Inteviu cu Maia Sandu

duminică, 10 august 2014

ANTENA 3 - CNSC este aici!

Convinsi ca media independenta trebuie aparata cu orice chip, prin orice mijloace legale, de abuzurile incredibile care se petrec astazi in Romania, din cauza mafiei patrunse in Justitie, Curtea Constitutionala, DNA, si in alte institutii de forta ale statului roman, membrii si simpatizantii CNSC sunt hotarati sa apere postul de televiziune ANTENA 3 si pe toti cei care lupta impotriva regimului corupt din Romania, regim  "patronat" de Traian Basescu si camarila acestuia.

Membrii CNSC din Bucuresti vor iesi astazi, 10.08.2014, incepand cu orele 17.30,  la o plimbare in jurul Cotrocenilor. Speram sa intalnim acolo si pe unii prieteni si colegi mai vechi, autori ai celebrului slogan "Iesi afara, javra ordinara!" si sa rememoram momente petrecute impreuna, pe arsita sau ger, la pichetarile oganizate la Monumentul Eroilor Genisti (Piata LEU).

11 comentarii:

  1. De multe poate fi acuzata antena 3 dar acuzatia asta ca ar fi independenta e greu de sustinut cu argumente si dovezi concrete.
    Acest apel/indemn al CNSC nu e asumat de nici un membru din conducere. Cand au hotarat membrii si simpatizantii CNSC aceasta actiune de aparare a Antenei 3?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este intr-adevar ingrozitor sa constati cu stupoare ca regimul diktatorhial de sorginte securisto-komunista isi face de cap si baga la racoare( pe caldurile astea ) mari oameni de stat( major si majori), mari binefacatori ai acestei natii incercate ! Oameni care au facut atata bine pentru sarantoci, pomanagii, cheflii, zurbagii, zapcii, milogi, cersetori, de bere bautori si de mici mancatori, de voturi multiple coautori zac acum pe la mititika .Nu e posibil asa ceva ! Opritzi jaful ! Opritzi timpul( probabil) ! Salvatzi eroii neamului(prost) ! La lupta dragi tovarashi shi preteni ! Nu la intins mana !

      Ștergere
    2. Pt. KARADENIZ: Fiind vorba de societatea civila organizata, exista un sistem de anuntare si de luare a deciziilor foarte rapid (ceva similar "lantului de alarmare" de la Armata, stiti dvs.!...).

      Pt. ANONIM 16.24: Dar despre faptele penale ale Basescului si camarilei sale nu ne spui nimic? Daca esti fan basist si crezi cu toata taria ca Basescu si Monica Macovei sunt parintii Justitiei "independente " din Romania, spune-ne pe sleau si spune-ne si cine esti. Ca sa stim daca esti in toate facultatile mintale.

      Ștergere
    3. Tavarisci palkovniku, problema unora ka dvs. e ca toti care nu sunt de akord cu dvs. sunt impotriva dvs. Ca si prin 1948-49 cand cei care nu erau cu tovarasii adusi pe tanncurile rosii erau catalogatzi rapid drept dusmanii poporului cu consecintzele de rigoare.Si la urma urmei eu am infierat kumplitele fapte din zilele noastre kand oameni de valoare( valoarea mea, valoarea mea, un pitzighoi asha kanta) sunt taratzi prin tribhunale si bagatzi la rakoare in loc sa fie lasatzi in pace sa-si vada de sanatatea lor si eventhual sa se trateze peste mari si tari prin cele zari.Iata de ce uriasa sustzinere popularoasa de kare se bukura hantenele ma bukura shi ma inkanta. Nu kred cu toata taria ca unii ori altzii pot fi numitzi parintzii Justitziei insa faptul ca mari rechini , jefuitori ai acestui neam urgisit sunt bagatzi unde le e locul e de bun augur. AUGURI ! Nu dau nume si nici prenume si nici adrese ca nu sunt de la secu, tavarisci palkovniku, numai cei de la secu nu se lasau pana nu aflau ei cine cu cine se aia pe la mamaia si tataia. Ar fi util insa daca faptele penale ale kamarilei ar fi evidentziate (prin kamarila intzeleg totalitatea jefuitorilor tarii indiferent de kuloarea politika si de posturile tv pe care le vizioneaza). Sa se spuna negru pe alb cum am ramas fara flota de pescuit oceanik, cum am ramas fara sistemele de irigatzii, cum am ramas fara sidex si fara cs reshitza si fara republica si fara tractorul si fara bankorexul si fara resursele minerale uriase pe care le aveam in dec 1989 si fara padurile seculare si fara statziunile balneoklimaterice si fara sute de mii de vagoane kfr si de ce platim cel mai mult pt 1 km de autostrada si muuuuuuulte altele......daca toate astea fi-vor evidentziate, restul o sa vina de la sine-apoi

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim tuturor cetatenilor care astazi, la Cotroceni, prin prezenta lor masiva (peste 20.000 de oameni) au aratat ca romanii inca nu si-au pierdut simtul civic. Este un semnal si o speranta ca mafiotii vor fi eliminati din structurile statului si ca Basescu nu va scapa nejudecat si necondamnat pentru multiplele sale fapte penale si pentru prejudiciile aduse Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdrongaru Sfortzosu al Treilea11 august 2014 la 07:17

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. Gandul zilei de luni
    Mai oameni buni! Incepem o noua saptamana. O saptamana in care ne inchinam Sfintei Feciore. Adormirii ei si ridicarii la cer." Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata ... Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii". Sa punem odata punctul pe "i"! Hai sa gandim! Putin imi pasa de Voiculescu, asa cum si de Nastase, ori altii. Nu am trait un minut, un singur minut ca ei. Dar altceva trebuie sa ne doara, sa ne ingrijoreze. REGRESUL nostru ca natiune, ca destin. Am involuat revenind in anii 1947-1950 prin justitie. Justitia politica, politia politica. Mai exact dosarele la comanda si ceea ce este mai rau, grav, facaturile ordinare. Oamenii acestia nu au fost, nu sunt curati, adaug si pe Gigi Becali aici, dar au fost condamnati, executa pedepse pe sentinte false, prin lipsa a probelor directe ori indirecte, pe "telepatii", pe "prejudiciul" cumparatorului de buna credinta, adica vina cumparatorului care da! Asa putem fi judecati toti!? Pentru mersul pe jos, pentru creditul luat, pentru copilul care-l cresti, ori pensia(s-a incercat dealtfel) nesimtita pe care o iei. Pentru burta ta "cea mare", care sufoca burta "supta" a muncitorului, pentru "ifosele" uneia care se dorea si se doreste inca presedinta, pentru "botoasa" care-si vede tara prea populata si nu mai are loc pentru a doua progenitura sidata. Toate astea au o cauza, un om. Apoi institutiile smintite aservite, justitia infecta. Urmeaza clasa politica greu sulfuroasa. Toate pe un popor care pe zi ce trece devine parca mai prost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimabile , nu am auzit pana acum sa fie judecat cineva pentru mersul pe jos si pentru apa calda. Pentru creditul luat pe buletin poti fi judecat daca nu-ti achiti ratele, pentru copchilul pe care-l cresti poti fi judecat daca acel plod face lucruri traznite( spargeri de bancomate, talharii etc), pentru pensia pe care o iei poti fi judecat daca ai depus la dosar acte false( si sunt mii de astfel de situatii). De aceea stimabile nu mai confunda marfa cu ambalajul si utilizeaza-ti bruma de creier pentru scopuri mai nobile. Ce ar fi daca in loc sa le gasesti scuze infractorilor te-ai gandi de ce alte tari foste comuniste nu au vandut pe de-a moka bogatiile subsolului, nu au desfiintat mii de fabrici si uzine care dadeau milioane de locuri de munca....Oare nu ar fi un pic mai bine pentru tine si cei apropiati tie?

      Ștergere
    2. Stimate anonim,
      Daca iti inchipui ca cineva din cei care s-au plimbat pe la Cotroceni, a facut-o pentru a apara infractorii, inseamna ca esti dus, cu capul!
      JUDECATOR DE SERVICIU

      Ștergere