Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 1 iunie 2012


In atentia tuturor membrilor CNSC

Subiect:  Contractul Social



Doamnelor si domnilor,

Zilnic suntem informati ca se va semna Contractul Social si ca forma a fost redactata. Noi punem, tot zilnic, aceleasi intrebari: “Cand, unde, si la ce ora?”

Raspunsul, primit zilnic, este ca programul Premierului, pe moment, nu permite. Zilnic, oferim solutii, inclusiv aceea sa fie semnat, separat de domnii Crin Antonescu si Daniel Constantin alaturi de noi, dl. Ponta urmand a semna cand ii va permite timpul.

Va rog sa nu va suparati, dar ne-am permis sa-i atentionam ca, daca nu vor gasi timpul necesar pana in 12 iunie, ne vom intruni si vom schimba strategia in ceea ce priveste alegerile generale. Suntem dispusi sa mai asteptam, maxim 2 saptamani deoarece constatam urmatoarele:

·         Oamenii regimului Basescu au ramas pe loc, blocand orice initiative;

·         Oamenii mai vechi ai regimului Basescu din liniile 3, 4, 5 revin in functii;

·         Revolutionarilor si grefierilor nu li se face dreptate, desi ar fi foarte simplu;

·         Rezervistii militari sunt asimilati tot revolutionarilor, avand “ajutoare sociale” si nu pensii, iar regimul acestor “ajutoare sociale” este, dincolo de vorbe, tot cel stabilit de regimul Basescu;

·         Justitia asteapta “Solutia politica” in procesele intentate de toate structurile CNSC

·         Suntem informati ca o structura special creata la SPP incearca sa-l convinga pe Victor PONTA ca noi, CNSC-ul, reprezentand, prin toti membrii structurilor componente, milioane de voturi si toate categoriile socioprofesionale si de varsta din Romania, inclusiv revolutionari autentici, am fi “o adunatura de securisti” care se impotrivesc masurilor de curatire, intreprinse de ingerii regimului Basescu: Boc, Ungureanu, Udrea, Oprea, Igas, Videanu, etc. De parca noi am fi vandut flota si avutiile tarii.

Daca lucrurile continua asa, cu un USL manipulat de KGB-istii, tradatori de neam si tara ai regimului Basescu, va propunem urmatoarele:

·         Respectarea angajamentelor noastre fata de cei 3 copresedinti ai USL pana in data de 12 iunie a.c., pentru a le acorda prezumtia de nevinovatie;

·         Daca pana in 12 iunie a.c., Contractul Social nu este semnat, domniile lor considerand mai importanta alianta cu alde Oprea, Pambuccian si Kelemen Hunor, sa ne intrunim in data de 15 iunie a.c., pentru a stabili noua strategie de lupta;

·          Cu data de 15 iunie a.c. , sa devenim A TREIA FORTA in Romania, declansand, in spiritul european al ALTERNATIVEI  NATIONALE, lupta pentru inlaturarea, prin mijloace legale, la alegerile generale din noiembrie a.c. a intregii asazisei clase politice impotente, hoate si tradatoare din Romania.

  

Cu respect si hotarare,

Presedintele SCMD,

 Col.(r) dr. Mircea DOGARU