Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 28 decembrie 2018


„LA MULTI ANI!”
DAR... SA NU NE FACEM ILUZII!
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D.-
Doamnelor si domnilor,
B.Op.Central si Comitetul Director ale S.C.M.D. va ureaza, cu ocazia ANULUI NOU, traditionalul „LA MULTI ANI!” si sanatate dvs. si celor dragi. Cat despre traditionala urare de „FERICIRE” sa nu ne facem iluzii, chiar daca posturile TV mint din nou, pentru a atrage, deliberat, iarasi si iarasi, ura civililor impotriva rezervistilor, ca ne vom umple de bani in ianuarie 2019.
Singurul succes este obtinerea temporara a renuntarii de catre Guvern sa ne mai taie 10% din cuantumul existent al pensiilor, prin reintroducerea discriminatorie a platii CASS-ului de catre rezervisti, ale caror pensii militare de stat sunt taxate integral drept necontributive la sistemul public. Normal, noi suntem jefuiti de finantistii nostri in propriul sistem!
Va rugam sa observati, pentru calmarea spiritelor si linistea dvs. sufleteasca, urmatoarele:
-         trompetele puterii fac, prin intermediul media, o permanenta si ticaloasa confuzie intre legile care se aplica astazi la pensii (Legea nr. 263/2010 si Art. 40 din OUG nr. 57/2015 si OUG nr. 59/2017 care au distrus Legea pensiilor militare de stat) si un proiect legislativ de noua Lege a sistemului unitar de pensii, mincinos, care nu se va aplica niciodata! De ce? Pentru ca a fost votat in 2018 pentru... 2021, cand numai Dumnezeu stie cine va fi la Putere si cand ar trebui sa inceapa defapt „recalcularea”. Daca la rezervisti, ilegala recalculare trebuia sa dureze 2 ani pentru 172.000 de pensii (minus 18.000 de decedati, raman 154.000) si nu s-a terminat nici dupa 3 ani, aplicati regula de trei simpla si veti vedea ca nici in 2054 nu se va termina recalcularea pentru cei 2 milioane de pensionari reali, aflati in viata astazi! Deci oamenii sunt dusi cu ... acel cuvant atat de drag PSD-ului, aparut pe numarul de inmatriculare al unei masini, pana cand vor parasi cu totii, „pe cale naturala, sistemul”!;
-         ticalosii, de la ministrii de resort la ultimii teleasti, mint in contiuare ca sunt 5,3 sau 5,6 milioane de pensionari, nu 2 milioane, care fac obiectul noii legi reparatorii! Mint ca exista o „pensie minima”! Nu! Exista o pomana electorala minima de 640 lei, adica un ajutor social dat din burta, fara vreo legatura cu vreun contract de munca sau cu hotescul „punct de pensie” (inlocuit, pe viitor, cu si mai hotescul „punct de referinta”), dat celor ce n-au muncit in viata lor, legal, si largit asupra celor care au muncit mai putin de 15 ani si carora li se fura dreptul la pensie! In aceasta situatie, apar pensii calculate, inclusiv in sistemul militar, pentru 16-20 de ani de munca, de 328 lei, 486 lei, 514 lei, etc. mai mici decat pomana electorala de 640 lei. Noua lege este singura pe planeta Pamant care nu-si defineste obiectul-PENSIA, ca drept patrimonial dobandit in baza unui contract de munca, pentru a se putea amesteca de-a valma, in scopul manipularii celor prostiti, pensiile cu ajutoarele sociale, rentele viagere si indemnizatiile de merit;
-         pe post de cobai, noi rezervistii am pierdut primii pensia privata, grupele de munca, Meritul Militar (vechimea), etc. fiind discriminati si prin introducerea ilegala a unor plafoane care limiteaza un drept. De toate acestea vor „beneficia”, in curand, si civilii;
-         pe legile actuale, la inceputul fiecarui an, pensiile fie civile fie militare, erau indexate cu rata inflatiei si 50% din cresterea salariului mediu brut pe economie. Prin OUG nr. 59, Olguta Vasilescu a taiat acest drept rezervistilor, introducand sintagma „indicator definitiv”, deci rupand legatura cu cresterea salariului mediu brut. Singura crestere a pensiilor militare deci este la 2 ani, cu rata inflatiei, adica diferenta dintre inflatia de acum 2 ani si cea de anul in curs. Iata de ce, in ianuarie 2019, noi vom primi a cincea parte din ce ni se cuvenea in ianuarie 2018, jaful fiindu-ne prezentat ca o pomana nemeritata de care ar beneficia „nesimtitii cu pensii nesimtite”. Nu-i mai invidiati pe civili, pentru ca masura se va extinde si asupra lor prin noua ordonanta. Intrebati-va si intrebati-i: „Mai oameni buni, trebuia sa primiti anul trecut o crestere cu 10% a punctului de pensie si, separat, inca din ianuarie, una de 5,3% cu inflatia... Le-ati primit?
-         pensiile militare, datorita OUG nr. 59/2017 nu mai cresc deoarece s-a taiat racordarea la cresterile salariale ale activilor. Cum vor fi inghetate pensiile civile dupa experienta reusita cu rezervistii? Nu numai prin pierderea indexarii cu inflatia ci si prin disparitia punctului de pensie si minciuna cu recalcularea care va proiecta la „Pastele cailor” marirea in fapt a pensiilor civile. In rest minciuni, bombe si tiribombe despre „colapsuri” sau dimpotriva despre dublari si triplari ale pensiilor civile menite sa atraga si ura noastra a rezervistilor impotriva fratilor nostri. DIVIDE ET IMPERA!
De unde vin toate? De la Bruxelles, ca ordine executate cu exces de zel! De catre cine? De catre guvernantii hoti, lasi si tradatori de tara, indiferent de culoare politica si, suplimentar, pentru noi, rezervistii, de catre juristii si finantistii M.Ap.N. al carui ministru este coordonatorul intregului sistem de aparare, ordine publica si securitate nationala.
Acestea fiind zise, va uram anduranta si, din nou, LA MULTI ANI, iar tradatorilor nostri, cu ocazia apropiatei schimbari a intregului personal globalist al ambasadei SUA la Bucuresti le dorim... LA CAT MAI MULTI ANI!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu