Inteviu cu Maia Sandu

marți, 27 august 2013

Grofii ne pregatesc "Octombrie Negru"



-In atentia tuturor celor care se mai considera romani-

Grofii vor cu disperare Ardealul! Pe masura ce se apropie centenarul Marii Uniri, isi pierd controlul, paranoia lor atingand cotele Apocalipsei pentru romani. Nu e vorba de unguri ci de grofi, care vor Ardealul ca acum o suta de ani, cand o mana de corcituri slavo-romane, tinand coada imbarligata ungureste (adica ungurizati prin "maghiarizare") tineau in servitute milioanele de romani neaosi dar si mii de tarani alogeni, unguri, secui, cehi, slovaci, sarbi, tigani, armeni, etc. 

Au obtinut cate ceva dupa 1990, cu complicitatea cozilor de topor romanesti. Au revendicat si obtinut zisele "composesorate", adica pamanturi ale statului pe care le foloseau contra serviciu militar, refuzate lor de "comunistii" Maria Tereza si Franz Joseph, in contextul trecerii statului austriac prin reforma, la armata moderna. Au revendicat si obtinut, si aici ticalosia lui Laszlo Tokes a fost fara margini, pamanturi ale statului, preluate de drept de Coroana Romaniei de la Coroana Habsburga in 1918, inventand tot felul de aberatii fara consistenta juridica, gen "Statusul romano-catolic".  
 Au revendicat si obtinut pamanturi pierdute de inaintasii lor la carti, confiscate de statul roman pentru neplata impozitelor si taxelor sau pentru ferocea colaborare cu nazistii germani, in calitate de criminali de razboi. Au revendicat si obtinut proprietati transferate prin reforma agrara de "comunistul" Ferdinand Intregitorul, nu numai taranilor romani ci si la peste 81.000 de familii declarate unguresti. Si asta in conditiile in care reforma s-a facut prin despagubire, magarii fiind platiti integral la valoarea reala in lei aur, inclusiv cei care au parasit Romania, revendicandu-si imaginare drepturi si pierzand in "Procesul optantilor".  Au falsificat, in sprijinul bisericilor lor, acte, inventand pretinse mosteniri si obtinand cu spaga, inclusiv politica, o neasteptata victorie. Si-au facut lobby printre alienatii Occidentului, inventandu-le false descendente "transilvane", cazul cel mai notoriu fiind al sotului sotiei sale asasinate, printul Charles. Ca palma data noua, ii discrimineaza pe romani in propria tara daca nu vorbesc ungureste si, cu un cinism fara margini, mintind ca este vorba despre "Libertate", au ridicat monumentul Hungariei Eterne (adica monumentul celor 13 provincii ale Ungariei Mari) la Arad, iar mai nou vor sa desfiinteze, la Oradea, monumentul lui Mihai Viteazul, nu ca sa repuna in Piata Unirii statuia lui Miklos Horthy calare, ci un monument al unui asa zis increstinator al transilvanenilor: ori "Sfantul Stefan", ori "Sfantul Ladislau". Dar nu le este destul!

Astazi, grofii traiesc euforia unei sanse unice - absurda si deloc necesara modificare a Constitutiei Romaniei in sensul acceptarii "regionalizarii" ca baza a destructurarii nationale. Dupa ce fumigenele patriotarde basiste, de acum doua saptamani, din zisa "secuime" (corect "Terra Olachorum et Siculorum") s-au stins, exponentul lor, Kelemen Hunor s-a asezat la masa tratativelor, insotit de o "ea" mixta si un "el" cu pretentii de ungur pur, desi nu exista asa ceva. Si a obtinut, de la varfurile politichiei romanesti lipsite de cultura istorica, de simt patriotic si de asumare a interesului national, nu numai sprijin tacit ci si sprijin logistic pentru manifestarile pe care le vor declansa dupa data de 12 septembrie. Asadar, pe banii nostri, ai cetatenilor Romaniei, incepand cu 12 septembrie, grofii vor grohai - "Autonomie", organizand crescendo manifestatii pentru destructurarea Romaniei, care vor atinge punctul culminant ca amploare in luna octombrie a.c.

Experienta aratandu-ne ca este inutil sa speram in limpezimea mintii si in dragostea de tara a decidentilor politici si a slugilor din fruntea serviciilor de informatii si contrainformatii (unii dintrei ei chiar fii de grofi), care de 23 de ani urmaresc, in scopul lichidarii morale sau chiar fizice, patriotii si nu tradatorii, se pune intrebarea ce avem de facut noi, Societatea civila? Asteptam pasivi distrugerea marelui vis al tuturor predecesorilor nostri, pentru care acestia au dat de-a lungul secolelor milioane de martiri? Scuipam pe amintirea lui Mihai Viteazul, a lui Horea "Rex Daciae", a "Craiului" Avram Iancu, a lui Vasile Goldis, a Reginei Maria sau a Maresalului? De dragul promisiunii a 30 de arginti "europeni", pe care-i vom accesa sau nu, ii vom lasa pe copiii copiilor nostri fara Tara? Astept raspunsul dvs. readucandu-va in memorie cuvintele prin care Mihai Viteazul, declansand atacul de la Selimbar, a deschis calea primei Uniri a Romaniei: "Cu noi e dreptul si dreptatea! Cu noi e cauza cea buna! Cu noi e Dumnezeu!"

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedintele SCMD

12 comentarii:

  1. Uneori cred ca, decat sa ma supun politicianului roman , mai bine supunere ungureasca !

    RăspundețiȘtergere
  2. decat supunere fata de politicianul roman, mai bine jug unguresc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Indreptatita intrebare d-le Colonel ,,...Ce avem de facut noi, Societatea civila? Asteptam pasivi distrugerea marelui vis al tuturor predecesorilor nostri, pentru care acestia au dat de-a lungul secolelor milioane de martiri? Scuipam pe amintirea lui Mihai Viteazul, a lui Horea "Rex Daciae", a "Craiului" Avram Iancu, a lui Vasile Goldis, a Reginei Maria sau a Maresalului? De dragul promisiunii a 30 de arginti "europeni", pe care-i vom accesa sau nu, ii vom lasa pe copiii copiilor nostri fara Tara?"

    Dar, cind decizia este in mina acestor plagiatori, a celor care vor prin orice mijloace chiar facind pact cu dusmanul numai pentru a deveni Presedintele Romaniei, ce credeti ca se mai poate face? La distanta de un an si jumatate de la crearea acestei majoritati de 70% acesti doi indivizi ( ma abtin sa-i numesc asa cum ar merita) sefi ai USL nu pot sa puna tara pe picioare si sa-si tina promisiunile facute in campanie pt. ca ii incurca dementul de la Cotroceni. Nimic mai fals. Totul este : MINCIUNA; NEPRICEPERE; TRADARE -(vezi anuntul din seara alegerilor cind se dorea ,,coabitarea" cu ungurii la guvernare); HOTIE si multe altele care nu au nicio legatura cu noi POPORUL.
    Apropo, nu a promis plagiatorul ca va anula toate actele emise de acel minuscul Premier? De ce pina la acest moment Cap. IV din Legea 329/2009 nu a fost abrogat? De ce de la 01 octombrie eu si MULTI alti colegi din tara trebuie sa suportam DIN NOU suspendarea pensiei care este un drept cistigat in cazul meu dupa 29 de ani si trei luni? Cit de complicat este ca plagiatorul sa dea o ORDONANTA de abrogare a acelui cap. blestemat asa cum a dat alte peste 80 de ORDONANTE?
    Domnule Colonel, nu vreau sa fiu judecat gresit. Stiu ca de tara asta trag toti si sunt porniti sa o distruga dar nu credeti ca inainte de toate POPORUL trebuie sa vada macar UN SEMN de la guvernanti? Ei nu au timp decit pentru ei si pentru (iata ca sun de acord cu DEMENTUL de la Cotroceni) emisiunile TV in care apar si de care imi este greata. Sunt convins ca i-ati privit si ascultat vorbind de ,,batalii politice" de cit de democrati sunt ei de cit de mult muncesc si de cit de PRODUCTIVI sunt. Astora le-a pierit si ultima farima de rusine. Raspunsul la intrebarea legitima pusa de d-v d-le Colonel il dau zilnic acesti indivizi unsurosi, dubiosi care ne GUVERNEAZA. Si cite nu ar mai fi de spus. In rest, numai de bine...
    Col.r. Aurelian OLTENCEANU

    RăspundețiȘtergere
  4.  Dupa 1990, odata cu aplicarea scenariilor externe de schimbare la fata a Europei si deci si a Romaniei, stapanul de la Moscova a fost schimbat nu cu altul, ci cu doi : marele licurici-cu o tara furata de la bastinasii indieni, cu o istorie de 200 ani si un turn babel al europei in care cel de al 4-lea Reich o domina, exploateaza si conduce din punct de vedere economic si politic. Evenimentele de la Referendumul 2012 demonstreaza clar si fara echivoc ca in 23 de ani tara noastra a devenit o colonie a europei apusene, ca institutiile alese ”democratic” in tara sunt ineficiente, fara putere si aservite total vestului, iar sloganurile de “democratie”, ”independenta justitiei”, “separarea puterilor in stat”, “parteneriate strategice” sunt vorbe goale care sa “dea bine in presa si la public”.Niciodata in istorie 7,4 milioane de voturi nu au fost desconsiderate cu atata cinism si indiferenta atat de “onor curtea constitutionala” cat si de “partenerii nostrii din vest” care nu mai contenesc sa ne dea lectii de civilizatie, democratie si integritate.Haosul din tara este intretinut voit pentru “pescuitorii in ape tulburi”, cu schimbari frecvente de agenda publica pentru a abate atentia “viermilor si prostimii” de la adevaratele racile si nereguli din tara.
    Sistemul a fost “ajutat” si prabusit din interior de groparul cu premiul Nobel, tovarasul gorbaciov, iar din exterior de catre marele “licurici” si cel de al 4-lea Reich. Rezultatul: o Germanie mare, puternica si unita, o Rusie fara datorii, cu bani si contracte energetice si economice uriase, o Yugoslavie sfartecata, o Cehoslovacie rupta in doua, o Europa impartita in zone catolice, ortodoxe si musulmane, adica un polygon de incercari si teste militare,economice, financiar-bancare, etnico-religioase, prospectiuni energetice. Odata cu disparitia sistemului socialist si al mult mediatizatului sau “limbaj de lemn” au dispartut trepta-treptat conceptele de “natiune”, “suveranitete”,”independenta”, “autodeterminare”, “patriotism”, “ordine”, “disciplina” ”siguranta zilei de maine”, “planificare”, “siguranta de a merge noaptea pe strada”, “tinerea in frau si respectul legii a minoritatilor tiganesti si maghiare” si multe altele, considerate de clasa politica actuala, de unele institutii ale Statului si nu numai, drept concepte invechite si retrograde care nu mai corespund viziunii actuale de Europa unita unde domneste euro si interesul economic.
    Deci sa nu ne mai mire nimic, iar de vom face tot nimic atunci ne meritam soarta!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa salvati acest popor trebuia sa nu va multumiti numai a da din gura pe la televiziuni si manifestatii , ci trebuia sa lucrati temeinic la organizarea SCMD-ului pe principii militare, pe subunitati gata de lupta permanent , cu sistem national de alarmare,asa cum v-am transmis in nenumarate randuri prin dl.Rinciog.
    Stiti bine ca in caz de criza majora pe armata activa nu se poate conta, pentru ca va executa ordinele politicului obedient strainatatii.
    Macar acum in ceasul al 12-lea spuneti-ne clar ce avem de facut!
    Col(r)ing.Voinea Ion

    RăspundețiȘtergere
  6. Indiferent ca sunteti sau nu de acord, eu spun ca in Romania, sistemul politic de dupa 1989, a falimentat si devalizat TARA. EL insasi este falimentar. Parlamentul asisderea. Tara poate fi condusa de un Presedinte ales pe criterii MERITOCRATE si un guvern in aceleasi conditii. Trebuie sa ne gandim la o restructurare de forte a SCMD, de promovare a elitelor, a oamenilor valorosi.
    domnule Presedinte! Pregatiti-va de candidatura!
    Poporul roman si Tara, au nevoie impreuna de dimensiunea reala a libertatii si unitatii.Numai un roman adevarat cu ISTORIA poporului sau in sange si credinta in valorile supreme ale umanitatii, poate realiza acest mare PROIECT. Este greu, dar in acelasi timp foarte usor. Totul e sa fim hotarati pentru ca nu exista Nu Pot, exista Nu Vreau!

    RăspundețiȘtergere
  7. domnule Oltenceanu,din start,trebuie sa va spun ca punctul dumneavoastra de vedere ,sufera de 'partizanat politic"....bashist.Chiar daca incerci sa ascunzi acest lucru printr-o aparenta "echidistanta",se vede ca esti "trompetist bashist".Exaltarea,si in cazul dumneata si in cazul domnului Dogaru,nu fac decat rau ,militarilor cu adevarat echilibrati,cinstiti si onesti.Domnul Dogaru,are "arta" de a combina in discursul sau,acel patriotism desuet,cu slabe rezonante in randul celor cu capul pe umeri,dar dumneata esti un egoist interesat care crede ca p[oate convinge,cu "argumente" de genul "DEMENTUL" (cu litere mari!) aduse dementului(cu litere mici,caci asta merita!) de la Cotroceni.Te rog domnule colonel,sa privesti mai atent in jurul dumitale,sa asculti cu multa atentie,sa discerni si sa analizezi cu mult mai multa responsabilitate,si vei intelege.pentru asta,iti trebuiesc niste lucruri extrem de simple,dar care tin de educatia si pregatirea dumneavoastra:responsabilitate,discernamant,seriozitate,bun-simt,corectitudine,cinste,onoare,demnitate,verticalitate.Sunt lucruri pe care sunt sigur ca ai avut posibilitatea sa le inveti de la mentorii nostrii din "Scoala Militara de ofiteri activi,de geniu,constructii si cai ferate" Rm.Valcea. --un coleg,genist. Dan

    RăspundețiȘtergere
  8. Partidul UNIC n-a functionat in folosul poporului roman .
    Dupa 1989 multipartidismul si-a demonstrat neputinta si inclinatia spre tradare si coruptie .
    Ce-ar fi sa incercam vreo 30 de ani si fara partide politice ?
    Daca tot vor sa schimbe CONSTITUTIA hai sa le fortam mana sa introduca un articol in acest sens .
    Strangem semnaturi pentru declansarea unui REFERENDUM la care intrebarea sa fie :
    Mai doriti partide politice in ROMANIA ?
    Si ne tinem de capul lor pana vor introduce in CONSTITUTIE desfiintarea partidelor politice si a tuturor organizatiilor cu activitate politica .
    Nu vor sa introduca , NU ne prezentam la referendumul pentru CONSTITUTIE si astfel nici modificarile lor NU vor trece .
    SANTAJ ! Ca doar ei ne-au invatat !
    Lasam aceasta legislatura sa mearga pana in 2016 iar din 2017 sa scapam ROMANIA de acest cancer .
    Atata vreme cat directivele legislative vin de la Bruxelles , nu vad de ce am mai avea nevoie de acest mizerabil PARLAMENT . Este suficient doar un guvern de meseriasi admisi pe functii de catre comisii formate pentru fiecare specialitate din membri ai Academiei Romane si cadre universitare de specialitate de la toate facultatile din tara . Un concurs aspru pentru fiecare membru al guvernului inclusiv pentru cei care candideaza la functia de prim ministru .
    Si uite asa ne procopsim cu un prim guvern eliberat din lanturile politice !
    Ideea poate fi imbunatatita de cei mai priceputi ca mine .
    La Bruxelles vom trimite 32 de independenti ( cate 2 - 3 din fiecare specialitate ) trecuti tot prin sita concursului.
    Pana la anul nu mai avem timp sa trimitem in Parlamentul european doar independenti dar avem un an la dispozitie sa lamurim poporul roman sa voteze anul viitor cat mai multi candidati independenti de valoare .
    Tare m-as mai bucura daca actorii si cantaretii NU ar mai participa prin actul lor cultural la o campanie electorala mizerabila! Pot trai in acea perioada electorala si fara banii lor murdari !
    Votul acestor parlamentari romani independenti va fi atat de curtat incat vom putea negocia pentru ROMANIA tot ce vrem . Ce a facut UDMR cu tupeu de 24 de ani putem face si noi la Bruxelles dar doar daca suntem in afara jocurilor politice .
    32 de voturi la Bruxelles conteaza enorm in lupta politica a haitelor de la Bruxelles .
    In cativa ani dupa 2017 TOATE structurile din ROMANIA se vor depolitiza si competenta va reveni la locul cuvenit.
    Sa vedeti ce rapid vor fi marginalizati toti cei inregimentati politic in toti acesti ani.Doar cei valorosi vor mai fi preluati din randurile lor.
    Tineretul va fi in sfarsit cu gandirea libera pentru a construi viitorul acestei tari si nu va mai trebui sa participe la taberele lor de indobitocire politica si asmutire impotriva rivalilor politici .
    Cand vad la TV tineri valorosi dar care isi consuma energia muscand din adversarii politici imi dau seama ce frumos ne-au lucrat MOGULII MONDIALI !
    In loc sa dezvoltam ROMANIA ne sfasiem intre noi de la cei mai tineri pana la cei mai batrani.
    Disparitia partidelor politice va insanatosi si structura primariilor unde oamenii vor vota primari si consilieri competenti si nu PARTIDE !
    Ciclul pentru presedinte, guvern si primarii trebuie sa se suprapuna cu cel pentru Parlamentul european. Iar un candidat la presedintie va trebui sa intruneasca anumite criterii astfel incat nu orice limba de lemn cu carisma sa ajunga la Cotroceni si sa-si bata joc de poporul roman .
    Cand vom reusi sa scapam ROMANIA de cancerul politic atunci si forta sindicatelor va creste ENORM.
    Peste tot in lume, clasa politica este o frana in calea bunastarii popoarelor si sursa interminabila de coruptie.
    TREBUIE SA SCAPAM CAT MAI REPEDE DE CANCERUL POLITIC !
    FIECARE AN INCA PETRECUT SUB DOMINATIE POLITICA ESTE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN !
    HAI SA SALVAM POPORUL ROMAN !
    JOS PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA !

    Cu stima si respect,

    Eugen Hritcu

    RăspundețiȘtergere
  9. AM CREZUT CA VA INTERESEAZA CE SPUN OAMENII, DAR VAD CA CENZURA ESTE LA VARF PENTRU A AUZI SI VEDEA DOAR CE DORITI DVS. RUSINE!! ATI BAUT APA DUPA "GUVERNATOR"

    RăspundețiȘtergere
  10. De data asta tot respectul pentru dl istoric.Cam are dreptate si cred ca e cazul ca romanii sa se trezeasca din amortire !

    RăspundețiȘtergere
  11. AFERIM, COLEGA, AVEŢI DREPTATE! NICI ÎN 2090 NU VOR STA ALTFEL LUCRURILE ÎN ACEST COLŢ (MIRIFIC, BINECUVÂNTAT) DE LUME! DAR AR TREBUI SĂ IEŞIM IARĂŞI PE BARICADELE "DE ASFALT" ALE STRĂZILOR ŞI PIEŢELOR DIN ROMÂNIA, DACĂ NU PENTRU NOI, ATUNCI PENTRU NEPOŢII ŞI STRĂNEPOŢII NOŞTRI! AŞA SĂ NE AJUTE BUNUL ŞI IERTĂTORUL DUMNEZEU! Un alt col. (r).

    RăspundețiȘtergere
  12. Am spus-o si o mai spun Bozgorul e bozgor si porcu e porc,si ma refer la trdatori,la sovini ,iredentisti si la talharii de orice fel,nu la oamenii cinstiti,indiferent de etnie si de neam.Cred ca este momentul,dar fara intarziere,ca SCMD SA FIE MULT MAI ACTIV-pentru a demasca iredentismul si sovinismul maghiar si mai mult pe cei care-l promoveaza si pe cei care-l sustin,inclusiv daca e cazul, prin manifestari de strada sau inscrisuri adresate instigatorilor din-UDMR,asazisului patriot si revolutionar Laszlo Tokes,prietenul Domnului Presedinte Basescu,care abia asteapta europarlamentarele unde pe banii Romaniei sa-si faca iar de cap si sa blameze
    Romania in fel si chip pe la toate colturile si pe la toate sezatorile si sa promoveze cu multa sarguinta sovinismul si iredentismul feroce iar Domnul Presedinte Basescu nu face decat sa-i aprobe si sa-i aplaude impreuna cu toata procuratura si asa zisa justitie din Romania.

    RăspundețiȘtergere