40 in Parlament, nu la o abrogare prin alta ordonanta de urgenta care, potrivit L24/2000, nu ar repune in vigoare articolele abrogate prin OUG nr.57/2015.
    Si atunci, de ce nu mutam centrul de greutate al actiunilor, inclusiv mitingurile, asupra Parlamentului.
    MApN, vinovatul principal al emiterii ordonantei, si Guvernul, dupa ce au aruncat piatra in onoarea pensionarilor militari sunt neputincioase in a mai repara ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. CETATENI !
    TILICARI DIN TOATA TARA, UNITI-VA !
    Nu raspundeti provocarilor marsave ale unora alde Olescu (b)ELITA si cei 7 Pitici ! Ei nu reprezinta marea masa a rezervistilor militari ! Sunt doar o mana de razvratiti, ushkiti shmekereste din sistem, la nici 42 de ani ! Potecarul si acolitii lui nu sunt pensionari militari, ci doar niste rezervisti nefericiti , care-si pierd toata ziua pe net, instigand la dezordine, razmerita si ura de rasa !
    TILICARI DE TOATE GRADILI !
    NU iesiti in strada pe 6 martie ! NU dati apa la moara Zdrongarului, care nu-si urmareste decat propriile interese ! Un om normal la cap nu ar sustine, pana la turbare, abrogarea OG57, ci ajustarea ei, in folosul si spre binele tutulor, fara sa riscam o blocare ireversibila a legii ! NU dati apa la moara unora alde Viurel Beobel MaKis, marele cariciopterist de Hurziceni, in timpul liber, si Secretar General Beobe PCR, conform statului de organizare, care, timp de 5 ani a stat la televizor, iar acum rage ca nu-i mai ia guvernul in calcul CV ciucalatei pe care i-a dat-o statul moca, ca sa nu i se blegeasca mansa, pe timpul misiunilor de vanatoare-gazare a gandacului de Colorado, la nivelul brazdei de barabuli, prin lanurili Ialomitene !
    CETATENI - TILICARI ADEVARATI, oare cum putem noi cataloga atitudinea unuia ca R-26499, care, atunci cand nu mai are argumente, vede numai securisti, ceisti, setesisti si jihadisti ? Si, oare cum putem noi cataloga apucaturile unuia ca Viurel Beobel MaKis, care instiga la razmerita ?
    CAMARAZI, MOSNEGI BASINOSI SI CRACANATI ai patriei, NU puneti botul la manipularile zdrongariene ! Si, mai ales, nu puneti botul la basmele olescului-al doilea mare Ganditor de la Hamangia al Romaniei, asa cum, de exemplu, Iulica Putza Mare(s) isi pliaza biuzili pe gaozul marelui blogar de opinie al tilicarilor ! ( Ex: Iulian Mares1 martie 2016, 09:40 Multumesc din inima domnule R pentru cenzurarea nesimtitilor care nu sunt de acord cu dvs ! Consider ca o pauza in postari nu strica pt unii, care indraznesc sa gandeasca altfel!)
    TILICARI !
    Luati exemplul zecilor de mii de osteni, care au muscat zeci de ani din cizme, diagonala si portharta, si care si-au servit cu devotament patria, fosta candva multilateral dezvoltata si orientata spre comunism ! Stati la casile voastre ! Ori,plecati din Bucuresti, ca sa nu va ispiteasca Necuratul !
    NU va cheltuiti banii de pomana, calatorind mii de km pe soselele desfundate ale patriei, ori pe caile ferate, devalizate si fara gari, doar pentru a le face jocurile dogarienilor manipulatori !
    Piata nu este pentru tilicari.
    Tilicarul original, adevarat, TRADE MARK, nu are nimic in comun cu exaltarile de moment ale unora, care nu sunt nici istorici, nici securisti, nici militari si nici activisti, ci doar niste jalnici profitori, autoproclamati, pe viata, in fruntea unei asocieri, care functioneaza ilegal, insa la vedere . Si nici cu viziunile de putzoi, reincarnat intr-o Mafalda cazona, cum este acest guru al (b)elitei de rezerva, Potecarul de la R 26499 !
    Stati linistiti langa babili si nepotii vostri !
    BOICOTATI MITINGUL din 6 MARTIE !
    URA !
    Viv la revolusion !
    Asta la vista, beibi !
    Zeii fie cu noi !
    RăspundețiȘtergere
    Anonim1 martie 2016, 13:39

    Nu-l omiteti de la o muie dubla nici pe ..Mares-alul ..!!
    Viv la revolusion !
    Asta la vista, beibi !
    Zeii fie cu noi !
    Pentru conformitate ..L.B..Armya -blog..!

    RăspundețiȘtergere