vineri, 5 decembrie 2014

“TINTA” DOGARU RAPORTEAZA!“TINTA” DOGARU RAPORTEAZA!

- IN ATENTIA BUIMACILOR DIN PRESA SI NU NUMAI –

In ziua de 3 decembrie a.c., o stire a excitat posturile TV din Romania si anume ca un grup de hackeri minune ai natiei numite “lamargineana” (in traducere “ucraineana”) au spart site-ul unui amic de-al unui amic de-al lui Vladimir Putin, descoperind o lista cu persoane din Romania de care acesta ar fi direct interesat. A doua zi, am aflat din “Adevarul” ca m-as numara printre “Romanii carora Putin le-ar cere prietenia”. M-am bucurat ca un fazan, gandindu-ma cum o sa dau eu Legea pensiilor militare de stat, a pilotilor, diplomatilor, grefierilor, revolutionarilor etc., pentru care SCMD se lupta de 5 ani, atunci cand “prietenul” meu Putin o sa ma faca presedinte, premier sau, macar, ministrul Apararii. Dar n-a durat mult si a urmat dusul rece: din “Evenimentul Zilei”, “Politica” si alte ziare, am aflat ca sunt, de fapt, “tinta” si nu “prieten”. Si, nici macar principala, figurand la pozitia 21 din 24. Atunci am inceput sa fac ceea ce romanii nu mai fac demult - sa gandesc!

De ce televiziunile m-au facut tinta principala, alaturandu-ma lui Ion Iliescu si Adrian Nastase? Astia doi nu mai pot fi “tinte”! Or fi fost in tinerete, dar acum sunt Istorie. Sunt doi fosti dusmani ai lui Basescu pe care acesta s-a razbunat, scotandu-i din peisaj. Eu, in schimb, apar pe lista de dusmani declarati de Basescu, in 2012, in urmatoarea ordine: Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu si “fostul colonel Dogaru”, ala “de la porumb”. Voiculescu si Crin au fost terminati, Ponta “a coabitat”, drept care, in februarie 2013, cu ocazia discutarii statutului generalilor basisti, un singur adversar a mai fost mentionat public de catre dictator – Dogaru. Intre timp, Ponta a incetat coabitarea si a pierdut, pregatindu-se sa devina si el Istorie!  Mai ramane Dogaru, care a denuntat “Diversiunea Diaspora” ca fiind o operatiune militar pregatita in interesul  serviciilor ruso-germane, cu participarea de exceptie a generalilor basisti de profil. Dogaru, care asemuieste “Diversiunea Diasopra” cu diversiunea “spontanilor” din ’89, ce ar fi sarit din strada direct in balcoane, care cere lista autocarelor ce au parasit Romania in dimineata zilei de 16 noiembrie 2014, precum si filmele si fotografiile facute multimilor de “votanti” adunate la Milano, Barcelona, Luxemburg, Munchen, Paris, Londra etc., in ideea ca poate recunoastem, printre liderii protestatarilor, niscai generali si colonei de profil, basisti. Dogaru, care a instiintat toata presa din tara si din afara, dar si Departamentul de Stat SUA, in mod direct, printr-o analiza a evenimentelor, ca NATO este in pericol si SUA pot pierde Romania deoarece omul care a facut si face jocul Moscovei este Traian Basescu. Asa cum facatorii de securisti urlau, in Decembrie ’89, “Moarte securistilor!”, activisti comunisti notorii, ca Traian Basescu, Monica Macovei, MRU, Emil Boc etc. au asmutit multimea, sub lozinca “Jos Comunismul!”, pe 16 noiembrie 2014, impotriva lui Ponta si Dragnea care, cu toate marile lor pacate, n-au fost niciodata comunisti. Acelasi Dogaru avertiza si PSD si membrii SCMD, prin circulara “Jocuri operative vizand desfiintarea SCMD”, exact in zilele in care SCMD picheta sediul PSD, ca Basescu doreste ca bomboana pe coliva, inainte de predarea mandatului, desfiintarea si a PSD si a SCMD.

Impotriva SCMD, campania de denigrare derulata din interior, cu consecinta impiedicarii manifestarii rezervistilor si CNSC in evenimentele politice din 2014, coordonata de la nivelul nepotului prezidential din fruntea Armatei, prin manipularea ambitiosilor care vizau pinteni de maresal si care se angajasera ca Dogaru si ai lui sa devina “o amintire pana in luna august” a.c. a esuat, SCMD votand pentru propria existenta, la Alba Iulia, pe 18 octombrie a.c. Desi au parasit lucrarile, suparati ca si-au vazut visele spulberate inainte de vot, manipulatii nu au fost exclusi in numele unitatii de actiune a SCMD, ba chiar li s-a mai dat o noua sansa, fiind doar suspendati la recidiva.

Intrucat, circul mediatic din aceste zile il are, in mod limpede, ca principal obiectiv, pe ultimul adversar declarat al lui Basescu din perioada 2009-2014, imi permit sa atrag atentia presei asupra urmatoarelor:

  • Toate informatiile si fotografiile, referitoare la intalnirea cu Aleksandr Dughin, din 2013, au fost puse la dispozitia publicului, pe site-ul SCMD;
  • Intalnirea a avut loc la Snagov, Dughin fiind in cautarea presupusului mormant al lui Vlad Tepes, deoarece acest Domn roman constituie pentru Putin modelul de conducator, puternic si justitiar. Iar numitul Dogaru si-a sustinut doctoratul pe tema Vlad Tepes si a publicat mai multe carti si studii, reconsiderand  personalitatea marelui inaintas, preluat in Occident doar ca un personaj de basm pentru adormit copiii. Ma asteptam ca presa sa vada subiectul, macar in varianta americana – “Dracula, idolul lui Putin”. Dar nu a fost asa!
  • La respectiva intalnire a fost intreg staff-ul SCMD, care a primit si difuzat, celor mai importatnti jurnalisti, de la editori, editia in limba romana a cartii lui Dughin, “Bazele geopoliticii si viitorul geopolitic al Rusiei”. Nimeni nu a percutat! Nici macar doamna Firea!
  • La acea intalnire, ca sa nu mergem cu mana goala, am dus cu noi un cetatean american, tot jurnalist si istoric, ce i s-a legitimat lui Dughin cu pasaport de Nevada. Deci, am fost cu americanul, in vizita la rus. Nimeni n-a percutat!
  • Tot cu acel prilej, si se poate reciti textul, am afirmat ca am avut sase (6) intalniri cu raportorul pentru Romania si Republica Moldova al Departamentului de Stat SUA, caruia i-am descris, pe larg, situatia rezervistilor si, in general, bataia de joc la care au fost supusi romanii de regimul Basescu, inclusiv in forma continuata de cand Ponta se afla la guvernare. Pe nimeni n-a interesat! Sa nu va intereseze, baieti! Dati-i inainte ca Dogaru s-a vandut rusilor, ca poate ii ridicati in cap acum aripa de pe Bega a SCMD, care se vede, deja, in trenul lui Iohannis. Pentru ca nimeni nu observa ca nici unul, dintre cei care l-au sustinut, n-a urcat si nu va urca in noul tren prezidential, mai ales dupa ce Klaus Iohannis il va intalni, intamplator, zilele acestea, la o partida de pescuit, la Palm Beach, pe Joe Biden!
  •  La trezirea americanilor la realitate a contribuit si circulara transmisa tuturor agentiilor de presa, de numitul Dogaru: “In interesul Romaniei. Iohannis presedinte, Ponta prim-ministru!”, bine primita la Departamentul de Stat al SUA. Apropos, cand am inmanat raportorului american aceasta analiza? Luni, 24 noiembrie a.c. Cand a plecat acesta din tara? Astazi, 5 decembrie a.c. Voi de ce nu stiti?
  • Discutia cu Dughin nu a avut nici o consecinta in afara sferei cultural-stiintifice. In spolierea Romaniei, rusii se bazeaza, in continuare, pe basisti si pe trompetele lor de presa, Putin ignorandu-i, la ora actuala, si pe Dughin si pe nationalistii romani, impotriva carora asmute, in continuare, elitele fabricate, adica odraslele vechiului Komintern. Dovada? Dughin a mai fost in Romania, in primavara acestui an, dar habar n-am avut. Am aflat, din presa, ca l-as fi vazut, dar pe cai reale, ulterior, ca a incaput, de la intrarea si pana la iesirea din tara, pe mana batranilor agenti kominternisti, care nu  l-au lasat sa discute nici macar cu stalpii de pe strada. Singura consecinta surpriza a intrevederilor cu Dughin a fost invitarea mea, anul acesta, la discutii cu veteranii americani si nu numai, timp de trei saptamani, in luna august, de catre liderii Partidului Democrat din California. Nu i-am dat curs, ca sa nu ma acuze vreun inspirat ca as fi devenit agent CIA, cand toata lumea stie ca, de fapt, lucrez alternativ, pentru Republicile Togo si Bangladesh. Scanez invitatia si v-o prezint, doar ca sa le pice basistilor bucuria razbunarii in scarba.
Cu speranta ca presedintele ales se va intoarce din concediul american, bine revigorat in interes romanesc si NATO,

Am onoarea sa va salut!

Inca “fostul colonel” dr. Mircea Dogaru
(Inca) Presedintele SCMD
                        si

Voce a CNSC 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu