Inteviu cu Maia Sandu

joi, 10 ianuarie 2019


SCRISOARE DESCHISA
POLITICIANULUI GABRIEL BENIAMIN LES
MINISTRUL APARARII NATIONALE
Domnule politician,
Ca sunteti campion la tir, desi nu ati facut armata, am luat nota, pentru ca ne-ati comunicat. Felicitari! E meritul dvs.! Ca sunteti pentru a doua oara ministrul Apararii Nationale, desi nu ati absolvit vreo forma de pregatire militara, e meritul d-lui Liviu Dragnea si am inteles. Asta e politica damboviteana!
Ca ati facut o propunere nelegala la sefia S.M.A., incalcand Legea nr. 346/2006 de organizare si functionare a M.Ap.N. (Art. 39, Al. 5) am inteles. E manareala politica! La fel faptul ca, dupa ce l-ati bagat in imposibilitate de a actiona altfel pe Presedintele Romaniei, l-ati atacat la C.C.R. Nu prea intelegem atacul la adresa sefului S.M.A. in functie, exact in zilele cand reprezinta Armata Romana si Romania la discutiile cu omologii din U.E. si N.A.T.O. Miroase a tradare a intereselor nationale!
Ca ati calcat in picioare drepturile militarilor, politistilor, spionilor si contraspionilor romani in activitate, acceptand coeficientii mizeri de salarizare, stabiliti prin haotica lege a LOV privind salarizarea unitara, am inteles! Asa vin ordinele de la Bruxelles, privind destructurarea sistemului de aparare a Romaniei, pe care politicienii nostri, indiferent de culoare politica, le executa cu exces de zel!
Ca ati refuzat sa dati avizul pentru supunerea la vot si respingerea in Camera Deputatilor a ticaloasei ordonante, strecurata ca Art. 40 in OUG 57/2015, care i-a discriminat pe rezervisti, fata de magistrati si civili, distrugand baza de calcul a pensiilor militare de stat sau ca ati fost de acord cu furtul calificat operat asupra rezervistilor, prin rapirea sumelor cuvenite din pensiile private (suplimentare), OMM, pensiile civile, grupele de munca, etc. si inghetarea pensiilor militare prin OUG 59/2017 a aceleiasi LOV, am inteles! Executati intocmai si la timp ordinele venite de la Bruxelles si de la Departamentul de Stat al S.U.A., in baza minciunilor varsate, permanent, pe seama celor care au facut fie si gradinita inainte de 1989, ca am fi masa de manevra infestata de „comunism”, tocmai de catre comunisti feroci din tata in fiu, gen Socor, Tisminitki si Macovei!
Prin urmare, daca intelegem, desi nu acceptam, dovada ca ne vom intalni maine 11 ianuarie 2019, in Instanta, la Curtea de Apel – Bucuresti, ca v-ati incadrat in ordinul de distrugere a militarilor si politistilor vii, nu intelegem ce aveti cu cei morti! Cu eroii care s-au jerfit, in interes national, pentru Independenta, Intregire si Reintregire sau care continua sa se jertfeasca, pentru interese straine, prin „afganistane”! Cum de ati acceptat inmomantarea ilegala, langa Monumentul Eroilor din Gilau, a bulibasei Rudi Varga, altfel un cetatean roman de toata isprava, si patriot doar pentru ca defunctul, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca, si-a dorit? Sau pentru ca d-na Dancila a inteles sa-si onoreze consiliera, care este, intre altele, o persoana care ne-a sprijinit si ne sprijina si pe noi, rezervistii? In chestiuni de demnitate nationala, interesele personale sau de grup, politice, nu au ce cauta!
Evenimentul a avut loc, cu incalcarea legii, adica a deciziei Consiliului local, miercuri 9 ianuarie 2019. Daca, spre norocul dvs., scapati de mine si eu doresc sa fiu inmormantat la cimitirul Pere Lachaise (Paris – Franta, ca tot suntem in U.E.), imi sprijiniti dorinta testamentara?
Luati in calcul si acest protest al nostru legat de incalcarea onoarei si demnitatii militare, pe langa celelalte, care ne-au adus in situatia, neplacuta pentru dvs. si predecesorii dvs., de a ne intalni in Justitie, ca unica solutie. Daca dvs. intrevedeti alte posibilitati ori solutii, in vederea unei eventuale reconcilieri, care, pentru moment, noua ni se pare imposibila... IN INTERES NATIONAL, VA STAM LA DISPOZITIE!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu