Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 19 mai 2021

SOLIDARITATE

  

SOLIDARITATE

SCMD SI MISCAREA INTERNATIONALA

A “VESTELOR KAKI”

 

Sprijiniti de militarii in activitate, sute de mii de rezervisti au declansat miscarea de rezistenta, deocamdata in Franta, Germania, Olanda, Italia si SUA, impotriva guvernelor lor globalist-comuniste, solicitand sistarea vanzarii activelor statelor catre capitalul transnational si o politica de dezvoltare economica si culturala nationala.

Au ajuns la vorba noastra, pentru ca noi, cobaii romani ai experimentului (S-a operat pe noi “Razboiul Stelelelor” in 1989, s-a mutat in Lumea Araba; s-a experimentat la noi “Golania” din Piata Universitatii, s-a transferat ca “Maidan” la Kiev; s-a exersat la noi fraudarea cu violenta a alegerilor, s-a aplicat in SUA etc), i-am atentionat, inca de la infiintarea SCMD in 2009, asupra urmatoarelor …

·         Actualul conflict nu mai este intre state (ex. SUA vs. Rusia ori China) ci intre state, pe de o parte si globalism, ca expresie pur marxista a comunismului,  adica a dominatiei mondiale a capitalului transnational, care vizeaza destructurarea statelor, a natiunilor si instituirea controlului unic, planetar.

·         Ca prima etapa a “Noii Ordini Mondiale” comuniste, potrivit Principiului Kohr (“Tot ce este mic este minunat.”) se vizeaza astazi faramitarea statelor (ex. Cehoslovacia, Iugoslavia, tentativele din Marea Britania, Spania, Italia etc) in entitati de sub zece milioane de locuitori, usor controlabile.

·         Procesul prevede distrugerea economiilor nationale, pierderea resurselor, deprofesionalizarea, pauperizarea si imbatrinarea populatiei, stergerea identitatii nationale prin ofensiva, mediatic sustinuta, impotriva materiilor de invatamant identitare (Istorie, Geografie economica, Limba si literatura) si a scolii in general, a traditiilor, obiceiurilor, culturii, religiei si institutiei casatoriei, promovarea amoralitatii, pentru crearea “omului de tip nou”, unirasial si universal, apartinand natiunii unice, planetare, de consumatori, adica a sclavului perfect, care nu va fi in stare sa se opuna nici macar propriei sale disparitii provocate, in sensul reducerii populatiei la strictul necesar asigurarii huzurului autoalesilor mondiali.

·         Distrugerea structurilor militare, pregatite sa apere statul, ca proiect esential asigurarii victoriei impotriva statelor si natiunilor actuale, experiment declansat in Romania, in 1998  a fost dusa la perfectiune dupa 2004, de regimul niciodata alesului Traian Basescu! Un experiment bazat pe sprijinul serviciilor de intelligence extern-interne, al magistratilor  cumparati cu iluzia situarii deasupra legii, al media obedienta, dar si al tradatorilor formati in anii 1980-2000. Manipulandu-se defectele romanului, lacomia, invidia (“Principiul caprei”), fudulia prostului etc., pe fondul dezinformarii si generalizarii incapacitatii de analiza a populatiei, razboiul imagologic si psihologic, declansat impotriva rezervistilor, singurii care se puteau opune, in 2009, cu fragmentarea acestora prin OUG/2011, a transformat Armata, coloana vertebrala (prin Constitutie) a societatii civile din orice stat normal, in sacul de box al disperarii colective.

Dupa anuntul facut lumii de Basescu, la 27 decembrie 2010, ca “militarii au inteles”, adica ar fi de acord cu denuntarea unilaterala si retroactiva a tuturor contractelor lor de “exercitare a profesiei” (24h/24) si cu pierderea tuturor drepturilor decurgand din statutul de rezervist (inclusiv a acestui statut), au urmat amplele actiuni de protest stradal, zecile de mii de actiuni in Justitie si asaltul asupra partidelor parlamentare, declansate de SCMD. Iar atunci cand “legile Boc-Basescu” au fost transferate in Ungaria, SCMD a luat legatura cu sindicatele militarilor unguri, propunand actiuni comune, a depus plangeri la Bruxelles si Luxembourg si a alertat Secretariatul General NATO, guvernele europene, organizatiile si sindicatele militarilor europeni , dar si americani si rusi, avertizandu-i ca “le va veni randul” si propunand rezistenta comuna, sub dictonul “Militari din toate tarile, uniti-va!”.

Pichetand ambasade, pentru a interactiona cu atasatii militari, participand la intruniri internationale ale veteranilor (ex. Bulgaria, Italia), adresanadu-se, in scris, direct sau prin intermediul membrilor sai stabiliti in strainatate, dar si prin organizatii ale emigratiei romanesti, pentru ca SCMD si-a asociat, din 2011, sindicate si ONG-uri ale civililor, intr-un eficient sistem de aliante (CNSC), a atentionat ca situatia militarilor si politistilor romani in activitate, in rezerva si in retragere se degradeaza pe zi ce trece, in spatele ofensivei politicului imptriva lor conturandu-se ofensiva comunist-globalista, vizand destructurarea statului roman.

Totul a culminat cu pichetarea, de catre SCMD si aliatii sai din CNSC, in plina “Pandemie”, la 24 Ianuarie a.c. a sediilor ambasadelor statelor implicate in Romania si a reprezentantei Comisiei UE, cand am transmis omologilor nostri occidentali, dar si chinezi si rusi, ca actualul guvern are misiunea de a lichida toate activele statului roman, dar si Rezerva si ca ne-am saturat sa fim cobai. Am aratat ca toate succesele noastre (redobandrea statutului de rezervist, recuperarea sumelor abuziv retinute din pensii, o noua lege a pensiilor militare, dreptul la munca etc) au fost atacate prin OUG-uri, opera slugilor kaki ale comunism-globalismului, revitalizate de fraudarea alegerilor in SUA, in favoarea globalistului decrepit Joe Biden si ca, daca fratii nostri militari din statele si prietene si neprietene nu ne sprijina in ceasul al doisprezecelea, noi vom dispare dar si lor le va veni randul! Iar solutia noastra se rezuma la dictonul german “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.

Am fost asigurati ca mesajul ne-a fost inteles si ca lucrurile nu vor ramane asa. Si n-am crezut pentru ca 12 ani de actiune, sperante si dezamagiri, care au cauzat cate 500-600 de decese lunar, in randurile noastre, ne-au distrus capacitatea de a mai crede. Dar Miscarea “vestelor kaki”, declansata in Franta, la 21 aprilie a.c., prin saptamanalul “Valeurs actuelles”, de generalii in rezerva Christian Piquemont si Emmanuel de Richoufftz, carora li s-au alaturat, pana la 3 mai, 65.015 rezervisti si 58% din populatia Frantei, ne-a retrezit sperantele. Mai ales ca a cuprins imediat Germania, Olanda, Italia si, de luni, 10 mai, si SUA. Ceea ce i-a stimulat pe militarii in activitate francezi, care se reclama a fi “Generatia Focului”, sa-l acuze, in acelasi saptamanal, pe globalistul Macron, presedintele gerontofil, de “lasitate, inselaciune, perversiune”, de provocarea “declinului Frantei” si transformarea premeditata a acesteia intr-un “stat esuat”. Da, militarii Frantei au curajul sa se puna, de dragul tarii lor, in afara legii globaliste, pentru ca, declara ei, “Daca nu putem, regulamentar, sa ne exprimam fatis, este la fel de imposibil sa tacem!”. Acuzand politicienii francezi de “abandonarea tarii”, regimul Macron de “tiranie brutala” impotriva militarilor si inlocuirea suveranitatii Frantei cu “neputinta”, omologii nostri avertizeaza ca actualul “declin” al Frantei “L-am vazut in multe tari aflate in criza. Precede prabusirea! Anunta haos si violenta si, contrar a ceea ce afirmati ici si colo, acest haos si aceasta violenta nu vor proveni dintr-o rebeliune militara, ci dintr-o insurectie civila.”. Nu cumva au vazut toate astea, in primul rand, la Romania?

Acesta este motivul pentru care, intr-o Romanie muribunda, lovita, sistematic, de guvernul celor mai incompetenti globalisti ai Planetei, nu putem decat sa ne exprimam solidaritatea cu Miscarea “vestelor kaki” din Europa si SUA, careia ii punem la dispozitie intreaga noastra experieta de cobai greu incercati, pentru ca SCMD lupta pe aceleasi coordonate, de 12 ani. Si ne exprimam speranta ca si ceilalti rezervisti din Romania, la greu manipulati de “LECOINTRE” al nostru si de slugile sale nesatule, se vor trezi, macar acum, la realitate, renuntand la “principiul caprei” si la descalificantul “Ma intereseaza doar burta mea!” pentru ca, daca globalistii isi bat joc de noi toti, civili si militari, intr-o Romanie, inca, intreaga, cu atat mai mult ne vor refuza totul, inclusiv dreptul la viata, intr-o ciozvarta de Romanie!

In consens cu omologii nostri din Occident, si SCMD se inscrie, asadar, in batalia finala dintre state si cei care, prin distrugerea structurilor militare, urmaresc distrugerea statelor, batalie care este, pentru noi, din chiar clipa depunerii Juramantului militar, “Batalia pentru Romania”!

Pe cale de consecinta, alaturi de aliatii din CNSC, SCMD isi reafirma sprijinul fata de actiunea de protest a politisitilor (SNPPC), care va incepe joi, 27 mai 2021, la orele 11.00, in Piata Victoriei. Delegatii nostri se vor aduna la 10.30, pe trotuarul din fata Muzeului Antipa. Cei care nu mai au vestele SCMD, pot veni cu veste kaki! A venit timpul sa ne recuperam toti, militari si civili, drepturile legitime, in Romania Unitara si Suverana!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Co.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu