Inteviu cu Maia Sandu

luni, 29 august 2022

 FILIALA 1 BUZAU A SCMD

VA PICHETA NON-STOP JUDETEANA DE PARTID A PSD

 

Recentele actiuni stradale ale federatiilor sindicatelor politistilor, personalului contractual si politistilor de penitenciare, la care au participat si delegati ai SCMD, s-au soldat, printre altele, cu baricadarea intregii conduceri a PSD in sediul central. Domnul Marcel Ciolacu a fost de negasit.

In aceasta situatie, Filiala 1 Buzau a SCMD,  care s-a ilustrat prin participarea in 25 august a.c., la pichetarea ambasadei R.F. Germania, a luat decizia pichetarii zilnice, in perioada 15-25 septembrie, a sediului judetenei de partid a PSD, care este fieful electoral al presedintelui Marcel Ciolacu.

Pe langa solicitarile legitime ale SCMD si aliatilor sai, pe care le inaintam de un an de zile, cu ocazia tuturor protestelor, solicitam camarazilor de la Buzau sa prezinte si cererea noastra ultimativa de anulare, de catre Guvern, a ultimului sau act de TRADARE NATIONALA – LICHIDAREA INDUSTRIEI ROMANESTI DE APARARE, anuntata vineri, 26 august, a.c.

Solicitam, de asemenea, tuturor aliatilor nostri din CNSC si CSN Meridian, indeosebi federatiilor mentionate ale politistilor si FSTFR sa trimita delegati din filialele / sindicatele zonale. Nimic nu-i inspaimanta mai mult decat sa constate ca politica “divide et impera” a esuat, sindicatele strangand randurile. Speram sa fim toti la un loc, cu efective complete, pe 25 octombrie a.c., cand vom merge la Guvern, nu sa ne cerem drepturile legitime, ci SA LE IMPUNEM! Pana atunci, in asteptarea raspunsurilor de la Secretarul General Adjunct NATO, fondatorii UE si Reprezentanta Comisiei Europene, vom sprijini actiunile din 8 septembrie, ale FSTFR, de la Ministerul Transporturilor  si Consiliul Concurentei, pentru a impiedica desfiintarea celei de a doua Armate a Tarii – CFR-ul, dar si actiunile CSN Meridian, pentru salvarea industriei romanesti de aparare.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu