Inteviu cu Maia Sandu

joi, 9 ianuarie 2014

OFENSIVA NEOCONSERVATOARE ATINGE ROMANIA

-          In atentia intregii Societati Civile romanesti -

Ziarul Libertatea de astazi, 9 ianuarie 2014, supus dezinformarii profesioniste, dezinformeaza, la randul sau, titrand ca un “apropiat al lui Obama vine la Bucuresti”. In fapt, noul tuter american, care se abate asupra Romaniei, este asistenta a secretarului de Stat John Kerry, cel acuzat de Pacepa, anul trecut, in presa, ca ar fi  fost agent KGB si care, astazi, se poarta in Ucraina ca pe tarlaua ma-sii. Si, suprema jignire la adresa Romaniei, vine sa discute, nu cu vreun omolog al ei, gen Codrin Stefanescu, asistentul lui Dragnea, ci se arunca direct la Cotroceni.

Daca in mandatul trecut, bietul Obama il avea in coasta numai pe Joe Biden, astazi il are si pe John Karry plus o liota intreaga de reprezentanti ai globalizarii demente, care viseaza razboi in Iran, in Marea Neagra, adjudecarea Siberiei si procedarea cu resursele Ucrainei si ale Rusiei asa cum au procedat cu cele ale Romaniei.

Invinsi anul trecut, politic, pierzandu-si, rand pe rand, toti liderii portocalii europeni, cu exceptia lui Basescu si Barroso, neoconservatorii revin, asadar, in forta, pe viata si pe moarte, blocand orice initiativa a lui Obama vizand democratia reala si pacea. De asta nu avem inca un ambasador american la Bucuresti, de asta Adrian Nastase a fost, din nou, condamnat politic, de asta nu conteaza faptul ca nu Ponta l-a interpelat pe Obama, ci Obama l-a imbratisat pe Ponta la inmormantarea lui Mandela……

Teoretic, doamna Victoria Nuland vine la Bucuresti pe probleme de reforma a Justitiei, care, nu mai are,  din 25 decembrie 1989, in Romania, nici o legatura cu ideea de ……Justitie, fiind cu totul in subordinea asasinilor poporului roman si a tiranilor prezumtivi. Daca aduce ordine de la stapanire, logic ar fi ca doamna in cauza sa poarte discutii cu ministrul de Justitie si cu seful acestuia, premierul Victor Ponta. In program are, insa,  doar o discutie, la Cotroceni, cu Traian Basescu si, in context, o intrevedere cu ministrul de Externe. Ori distinsa doamna este inculta, pe modelul doamnei Tathweiller, care plasa Transnistria….. in Siberia si nu stie ca Romania are alta Constitutie decat a SUA, seful Executivului fiind premierul, ori a venit, pur si simplu, sa transmita ordine secrete agentului “orange” de la Bucuresti. Ordine de genul….”Daca nu dati Rosia Montana si celelalte, pierdeti Transilvania, ca le dam bani ungurilor sa o cumpere!”.

Doamna Nuland va fi primita, ca de obicei, la venirea oricarui tuter, de parca ar fi sahinsahul Iranului, cu temenele, cu pupat papucul, cu “Ha, ha, ha…!”, sarmale, whisky si manele, dar situatia Romaniei pentru 2014 se contureaza a fi mai mult decat…… albastra. De-a dreptul “vanata”, din moment ce i se dau Demisului, nesperate aripi, sa zburde, sa taie si sa spanzure!

Dumnezeu sa apere Romania, din moment ca ce asa-zisa clasa politica nu este in stare, iar “stupid people”, adica aia “multi, dar prosti” se straduiesc sa demonstreze, zi de zi, ca “prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Nici nu au demarat bine actiunile de reconfigurare a CNSC, ca am si inceput sa fim atacati de toti ambuscatii care, in slujba partidelor, se pretind Napoleoni, isterizati fiind, din afara si din interior, ca nu-si vor primi cascavalul daca Societatea Civila din Romania chiar se va organiza pentru actiune, in interes national si fara amestec politic intern sau extern.

Cu stima si ca indemn,

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

9 comentarii:

  1. Din intelepciunea poporului roman: "Daca te-ai nascut oaie, sa te manance lupul!"
    Daca nu-mi publicati acest comentariu, o sa-mi dau demisia din SCMD, ma voi prezenta cine sunt si voi face cunoscute comentariile pe care nu le-ati publicat, alaturi de intrebarile aferente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum vedeti, am publicat comentariul dvs. Va asiguram, inca odata, pe toti cititorii blogului CNSC, ca publicam absolut toate comentariile, mai putin injuraturile si mesajele obscene.
      Dumitru Rinciog

      Ștergere
  2. Aferim excelenta !!! Ma ungi din nou la inima !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. E geopolitic rau de tot nea Mircea Dogaru ...Cum le vede , ma baiete ... Stofa , ma , nu vrajeala . Nu stiu cum dracu' nu-l iau pe post de consultant imbecilii aia din Bilderberg , Trilaterala , Illuminati , Clubul de la Roma sau alti ambuscati care cica fac cartile in lumea asta ... Se iroseste , ba nene , la SCMD si CNSC... Regretabil . Nu stim sa ne pretuim si sa ne promovam valorile , dom'ne ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind cei ce nu au citit in viata lor nici ce scrie pe o bancnota, scuipa pe aia cu capul mobilat , nu e nici o suparare.
    Iar ''ironia'' lor e un rahat ce le circula in bucla prin tubul digestiv, reintrind, la infinit, pe sus....
    In lume, ca si la armata, prostii trebuie sa vorbeasca mai putin ca sa nu vicieze aerul cu bioxidul de sulf ce le iese prin toti porii !!!
    Asa ca, cine nu are forta de a tine in mina o carte, nicidecum sa o si citeasca, nu poate sa-l ironizeze pe Dogaru !
    De aia nu ne merge noua bine ca sintem goi si prosti pe deasupra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. @ Anonim 11 ianuarie 2014, 08:07

      Domnu' Dogaru , matale esti ?! :) Ti-au murit laudatorii si te auto- tamaiezi ?! :)

      Ștergere
    2. Nu, nu este dl Dogaru, este un om care gandeste si nu ia in seama aberatiile si frustrarile dumitale!
      Sa-ti dea Dumnezeu dupa sufletul tau!

      Ștergere
  5. Intradevar niste oameni cu carte ,cum ne place sa ne autodefinim ,cand postam ceva ca si reactie ar fi bine sa o facem la adresa continutului documentului nu sa incepem sa injuram ca niste umg-bistii fara carte. Noi trebuia sa invatam ca am fost pregatiti sa construim si sa aparam cea ce lasam copiilor nostri,nu sa ne rezumam la raiduri ci contraatacuri asupra colegilor, ca de aceea ne merge asa prost .Frustrarile,care v-au intunecat mintile, dauneaza grav sana tatii Asa ca, daca nu aveti constiinta civica,nu agreati subiectele puse in dezbatere,duceti-va nepotii la plimbare,mergeti la carciuma,jucati table in fata blocului. Gh. Stanciu

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna scrisoarea si cu talc. E perfect adevarat, cum oare indrazneste distinsul oaspete sa se arunce direct la Cotroceni cand ar avea de discutat cu un omolog gen asistentul unei mari personalitati? Si unde mai pui ca acel asistent ar avea multe de aratat, terenuri luate cu bani putini si pe care va primi, daca nu a si primit multe milioane e coco, afaceri peste afaceri, unele mai cinstite si drepte ca altele, in fond virtutea intruchipata .

    RăspundețiȘtergere