Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 22 februarie 2021

Manifestatii de protest in zilele de 213 si 24 februarie 2021

 

MANIFESTATII DE PROTEST

23-24 FEBRUARIE 2021

-         Reamintim membrilor SCMD/CNSC, din Capitala, Ilfov si Jud. Gorj

-          

Marti, 23 februarie, a.c., SNPPC (ale carui actiuni le sprijinim, in acest moment, la Slatina si Pitesti) a organizat, intre orele 10.00-12.00, cinci pichete, in zona Pietei Victoria. Cei care putem participa ne vom aduna la 09.45, in fata Muzeului Antipa, pe trotuar, in dreptul trecerii de pietoni si in Parcul de la Muzeul de Geologie.

La orele 12.00, participantii vor porni, in conditiile de deplasare impuse de Pandemie, spre Parlament. Cei care nu pot face fata deplasarii vor putea fi prezenti, intre orele 12.30-16.00, direct la locatiile prevazute pentru pichetare, din Piata Constitutiei, ministerele de Finante si Justitie, Parcul Izvor (in fata intrarii la Camera Deputatilor) si in Calea 13 Septembrie, vis a vis de intrarea la Senat si Curtea Constitutionala.

Miercuri, 24 februarie, intre orele 11.00-13.00, vom fi alaturi de FSTFR si USS-CFR, aliatii nostri, la manifestatia din parcul CFR, in fata intrarii principale la Ministerul Transporturilor.

In ceea ce-i priveste pe mineri, reamintim tuturor ca suntem aliati, in cadrul CNSC, cu Federatia Nationala a Muncii de la Rovinari, care se afla in a 10 a zi consecutiva de proteste, pentru neplata, de doua luni, a salariilor. Facem apel, catre Filiala 1 Tg.Jiu a SCMD si membrii SCMD din Motru si Petrosani, sa sprijine, de maine, actiunea de protest organizata de dl. presedinte Constantin Cretan, in fata Prefecturii Targu Jiu.

In conditiile in care Guvernul insista sa arunce gravele consecinte ale unei crize extern induse, exclusiv pe umerii salariatilor, pensionarilor si din ce in ce mai putinilor patroni romani, consideram participarea noastra la toate actiunile de protest, in sprijinul aliatilor nostri, ca facand parte din antrenamentul necesar pentru ceea ce va urma in luna aprilie. Luna in care marii asasini economici vor veni la Bucuresti, pentru a ne declara stat falimentar, daca nu vom ceda, pana atunci, capitalului transnational, ultimele active ale statului roman, mergand pana la externalizarea Sanatatii si Apararii. Recomandam, de pe acum, ca anul acesta, sa vopsim ouale crude, de Pasti, pentru a ne primi cum se cuvine distinsii oaspeti!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

22 februarie 2021,

Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu