Inteviu cu Maia Sandu

joi, 4 iulie 2019

Miting impotriva tradarii nationale, in Piata Victoriei


MITING IMPOTRIVA TRADARII NATIONALE, IN PIATA VICTORIEI DIN BUCURESTI, DUMINICA, 07 IULIE A.C., ORELE 17.00

APEL
Catre membrii SCMD/CNSC din Bucuresti si Ilfov
Catre toate ONG -urilor militarilor si a cetatenilor patrioti ai Capitalei

Doamnelor si domnilor,

Forumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures (FCRCHM) si Asociatia “Calea Neamului” (ACN) au organizat, cu un an in urma, un miting de protest in Piata Constitutiei din Bucuresti, urmat de un mars pe directia Piata Unirii – Piata Universitatii, protest generat de includerea, de catre iredentisti, pe fondul inculturii si incapacitatii politicienior nostri, prea preocupati de lupta pentru ciolan si de sfasierea reciproca, in chiar anul aniversarii Centenarului Marii Uniri, a unei prevederi in Proiectul de lege al Noului Cod Administrativ, care oficializa limba maghiara in administratia a aproape jumatate din localitatile Tarii. Era un act care sfida, intr-un mod inadmisibil si fara precedent, Constitutia Romaniei, drept care, la initiativa deputatului de Mures, Marius Pascan, sustinut de 50 de colegi, Curtea Constitutionala a declarat textul anticonstitutional.

Pe fondul actualei lupte pentru ciolan in PSD, UDMR a obtinut includerea prevederii neconstitutionale in OUG privind implementarea Codului Administrativ. Este treaba PSD daca vrea sa se excluda din politica, dar noi, Societatea Civila organizata, nu putem permite vanzarea Romaniei la taraba, cu amanuntul.

Sa fim, asadar, din nou, alaturi de contestatarii din Harghita, Covasna si Mures, atragand atentia membrilor Guvernului, Parlamentului si presedintelui sas al Romaniei, in traditia lui Stephan Ludwig Roth, ca aici este Romania, stat national unitar, pentru infaptuirea caruia     s-au sacrificat milioane de romani si ca promulgarea unei astfel de prevederi legislative echivaleaza cu o sinucidere politica imediata si fara drept de apel.

Sa fim prezenti in Piata Victoriei, duminica 07 iulie a.c., la orele 17.00! Cu atat mai mult cu cat o buna parte dintre participanti, membri ai FCRCHM si CAN, sunt si membri ai structurilor noastre!

Pentru a nu periclita actiunea, permitand diversionistilor in slujba unor interese straine sa deturneze manifestatiile ca de obicei, in interes politic meschin si antinational, va solicitam sa aveti asupra dvs. legitimatiile si insemnele noastre (pentru legitimare), dar nu la vedere si, daca se poate, sa ne grupam in jurul reprezentantilor SCMD - CNSC.
Si nu uitati un lucru … “Patria este norodul, iara nu tagma jăfuitorilor!”. Indiferent de culoarea politica afisata de “balaurii care ne inghit de vii”!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu