Sa nu uitam!

joi, 20 noiembrie 2014

IN INTERESUL ROMANIEI, IOHANNIS PRESEDINTE, PONTA PRIM-MINISTRI! ANALIZA SITUATIEI II
IN INTERESUL ROMANIEI,
IOHANNIS PRESEDINTE, PONTA PRIM-MINISTRI!
ANALIZA SITUATIEI
II
- In atentia tuturor romanilor care mai gandesc –

(CONTINUARE)

4. Esuarea “revolutiei” basiste
In pregatirea “revolutiei” din 16 noiembrie, Basescu a bagat cea mai mare parte din “banii dumneavoastra”, adica tot ceea ce a retinut din salarii si pensii si spolierea statului in ultimii cinci ani. S-au dus pe grupurile de asalt de tip SA, formate din interni si externi, acoperiti sau nu, manipulati si “trompete media”, pe autocarele si autobuzele care i-au carat, in ziua prevazuta, la Berlin, Munchen, Paris, Torino, Londra etc. pentru manipularea diasporei; pe hackerii care au actionat pe retele, pe zeci de mii de telefoane si pe asigurarea viitorului “turcestilor” din media si ambasade, ca sa nu mai vorbim de sustinerea a trei candidati: Udrea ca diversiune, Macovei in sprijin si Iohannis ca obiect. Pentru ca miza era mare:
  • Iohannis, omul fara fani si fara sanse trebuia scos presedinte, pentru ca, ulterior, prin declararea incompatibilitatii, Basescu sa ramana interimar, controland lista arestarilor in randul politicienilor, extern ceruta, pana isi lichida toti adversarii si vechii complici. Cu o Udrea facuta de ras si un Blaga arestat, putea impune noul presedinte din pozitia de lider al Dreptei, ulterior premier;
  • Ponta urma sa piarda si alegerile si majoritatea parlamentara si guvernarea si PSD-ul , care urma sa se divida. Basescu ramanea singurul jucator pe tabla de sah, marile puteri fiind obligate sa negocieze cu el;
Lovitura de geniu, data prin recunoasterea infrangerii de catre Ponta inainte de numararea voturilor, a aruncat totul in aer! Manipulatii, haidamacii si ciracii lui Blaga au ramasa sa strige in gol, cerand “Demisia!” iar “Diversiunea Diaspora” a ramas fara obiect. Un rol extrem de important l-a avut si pereferatul societatii civile, singurul candidat care corespundea functiei prezidentiale, care s-a sacrificat, temporizand totul prin calmul, modestia si profesionalismul afisat….. Teodor Melescanu!

La ora actuala, ca sa-l citam pe Victor Ponta, cu o declaratie din iunie in fata apropiatilor sai, situatia a scapat de sub control, incat “scapa cine poate”. Basescu risca si deja s-a facut dovada, sa intoarca impotriva lui “monstrul” pe care si l-a creat ca o unealta a “democratiei”. Insista degeaba, pentru ca, daca obtine incompatibilitatea lui Iohannis, va avea parte de o adevarate revolutie in strada. Cu spectrul DNA in spate, Blaga viseaza degeaba guvernarea, fiindca minciuna se intoarce: au indemnat lumea sa iasa in strada impotriva unui partid unic ce voia sa ia totul, si Presedintie si Guvern si Parlament, agitand fantoma “comunismului” fara sa-si dea seama ca manipulatii se vor intoarce impotriva oricarui partid unic, fie el si PNL (de fapt PDL) care urmareste acelas lucru. In plus, multi au inceput sa se intrebe, cum dracu’ au ridicat stindardul “anticomunismului” impotriva lui Ponta si Dragnea care n-au fost niciodata membri PCR, tocmai comunisti notorii ca Blaga, Basescu, Macovei si activisti ai CC al PCR, de tipul MRU, Boc, Cristoiu etc.

A inceput lupta pentru sefia Dreptei si pentru debarasarea de Basescu, Iohannis si Ponta fiind, de voie de nevoie, aliati. Pentru ca, luati separat, fiecare este, la ora actuala, slab, dar impreuna pot rezista si invinge. Si amandoi au nevoie de ajutor, adica de sprijinul realei societati civile. A venit, asadar, momentul pentru societatea civila si pentru noi, SCMD, sa ne negociem recastigarea drepturilor si a demnitatii pierdute, pornind de la ideea ca nu mai avem de-a face cu un singur invingator care sa ne uite, ci cu doi lideri batuti de vant care au nevoie de sprijin: Iohannis si Ponta. Negociind cu amandoi, ii atentionam insa ca, avand mult de oferit, in baza tristei experiente din ultimii doi ani si jumatate, nu ne mai multumim cu asigurari verbale, ori scrise.  Cerem plata, adica legile noastre, inainte, mai ales ca este in interesul lor, asa cum vom demonstra, sa le promulge.

5. Iohannis, nevoia de SCMD si societatea civila
Vopsit, electoral, de basisti, fara sa fie consultat si fara sa i se dea posibilitatea minimei probe, in clona a lui Carol I si Ferdinand I, neputand convinge ca persoana in campanie, creatie in interes personal a lui Traian Basescu, Iohannis nu mai poate fi inlaturat nici de ANI nici de ICCJ, CCR sau alte instrumente basiste, din ratiunile amintite, avand toate sansele sa reediteze aventura lui Ion Iliescu din 1990 potrivit dictonului romanesc “Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste!”, adica sa ramana presedinte. Are insa de trecut cateva piedici, doar aparent insurmontabile:
·         Nu are fani reali ci sustinatori din ordin, manipulare si disperare;
·         Are in spate figurile hade ale celor urati de intreaga societate romaneasca pe care au batjocorit-o prin legi strambe, anticonstitutionale si antieuropene: Basescu, MRU, Blaga, Videanu etc.;
·         Nu are echipa proprie de consilieri autentic profesionisti;
·         A devenit o piedica, in noua conjunctura, in calea planurilor basiste.

Sansele sale sunt minime, chiar daca va actiona in tandem (si este obligat sa o faca) cu Victor Ponta, pentru ca numai sprijinul lingailor si traseistilor politici din jurul sau nu ajunge. Iar sprijinul unei mase stradale manipulate este iluzoriu.

Are nevoie de sprijinul societatii civile organizate (CNSC) si, in primul rand, al SCMD care ii pot conferi si stabilitate si consilieri adevarati, astazi cand lista de arestari de politicieni, extern ordonata, a fost pusa in aplicare, urmand a fi dublata in curand de o epurare ca in anii 1998-2004 a structurilor militare (MApN, MAI si Servicii). Cei care ne-au privit de sus ani de zile, constata acum ca vor fi zvarliti afara la 45-49 de ani, fara nici un drept de pensie, ca si bietii caporali sau jandarmi, pentru ca frauda parlamentara numita “Legea Anastase” prevede pensii anticipate dupa varsta de 50 de ani. Pentru a stavili valul nemultumirilor care va urma, pentru ca aceia care l-au sprijinit din demers basist sa acceada la putere, sa cada ei insisi “pe moale”, este absolut necesar ca Iohannis sa solicite spre promulgare Legea pensiilor militare de stat, cu abrogarea tuturor legilor si articolelor de lege basiste si antimilitare. Masura ii va aduce alaturi, nu numai o categorie socio-profesionala de exceptie ci si, cu familii cu tot, circa un milion si jumatatea de simpatizanti. Stim ca nu are simpatii pentru militari, dar este obligat sa se conformeze modelului electoral: si Carol I si Ferdinand I au fost si au devenit din ofiteri prusaci intai statori, in uniforma, ai Armatei Romane. Mai mult, pentru orice intelectual care scrie carti (am apreciat “coincidenta” lansarii explicative a CV-ului “Pas cu pas”), trebuie sa fie clar ca nu au existat si nu exista state fara armata. Pana si Vaticanul are o garda elvetiana. Armate, insa, fara Tara, au existat si exista si sunt capabile sa constituie in jurul lor un stat. Asa au aparut statele Israel, Palestina si se incearca, astazi, constituirea Statului Islamic. Un presedinte care isi distruge fortele armate distruge tara si se condamna singur!

Pe langa sprijinul militarilor, Iohannis trebuie sa-si asigure si sprijinul revolutionarilor (in randul carora sunt foarte multi rezervisti), categorie mai putin numeroasa si dezorganizata, dar la fel de tenace in lupta antibasista, prin lichidarea suspendarii aplicarii Legii Recunostintei. Un mit, odata construit, nu mai poate fi distrus fara riscuri majore! Trebuie sa aiba in vedere si situatia diplomatilor, grefierilor, pilotilor, fostilor parlamentari, functionari publici din Parlament si Curtea de Conturi, categorii de elita calcate in picioare de Basescu si sa promulge proiectele de legi care ii privesc. Inca 500.000 de sustinatori! Sa faca dreptate ceferistilor macar in chestiunea spitalelor si a dreptului la circulatie gratuita pe CFR, in general, sa aiba in vedere dreptate sociala cuvenita tuturor salariatilor si tuturor pensionarilor, profesorilor, medicilor, constructorilor etc., cu alte cuvinte “Contractul Social” a carui semnare a inclinat balanta in favoarea USL in 2012 si a carui ignorare l-a lipsit pe Ponta de sprijin, astazi. Daca vrea amanunte, sa-l reconfirme, principal consilier pe probleme de securitate la Cotroceni, pe candidatul CNSC, care reprezinta Alternativa Nationala si ii va asigura si, macar, neutralitatea binevoitoare a SUA.

Ii solicit, prin urmare, sa continue demersul legislativ asumat de Ponta si in mod brutal si irational, stopat de Ilie Sirbu la 1 octombrie 2014.

6. Ponta, nevoia de SCMD si societatea civila
Paradoxal, Victor Ponta a castigat. El nu a vrut sa fie presedinte! Nu acum! Pentru ca este un baiat inteligent, care a inteles ca va iesi din politica la 50 de ani, la varsta la care altii abia acced la etajele superioare. Dar a fost constrans de baronii carora DNA le sufla in ceafa. Printr-o lovitura magistrala, a reusit sa scape pe moment din cursa basista, ramanand si cu guvernarea si cu PSD-ul. Va trebui sa-si asume, insa, lista arestarilor, extern ordonate. E obligat sa se consolideze si sa colaboreze cu Iohannis cel putin pana in martie 2015. Asta negociaza acum, in asa asazisul concediu.

Cu un PSD pieptanat, in curand pana la ultima expresie, cu imaginea sifonata in guvernarea de doi ani si jumatate si un iluzoriu sprijin extern, Victor Ponta are sanse sa se mentina la varful poiticii romanesti doar daca utilizeaza in interes propriu diversiunea basista a “revolutiei” sau spectrul strazii. Din aceste considerente, plus cele recomandate si candidatului ales, ambii avandu-l dusman comun pe Traian Basescu, ii transmitem sfatul de a relua, in extrema urgenta, procesul legislativ, iresponsabil intrerupt, la 1 octombrioe a.c., promovand legile amintite pentru a-si asigura sprijinul militarilor (de data aceasta si activi si in rezerva) si al aliatilor lor.

Si, daca va fi obligat sa se poarte fara mila cu propriii colaboratori, sa dovedeasca aceeasi intransigenta si fata de Basescu si colaboratorii acestuia. Pentru ca batalia este, inca, pe viata si pe moarte.

Iar noi, sindicatele societatii civile, pentru a fi de un real folos, trebuie sa ne facem si noi curatenie in propria ograda, eliminand din randul nostru infiltratii basisti, exaltatii cauzelor fara obiect, ambitiosii in interes propriu si fudulii care confirma proverbul.

Prin NOI, Tara isi cere, nu numai linistea si speranta de viitor, ci si dreptatea.

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu