Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 16 octombrie 2013

Societatea civila solicita Societatii Romane de Televiziune introducerea in grilele de programe a unei emisiuni intitulate "Ora pensionarului"

8 comentarii:

  1. Si uite-asa ne vor creste pensiile iar noi ne vom uita fericiti la tv... Cred ca era mai productiv sa se ceara reducerea cheltuielilor si cresterea calitatii emisiunilor care, fie vorba intre noi, nu difera prea mult de cele din vreme lui Nicolae Ceausescu. Sa inteleg ca i se netezeste calea uneperistului Pricina sa acceada din nou in televiziune?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit scrisoarea dvs.adresata SRTV si cred ca aveti dreptate in totalitate.Dar, pentruca exista un dar, domnul Saftoiu,nici astazi 16.10.2013,in spiritul obisnuintei fostilor presedinti ai TVR, cred ca nu facut nici minimul efort de a citi-o,dar sa faca ceva in acest sens.Varsta, ne-a facut rabdatori.Asa ca asteptam. Un pensionar cu multa rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ora armatei sa introduca doua ore cu pensionarul militar !

    RăspundețiȘtergere
  4. Emisiunea ora armatei, sa aiba doua ore cu pensionarul militar !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si, uite asa, prezentand ofurile noastre la TVR, va creste oprobiul civililor fata de militari, activi sau in rezerva, mai ales ca lista generalilor acuzati/condamnati pt coruptie sau abuz in serviciu este deosebit de lunga.
    Desi le-au fost prezentate tone de argumente, care releva ca n-am fost si nu putem fi egali lor, caci am trait si muncit diferit, tot ne spurca pe unde apuca!
    Asadar, initiativa este mai mult decat nefericita, iar autorii ei trebuie readusi cu"picioarele pe pamant", intrucat "aerul de la inaltime' este, pt ei, euforic in exces!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maestre, va contrazic .
      Societatea civila trebuie sa cunoasca realitatile armatei(incluzand si componenta sa de rezerva) asa cum este, cu bune si rele,cu greutati si impliniri, si nu doar ceea ce oferim, cosmetizat, cu ocazia cate unei parade sau ce o mai fi ea.
      Una dintre marile probleme ale armatei a fost si lipsa comunicarii lasand impresia ca traim departe de lumea civililor, intr-o citadela, la adapostul careia a dospit si acea lista a generalilor de care faceti vorbire..
      Mai mult decat atat, ne-am fi aratat inspirati daca spusa ,,bacaoanului de la 16 octombrie 2013, 20:55,, ar fi fost materializata de mult.
      Cu respect !
      Problemele militarilor nu se refera doar la salarii si pensii

      Ștergere
    2. e f ,bine,dar ce faceti cu drepturile pe care le avem prin munca in grupe speciale si nu se iau in calcul la pensie . deoarece legea art 29 din lege pensii este neconstitutionala ..adica nu se iau in calcul documentele de dinainte aparitia legii pensiilor 164 si aceasta de azi .,.mai bine ganditi-va si la colegii dvs care au iesit din armata cand inca nu aveau drept de pensie // va rugam

      Ștergere
  6. Initiativa este departe de a fi benefica militarilor; s-ar reitera ideea pensiilor nesimtite cu si mai multa virulenta.

    RăspundețiȘtergere