Inteviu cu Maia Sandu

duminică, 19 ianuarie 2014

Solicitare de intalnire cu misiunea Fondului Monetar International in Romania



CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC)

Forta a Treia - forta civica a natiunii romane!
Adresa postala  Str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti,  Cod 013152
Telefon  0736601020,  Fax  0314379581
Nr. 1/ 18.01.2014

Catre,
FONDUL MONETAR INTERNATIONAL
-          MISIUNEA FMI IN ROMANIA -

In atentia:       Excelentei sale, dl. Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al FMI in                                        Romania
Subiect:           Solicitare de intalnire cu delegatia FMI
     
Lund cunostinta din Comunicatul FMI despre vizita la Bucuresti, intre 21 ian.- 5 feb. a.c., va solicitam inscrierea delegatiei Consiliului National al Societatii Civile in lista de participanti care se vor intalni cu reprezentatii misiunii FMI.

Solicitarea noastra se inscrie in politica si practica FMI de a se intalni cu organizatiile reprezentative ale societatii civile din tarile contractante de imprumuturi

Convinsi ca veti da curs solicitarii noastre indreptatite, va rugam sa dati dispozitie celor ce realizeaza agenda vizitei,  sa ne comunice, in timp util, locul, data si ora intrevederii cu reprezentantii societatii civile.

Delegatia noastra va fi formata din urmatoarele persoane:
  1. Mircea Cosea
  2. Mircea Dogaru
  3. Radu Toma
  4. Ionel Constantinescu

Cu stima si multumiri,

COORDONATOR AL CONSILIULUI  NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE,
Prof. dr. Mircea DOGARU

5 comentarii:

  1. Excelent !
    In ultima perioada circula unele zvonuri in sensul ca SCMD ar putea disparea in urma disputei in justitie initiate de ANCMRR; zvonurile devin mesaje de descurajarea membrilor de a ramine in sindicat.
    ASADAR, SCRIETI UN MATERIAL SERIOS, ARGUMENTAT SI LA OBIECT PE PAGINA PRINCIPALA, SA CITEASCA TOTI CUM STA SITUATIA; DACA DETERMINATI SI FILIALELE SA-L PREIA, AR FI EXCELENT.

    RăspundețiȘtergere
  2. SCMD trebuie sa ramana cu orice pret,numai reprezentantii lui si sefii filialelor din tara care au bunul simpt si conduc filialele scmd,pot sa reprezinte cu succes si profesionalism pe toate categoriile de militari activi si rezervisti in lupta pt. obtinerea tuturor drepturilor luate de regimul odios a lui Basescu,ca boc nu a fost prim ministru. Noi militarii nu am fost uniti numai la necaz,ci si in alte situatii,mult mai grele.Cred in bunul simpt al tuturor militarilor cat vom mai trai pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie sa avem incredere. Situatia actuala este destul de precara. Numai uniti vom putea face fata. Personal nu voi ceda. Ceea ce pot face acum este sa-mi platesc cotizatia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am platit cotizatia,dar spre rusinea unora nu toti au facut-o,desi nu le-as dori celor care nu si-au platit cotizatia ca acesti bani sa ii foloseasca pt.medicamente! Eu sunt din cluj si din nefericire sunt fosti colegi foarte multi care nu isi mai platesc cotizatia,ma gasiti pe blogul raposatei filiale din cluj.Nu vreau sa-mi jignesc colegii dar,poate ca cei care ne jignesc prin mijloace media uneori au dreptate.Nici noua nu ne-a placut sa muncim degeaba,desi de f.multe ori am facut-o! Sunt convins ca cei care nu au platit cotizatia pana acum o vor face si ma vor intelege!

    RăspundețiȘtergere
  5. RE:Anonim20 ianuarie 2014, 12:44(prima postare)
    Va multumesc pentru ca ati dat curs sugestiei.
    Va mai sugerez sa acordati o atentie prioritara si permanenta conservarii integritatii sindicatului, ceea ce ar fi de natura sa neutralizeze actiunile (reale), declansate, din exterior si din interior, vizind destructurarea sau, cel putin, anihilarea, intr-o cit mai mare masura, a organizatiei.
    Atentie ca astfel de ''vectori'' negativ exista chiar in conducerea centrala !!!

    RăspundețiȘtergere