Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 29 octombrie 2019

Multumiri participantilor la mitingul SCMD din 25 Octombrie


Mitingul din 25 Octombrie 2019
Multumiri

Comitetul Director al SCMD aduce, pe aceasta cale, multumiri tuturor celor care au avut inteligenta si curajul sa participe la mitingul din 25 Octombrie 2019, din Piata Victoriei: membri SCMD din Capitala si, indeosebi, din toate colturile tarii, rezervisti din diferite asociatii ale militarilor in rezerva si in retragere, sindicalisti din Politie si Justitie, CFR-isti, profesori, diplomati, lucratori din Sanatate, magistrati si revolutionari.
S-a solicitat si PSD ceea ce SCMD a solicitat, pana acum, celorlalte partide parlamentare:
·        Amendarea OUG 95/2014 si asumarea ca initiativa parlamentara a amendamentelor care curata Legea 223/2015 de prevederile discriminatorii si neconstitutionale introduse prin OUG 57/2015, OUG 59/2017 si OUG 114/2018. SCMD respinge pomenile aruncate, cu titlul de promisiune, de diversi reprezentanti politici ai MApN si slugile lor, solicitand repunerea in drepturi, conform legii promulgate, a rezervistilor.
·        S-a cerut, totodata, ca Guvernul, inca in functie, sa dea avizul pentru supunerea la vot a initiativei legislative, indiferent de ce culoare politica vor fi parlamentarii care isi vor asuma aceasta initiativa;
Detractorilor actiunii, celor care au preferat sa faca sluj in fata mainii care tine biciul, imbulzindu-se la fasole cu carnati, presedintele SCMD le transmite ca fara determinarea istoricului militar Mircea DOGARU, pe atunci maior si vicepresedinte al Comisiei Romane de Istorie Militara, ziua de 25 Octombrie n-ar mai fi fost, din 1991, Ziua Armatei. Datorita slugarniciei celor care ieri, ca si astazi, au inteles sa apere onoarea si demnitatea militara in genunchi!
Pentru prima data, transmitem multumiri deosebite cadrelor in activitate din Politie si Jandarmerie care au actionat in solidar cu noi!

Honor et Patria! Vae Victis!

p. Comitetul Director al SCMD,
                  Col.(r)dr. Mircea DOGARU, presedinte                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu