Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 11 mai 2012


SITUATIA CONTRACTULUI SOCIAL



In atentia B.O. ale filialelor SCMD si a partenerilor din CNSC



            In urma unei discutii directe, purtata astazi, 11.05 a.c., sunt autorizat sa va comunic urmatoarele:

·         Obiectivele, dupa cum se stia, au fost acceptate;

·         Actul juridic (Contractul Social) a fost redactat si va fi supus votului conducerii USL, in prima sedinta, la inceputul saptamanii viitoare. Am sugerat sa fie si semnat, in cazul in care vor fi de accord.

In a doua parte a saptamanii, o delegatie a CNSC va prelua exemplarele, spre a fi semnate si de cei peste o suta presedinti ai structurilor CNSC.

In principiu, USL isi asuma obiectivele noastre in programul de guvernare. Noi ne asumam sarcina aducerii la vot, la locale si generale, a tuturor membrilor structurilor noastre, in masura sa asigure, viitorului guvern, sprijinul unei majoritati parlamentare reale, confortabile sis a contribuim la asigurarea unei desfasurari corecte a alegerilor.

Proclamata la mitingul din ziua de 1 Mai 2012, “Starea de veghe” continua. Actualul guvern restrictionat de lipsa unei majoritati reale, suplinita, conditionat, de fosti adversari, nu poate asigura, decat partial, satisfacerea unora dintre revendicarile noastre si a dovedit, déjà, in cazul salariilor bugetarilor, returnarii sumelor retinute abuziv din pensii, separarii Administratiei de Interne, ca se tine de cuvant.

Batalia continua, insa, pana la extragerea tuturor coltilor regimului Basescu si preluarea tuturor parghiilor, pe verticala si orizontala, de viitorul guvern USL.

Pana atunci, trebuie sa fim, insa, atenti la ofensiva disperata, mediatica, psihologica si de forta, a basescienilor si sa intelegem natura exacta a provocarilor declansate, déjà, prin actiunile criminale din ultimele zile, ordonate in Piata Universitatii.

Jos Basescu! De ce le e frica, nu scapa!



 Cu stima,

Presedintele SCMD,

            Col. (r) dr. Mircea DOGARU