Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 11 august 2014

LIMITELE SOLIDARITATII


LIMITELE SOLIDARITATII

In atentia membrilor S.C.M.D. si a tuturor celor interesati

In conformitate cu Art. 118 al. 1 din Constitutia Romaniei, militarii sunt aparatorii democratiei constitutionale. Asumandu-ne aceasta misiune am fost si suntem impotriva oricaror manifestari tiranice, dictatoriale, manifestari care debuteaza de obicei prin tentativa de limitare a dreptului la libera exprimare si suprimarea libertatii presei. Vom fi solidari, prin urmare, cu orice mijloc media, amenintat din acest punct de vedere, chiar daca ar fi vorba despre postul de televiziune B1” sau despre „Evenimentul Zilei”, intrucat suntem de parere ca slugilor tiraniei trebuie sa le oferi suficienta funie sa se spanzure singure. Nimeni nu ar fi putut face o propaganda mai eficienta impotriva regimului Basescu decat domnii Cristoiu, Turcescu, Moraru, doamna Pora etc., prin prestatiile domniilor lor de un cinism fara limite, si nimeni nu ar fi putut atrage mai bine atentia asupra mascaradei de proces Voiculescu si a soartei „Antenelor” decat valurile de venin care s-au revarsat stalinist, in numele urii viscerale a trogloditilor, pe micul ecran, la B1 Tv, in ultimele zile.

Pe data de 8 august a.c., amintind pana la identitate vremurile Anei Pauker, un complet de judecata, orb la orice marturie sau document in favoarea acuzatilor, a decis, ca odinioara tovarasa Sidorovici (nevasta „buretelui” imbibat de sangele democratiei” permanente - Brucan) in procesele „criminalilor de razboi”, executia publica a lotului Voiculescu. Intre altele s-a decis si confiscarea sediului de pe sos. Bucuresti-Ploiesti, unde functioneaza „Antenele”. Este legitima, asadar, reactia de revolta a ziaristilor de la „Antene” care acuza ca se incearca lichidarea posturilor si suntem solidari cu ei, din principiu, nu pentru faptul ca ne-au sprijinit constant revendicarile de la 1 iulie 2010 pana la 1 martie 2012, uitandu-ne apoi si omitandu-ne tot constant, fara sa intelegem de ce, din toate retrospectivele. Ii sprijinim, insa profesionist, noi neputand reactiona fara sa cunoastem datele reale despre inamic. Or, in cazul in speta, decisa de un tribunal „globalist” (comunist), confiscarea se face in numele si in beneficiul statului care devine proprietar, de catre organele statului. Iar proprietatile statului sunt administrate de guvern. Prin urmare, pastrarea contractului de functionare in cladirea respectiva a „Antenelor” nu este la latitudinea lui Traian Basescu ci la discretia premierului. Drept dovada, in aceeasi zi, 8 august 2014, la cateva minute dupa verdict, Victor Ponta a anuntat: „Voi face totul ca jurnalistii Antenei 3 sa-si poata desfasura activitatea”. Ca jurnalistii amenintati nu l-au crezut si au organizat dupa metoda SCMD (concomitent in Capitala si in toata tara) „plimbari” de protest, este explicabil ! Au exemplul nostru! Domnul Ponta ne-a promis, in urma cu doi ani si jumatate, sub semnatura, satisfacerea unor cerinte minime ale noastre si ale aliatilor nostri, pana la data de 9 noiembrie 2012, data inceperii precedentei campanii electorale. Au trecut doi ani si jumatate, ne aflam in fata altei campanii electorale, decisiva pentru Romania si promisiunile se inscriu inca la categoria „speranta”: sistarea discriminarii dintre noi, redarea demnitatii si statutului de rezervist prin atotcuprinzatoarea „Legea pensiilor militare de stat”, reacordarea dreptului nelimitat la munca, prin abrogarea Cap. IV din Legea 329/2009, o lege reparatorie (P 951) pentru piloti, grefieri, diplomati, etc., repunerea in plata pe Legea Recunostintei, redarea macar a dreptului la calatorii gratuite pentru ceferisti, etc. Avand acest trist exemplu, jurnalistii au organizat „plimbarea” la care au participat din solidaritate reprezentanti ai tuturor structurilor societatii civile. De ce s-a organizat la Palatul Cotroceni si nu la Palatul Victoria? Pentru ca jurnalistii nu cred, probabil, in incetarea paguboasei si antinationalei „coabitari” care a anulat principiul „Dreptate pana la capat”, precum si toate sperantele romanilor, prin distrugerea USL.

Intrutotul de acord cu jurnalistii „Antenelor” pana acum, le atragem totusi atentia asupra unor aspecte: 1. „Antenele” nu au fost tinta a vreunei razbunari ci victime colaterale; 2. Basescu nu este un geniu malefic ci o sluga malefica a celor ce au decis in urma cu 25 de ani sa execute Romania; 3. Dan Voiculescu nu a fost condamnat, ca in anii ocupatiei staliniste, pe motiv de „Antene” ci pe motiv de Romania. Dovezile?

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, considerat erou in decembrie 1989, pentru ca a participat la mascarada juridica de tip stalinist, soldata cu asasinarea lui Ceausescu, a fost acuzat in mod aberant pentru participare la genocid si subminarea economiei nationale si condamnat in 2008, sub presedentia lui Basescu si guvernarea lui Tariceanu. In fapt a fost condamnat pentru „Banca Bali”, afacerile Londra, Air Antares, etc., tinta fiind capitalul acumulat. Ar fi trebuit sa fie pentru detinatorii de capital romanesc un exemplu, in conditiile in care ridicarea unei clase de mijloc in Romania a fost stopata prin masurile luate de Petre Roman, Isarescu, Stolojan si Basescu. Chiar credeau ca cei ce ne-au adus „Democratia Coca Cola” in interesul lor, ne-au distrus toate capacitatile de productie si ne-au furat ca in codru, vor permite existenta unor investitori romani? Sub presedintia lui Basescu si guvernarea lui Ponta, au fost condamnati apoi, sub acuze puerile, Adrian Nastase, Gigi Becali, Decebal Traian Remes, „baroni” locali si, iata, acum Dan Voiculescu. Tinta? Deposedarea de capitalul acumulat!

Daca un italian, un american, un grec sau un patagonez ar fi cumparat ICA pe pretul unei cutii de chibrituri, ar fi dat tot personalul afara, ar fi vandut la bucata tot inventarul plus pamantul, ar fi demolat cladirile, lasand la fata locului o pajiste pe care sa pasca troscotul caprele, si-ar fi pus palma in fund si ar fi disparut cu un „tun” de o suta de mii de ori mai mare decat investitia, totul ar fi fost O.K. Asa s-a intamplat la Combinatul de la Calarasi, in Zona Libera Giurgiu, la IMGB, etc. Si presa a urlat fericita, dupa politicieni, ca „ne-am privatizat”. Voiculescu a indraznit sa acumuleze capital romanesc si sa-l investeasca in Romania, in interes romanesc, fapt pentru care exportatorii de globalism/comunism au decis sa-l pedepseasca. Si au facut-o dupa ce au bagat spaima si in politicienii si in magistratii romani, vizita lui Joe Biden la Bucuresti de anul acesta, soldandu-se, asa cum anticipasem, cu saltarea a 10 judecatori, 5 procurori si 42 de oameni politici. Chiar nu intelegem ca ordinele vin de afara? Ca dictonul USL-ului in care ne-am pus sperantele, „Dreptate pana la capat” s-a soldat pana acum cu arestarea a zeci de lideri USL in frunte cu doi presedinti de partide USL (Nastase si Voiculescu) si ca zisa „dezbracare” a candidatilor la presedintie, anuntata de sluga penibila Basescu, face parte dintr-un plan? Suntem in masura sa anuntam in premiera, saltarea in perioada imediat urmatoare a inca unui presedinte, a doi vicepremieri, a inca patru ministri si continuarea actiunii politiei politice la nivel de lideri. Cand pe baza asemanarilor cu perioada ocupatiei staliniste, SCMD-ul si societatea civila au anuntat existenta si actiunea politiei politice, autoproclamatii elitisti s-au ofuscat pentru ca acum sa simta ca urmeaza sa-i  cada victime. Ca in anii ’50, cand adevaratii tortionari si tradatori au fost judecatorii si procurorii pe post de acuzatori publici in slujba Anei Pauker, sluga de atunci a „Globalismului Rosu”! Azi Globalismul si-a tras nuanta Portocalie dar metodele si obiectivele au ramas aceleasi.

In noiembrie vom constata ca nu mai avem Guvern, partide, Parlament, candidati la presedintie, clasa politica si ca vor veni reprezentantii stapanilor sa ne „salveze” guvernandu-ne pe parti. Adica nu vom mai avea nici tara! Asta daca nu ne trezim acum in ceasul 14, daca nu vom refuza sa fim angrenati in penibilele planuri politice dambovitene, fie ca vizeaza un unic si de tot rasul candidat al „dreptei”, fie un improbabil „tur doi – Ponta - Tariceanu”, daca nu vom respinge angrenarea noastra, sub pretextul solidaritatii, in actiuni care vizeaza jocul politic, nu libertatile si dreptatea sociala. Este motivul pentru care am transmis d-lui Ponta rugamintea sa-si retraga, de dragul Romaniei, candidatura. Pentru ca macar Guvern stabil sa avem in lunile octombrie-decembrie!

Daca nu am fi fost afectati si noi de consecintele inexplicabilei si dezastroasei „coabitari” am fi incercat poate, acum, sa contracaram ordinele venite din afara, sugerand ca solutie ALTERNATIVA NATIONALA, alternativa la intreaga autoproclamata clasa politica, aflata in plin proces de dezagregare la ora actuala. Cata vreme problema se pune nu numai pentru rezervisti ci si pentru intreaga societate civila, la nivel strict existential (locuri de munca, salarii si pensii decente, acces neprohibitiv la actul medical si medicamente, rezistenta in fata cresterii aberante a taxelor si impozitelor, etc.) ne rezervam insa dreptul de a sta in expectativa, de a nu ne implica in extrem de murdarul si periculosul, pentru tara, joc politic actual, urmarind satisfacerea, acum, pana in campania pentru prezidentiale, a obiectivelor noastre legitime. Cu atat mai mult cu cat inca nu a aparut candidatul, si educat si inteligent si matur si diplomat si patriot, care sa se constituie intr-un garant real al democratiei autentice si sa declanseze operatiunea salvatoare de repunere a Romaniei pe fagasul normalitatii! Pana atunci, solidaritatea noastra se va manifesta strict la nivelul dreptatii sociale, al drepturilor si libertatilor cetatenesti.

Presedintele S.C.M.D.
Col (r) dr. Mircea DOGARU


Un comentariu:

  1. Cam aveti dreptate ! Insa nu pana la capat ! Romania trebuie sa se trezeasca si sa renasca !Iar rezervistii, oameni educati, demni, corecti, onorabili si disciplinati pot contribui din plin la aceasta ! Ca si intre rezervisti exista uscaturi -acest fapt nu face decat sa intareasca regula de baza !

    RăspundețiȘtergere