Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 5 septembrie 2022

Modificari la manifestatiile de joi, 8 Septembrie 2022

  Modificari la manifestatiile de joi, 8 Septembrie 2022

- In atentia membrilor SCMD / CNSC -


Doamnelor si domnilor,

Deoarece ambasadorii si sefa Reprezentantei CO au primit, pe doua cai, intrebarile la care le solicitam raspuns, FSTFR si SCMD am cazut de acord sa nu mai pichetam in 8 septembrie, ambasadele Frantei, Germaniei si Reprezentanta CO la Bucuresti.

Vom picheta, intre orele 09.30 - 11.30, sediul Consiliului Concurentei si, intre 10.45 - 12.45, Ministerul Transporturilor.

Revendicarile sunt aceleasi, negociate cu premierul la mitingul din 4 mai a.c.: renuntarea la vinderea ultimelor active ale statului (adica, la vinderea, pe nimic, a TAROM, CFR Marfa, Calatori, Mintia, Rosia, Industria de Aparare etc.), abrogarea legislatiei criminale a liberalizarii preturilor la energie si carburanti si anchetarea vinovatilor; aplicarea in integralitatea lor, asa cum au fost promulgate, a legii salarizarii (153/2017), a legislatiei la pensii (223/2015 si 127/2019) si anularea tuturor modificarilor aduse prin OUG-uri, etc.

In paralel, alaturi de alte federatii sindicale, am inceput, deja, pregatirile pentru un amplu miting la Guvern, vizand atingerea unei mase critice de participanti, pentru a-l obliga sa renunte la manipularea copilareasca si la bataia de joc la adresa salariatilor si pensionarilor sau sa plece. Dand curs propagandei belicoase, vom organiza aceasta manifestatie, de Ziua Armatei, pe 25 Octombrie, a.c. Participarea va fi obligatorie pentru toti membrii valizi ai sindicatelor organizatoare. Daca cehii pot, in perspectiva iernii genocidului, va trebui sa putem si noi!


Honor et Patria! Vae Victis!

    Presedintele SCMD,

            Col.(r) dr. Mircea DOGARU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu