Inteviu cu Maia Sandu

luni, 6 ianuarie 2014

Va prezentam primele ecouri la apelul CNSC de promovare in Parlamentul European a unor personalitati cu adevarat reprezentative pentru ROMANIA

 Chiar daca apelul este adresat doar membrilor CNSC,nu pot sa nu ma gandesc ce pot face si eu,simplu membru SCMD.Cu toate ca ma simt batran si obosit parca n-am stare,parca n-as sta deoparte.Oricum ma voi implica, ceea ce cer tuturor iubitilor mei colegi.Pentru CNSC,nepretuit si necesar succes! Ce gandim acum si ce vom face,vom lasa copiilor nostri. 

Gh. Stanciu,  Bucuresti 

...........................................................................
Am citit Planul de masuri. Am apreciat ca pot veni in sprijinul realizarii punctului 7 a. si b. (1.  Dezvoltarea retelei de Internet a CNSC si a comunicarii electronice: a.   Construirea si atribuirea unei pagini de Internet pentru fiecare comuna si oras din Romania (toatal 3174 localitati). Termen: 31.01.2014; Responsabil: Rinciog Dumitru; Sirbu Razvan. b. Expedierea unei scrisori de informare (vezi Anexa 1) catre toate cele 3174 de localitati ale Romaniei. Termen:31.01.2014; Responsabil: Radu Toma.
Am atasat intr-un tabel Excel datele de contact ale celor 89 de Primarii (2 municipii, 5 orase si 82 de comune) din judetul Dambovita, date ce pot fi folosite pentru comunicarea electronica.
Imi exprim speranta intr-o reusita a acestui demers care sa conduca la realizarea obiectivelor SCMD. Sanatate si un calduros "La multi ani" !
N.G.
.....................................................................................
La Multi Ani!
Domnule Colonel,
Va atasez o propunere de Oferta Electorala, care ar putea constitui, dupa dezbateri si completari, platform electorala a candidatilor CNSC pentru europarlamentare.
Probabil, este mai bine sa existe ceva cat de cat aranjat si sintetizat, decat niste idei generale uneori haotice. Oricum, un asemenea document oficial da impresia de mai multa consistenta si seriozitate.
Am plecat de la idea ca activitatea in Parlamentul Europei are loc la alt nivel, dezbatand probleme de interes general european, deci nu problemele curente de pe plan intern. Cu alte cuvinte, acolo este nevoie de o cooperare serioasa intre toti europarlamentarii romani, poate chiar punctual cu alte grupuri, pentru apararea intereselor nationale, nu partinice asa cum se intampla in acest moment.
Tocmai de aceea, viitorii candidati CNSC ar trebui sa se fereasca sa cada in aceasta capcana a partizanatului politic atunci cand ajung intr-un mediu international unde interesele romanilor si Romaniei au prioritate absoluta.
Cu stima,
Mircea Popescu
.......................................................................................
LA MULTI ANI!!
Un an bun cu succese si impliniri!
Multumesc pentru urari si felicitari pentru apelul privind reorganizarea societatii rominesti in 2014!
A sosit momentul actiunii!Sunt alaturi!

Cu stima ,
Liliana Pagu ,
presedinte ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA siAFRI ,,IMPREUNA''
.........................................................................................
 
Catre conducerea sindicatului
Buna ziua.Ma numesc Ion Dascalescu,sunt presedintele PARTIDULUI ROMANILOR DIN DIASPORA-P.R.D. si al ASOCIATIEI ROMANILOR DIN SUD ITALIA-A.S.R.I si in aceste calitati va trimit un mesaj,in atasament cu rugamintea ca, impreuna sa putem face ceva ca sa ne luam tara inapoi.In acest scop va propun un mare miting in Bucuresti in preajma Pastelui,pentru care eu ma voi ocupa sa vanim daca se poate toata Diaspora romana acasa.Daca dv. ne puteti ajuta sa faceti toate demersurile necesare obtinerii autorizatiilor necesare mitingului si impreuna sa stabilim data acestuia,va multumesc anticipat.Dv veti avea conducerea si coordonarea mitingului.Va rog sa cititi materialul din atasament si sa-mi spuneti parerea dv.Multumesc.
Cu respect,
Ion Dascalescu
............................................................................................
 
În data de 31 decembrie 2013, 10:39, bagiu ovidiu ilie <bagiu@live.com> a scris:
Ar fi recomandat ca la temeila acestei organizari sa punem si un proiect financiar de constructie NATIONALA!
Eu dau creditul si impreuna sa identificam obiective de realizat ! Sa semnam un contract intre noi ca baza legala de lucru !
Vezi atasat !! 500 mld ron =115 miliarde euro.
Bagiu Ilie
.............................................................................
Am vazut pe Internet
actiunea dv. si o consider un proiect interesant pentru Romania.

Va urez si dv. cu aceasta ocazie un an nou fericit,
bucurie si numai bine.

La multi ani,

 
Radu Golban

8 comentarii:

  1. La Multi Ani !
    Filialele SCMD MUNTENIA SUD, saluta si sprijina toate actiunile CNSC, pentru o schimbare in bine, fundamentala, a societatii romanesti!
    Sa incheiem PROTOCOLUL CU SOCIETATEA CIVILA SI NATIUNEA!
    Este anul decisiv al devenirii noastre !
    Va adresam incaodata FELICITARI pentru acest MARE PROIECT si cele care vor urma!
    SANATATE si SUCCES!

    Coordonator Filialele SCMD MUNTENIA SUD
    Presedintele Filialei Pitesti
    Colonel Victor Popescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrati pe Google, pe “Fara secrete Romania”. Recent a aparut: “Scrisoarea maestrului mason de grad 33, Albert Pike, catre Gp. Mazzini, in care se planuiau cele 3 razboaie mondiale. Din aceste 3 razboaie trebuie sa rezulte o Noua ordine Mondiala, cu Guvern Mondial Totalitar…”. Pana acum, totul a fost “ca la carte”, ceea ce ne face sa credem ca si urmatoarele se pot intampla in acelasi mod. Surprinzator e faptul ca pana la distrugerea Crestinismului, Sionismul politic (cel care pare ca, acum, isi exercita conducerea lumii si pare partener al Iluminatilor) va fi pus in conflict direct cu islamismul (“de catre agentura Iluminatilor”), conflict ce trebuie sa duca la DISTRUGEREA TOTALA a celor doua tabere !!! Ulterior, mai puteti intra pe Google si pe “Efemeride.ro” si “Secretele lui Lovendal”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar credeti toate gulgutele? Stiti cine este Bagiu Ilie? Stiti ce scrie pe facebook? Parca seamana oarecum cu Neacsu sau cu Robert Horvath-Deva.
    Stiti ce-ar insemna un miting de amploare in Capitala in preajma Pastelui?
    Ma gandesc bine daca va inselati sau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu unul nu știu cine este Bagiu Ilie, așa că ați putea să explicați. În schimb știu cine este Nacșu, ba chiar și fostul prieten al domniei voastre RHD.
      Un miting de amploare în capitală în prejma Paștelui ar putea însemna multe, mai ales lucruri bune, de exemplu :
      - un bun prilej de antrenament pentru jandarmi și poliția locală, extreme de utile pentru profesionalizarea acestora;
      - un semn de normalitate al societății civile românești în ton cu marile și bogate țări ale lumii, la care astfel de acțiuni sociale sunt normale și firești;
      - posibilitatea multor români de a vedea în direct cel două mari construcții românești la care au contribuit și vor contribui, de voie ori de nevoie - Casa Poporului și Catedrala Mântuirii Neamului;
      - un rating bun pentru massmedia;
      - un profit bun pentru CFR –călători, transportatorii rutieri, marile lanțuri de magazine, RATB, micii comercianți și indirect, prin taxe și impozite, pentru statul român;
      - determinarea clasei politice să-și spovedească păcatele în Săptămâna Patimilor și să primească Sfânta Împărtășanie, situație în care, dat fiind numărul mare al acestora și mai ales povara apăsătoare a multor și felurite păcate, duhovnicii pot fi asistați și de similarii lor din DNA/procuratură și alte instituții specializate;
      - ocazia unui pelerinaj la biserica palatului Cotroceni și aprinderea de către fiecare participant a unei lumânări, la vii, pentru președintele Traian Băsescu, rugându-ne bunului Dumnezeu să-i dea viață lungă asemena Flotei Române;

      Ștergere
  4. Teoretic, exista aceasta posibilitate, de coagulare a societatii civile, numai ca, cei care conduc Lumea nu vor accepta prea usor, acest lucru. Daca vreti sa avem succes trebuie sa antrenam, in aceasta actiune, mintile luminate si cu spirit patriotic ale Romaniei si, ca in 1989, sa convingem milioanele de romani ca, de aceasta data, aceasta "revolutie" nu va mai fi furata. Fara sprijinul populatiei, in majoritatea ei, nimic nu se va putea infaptui. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Rinciog,postarea mea de ce lipseste ? Am trimis, cred ca, prima postare de adeziune la planul initiat de CNSC. Gh.Stanciu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am onoarea sa va salut domnule Colonel!
      In articolul de mai sus, intitulat "Va prezentam primele ecouri la apelul CNSC de promovare in Parlamentul European a unor personalitati cu adevarat reprezentative pentru ROMANIA", am preluat numai mesajele sosite pe e-mail, nu si comentariile, deoarece acestea oricum sunt la vedere si pot fi citite de catre toti vizitatorii paginilor noastre de Internet.
      Urmare a cererii dumneavoastra, am inserat insa si comentariul respectiv in postarea de mai sus.
      Cu respect,

      Ștergere
    2. Domnule Rinciog imi cer scuze ca n-am vazut !Nu ma asteptam sa fiu chiar primul .Sper in reabilitare. Multumesc de intelegere !

      Ștergere