Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

joi, 24 mai 2012

Posibil protocol de colaborare intre CNSC si Primarul General al Capitalei


COMUNICAT

Privind negocierile SCMD cu Primarul General al Capitalei

-   In atentia tuturor membrilor CNSC din Bucuresti  -

Doamnelor si domnilor Presedinti,
            Ieri, 23 mai, SCMD a raspuns invitatiei la dialog cu rezervistii, lansata de primarul general, dl. Sorin Oprescu. Cu aceasta ocazie, i s-a atras atentia dlui primar general, faptul ca, in calitate de membru CNSC, SCMD are date nu numai despre proprietatile structurilor militare puse la dispozitia primariilor, ci si depsre spitalele care urmeaza a fi dezafectate, pentru ca terenurile sa le fie vandute pe nimic, despre situatia cladirii Radiodifuziunii, a aeroportului Baneasa, situatia reala a serviciilor catre populatie, neajunsurile pensionarilor, disparitia unor drepturi ale CFR-istilor, etc. De asemenea, i s-a atras atentia ca din CNSC fac parte si sindicatele din primarii.

            Concret, i s-a propus dlui. Sorin Oprescu, in schimbul sustinerii in campanie, o discutie cu creionul in mana, pe tema rezolvarii tuturor problemelor pe care le pot ridica, in calitate de locuitori ai Capitalei, membrii structurilor componente ale CNSC. Dl. Oprescu s-a aratat foarte interesat sa incheie un protocol, pe Capitala, cu CNSC. Drept urmare, va rugam sa transmiteti, din punctul de vedere al structurii pe care o reprezentati, propunerile, obiectivele pe care un primar general al Capitalei le poate indeplini in interesul structurii dvs. organizatorice.
 Rugamintea noastra este sa ne transmiteti aceste doleante, pana sambata, la ora 12.00, spre a fi inmanate primarului general, ca proiect de Contract social.
            In ceea ce priveste situatia semnarii Contractului social cu cei trei copresedinti ai USL, aceasta depinde, in intregime, de programul de lucru al dlui Victor PONTA. In ceea ce ne priveste, noi punem zilnic, pe canalele stiute, una si aceeasi intrebare: ”Cand? Locul, data, ora!”

            Cu stima,
            Presedintele SCMD,

            Col. (r) dr. Mircea DOGARU