duminică, 16 mai 2021

Un gest civic util societăţii româneşti

 Stimate cetăţean,

Redirecționează, simplu si gratuit, de pe telefonul mobil sau de pe calculator, 3,5% din impozitul tău pe venit, către mediul ONG.  Nu te costă nimic și este dreptul tău să avantajezi comunitatea din care faci parte si sa beneficiezi si tu, indirect, de aceste avantaje. Completează, semnează și trimite formularul/declaratia 230, online, într-un minut, fără drumuri la ANAF, termenul de depunere de anul acesta fiind 25 mai 2021. Alege cauza în care crezi și dă-i cu 3,5% mai multă putere! Poti face acest demers daca obtii venituri, in Romania, din una sau mai multe surse, astfel:

Ø   salarii si asimilate salariilor;

Ø   pensii;

Ø   activitati independente/activitati agricole, impuse pe baza de norma de venit;

Ø   activitati independente realizate in baza contractelor de activitate sportiva;

Ø   drepturi de proprietate intelectuala;

Ø   cedarea folosintei bunurilor.

Evident, poti alege oricare ONG in care crezi. Noi iti recomandam insă asociatia noastra deoarece  credem cu tarie ca piata financiara a Romaniei este insuficient dezvoltata si ca fiecare cetatean ar trebui sa beneficieze, pe langa serviciile unei banci comerciale preferate, si de serviciile unei case de ajutor reciproc performante. Am fi onorati sa ne alegi pe noi! Inscriindu-te in randurile noastre (gratuit, in interval de 2 ani, daca depui formularul 230) vei avea la dispozitie o veritabila banca populara specializata in imprumuturi de sume relativ mici (pana la 50.000 lei) cu dobanda extrem de mica si cu proceduri de lucru de la distanta. Ca dovada, iti prezentam atasat oferta de servicii pe anul 2021. Poti redirectiona acest e-mail la membri de familie, prieteni, vecini, colegi de munca. Aceste informatii ar putea sa le fie de ajutor acum sau mai tarziu. Deviza noastra "UNIREA FACE PUTEREA" este valabila si pe piaţa financiară!

Daca te-ai decis, da clic pentru completarea si expedierea automata pe adresa ta de e-mail a formularului 230:  https://formular230.ro/asociatia-casa-de-ajutor-reciproc-coeziunea-sociala

Cu stima si multumiri,

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc Coeziunea Sociala,

Presedinte,

Apostol Catalin Constantin

Str. Pajurei, nr.13, Sector 1, Bucuresti,

Tel. 0760698672

car.coeziuneasociala@gmail.com

http://car-coeziuneasociala.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu