Sa nu uitam!

luni, 16 februarie 2015

DREPTUL LA REPLICADREPTUL LA REPLICA
Scrisoare deschisa patronilor si conducerii postului B1TV

Domnilor,

Colaborarea mea cu postul dvs. a incetat in ziua de 4 ianuarie 2007, cand ati decis sa parasiti valorile nationale si sa deveniti o jenanta “trompeta basista”. In seara zilei de 14 februarie 2015, la postul dvs. s-a organizat, in maniera binecunoscuta, “executia” mea ritualica. La fel a domnului Dan Puric, ambii considerati de colaboratorii dvs., care-si schimba numele ca pe sosete, “nationalisti” periculosi. Nu m-as fi deranjat sa va raspund daca in aceeasi saptamana nu s-ar fi procedat identic in “Evenimentul Zilei” si nu ar fi aparut semnale similare in Franta, in emigratia romaneasca doar cu numele, ceea ce, ca militar, imi miroase a inceput de campanie.

Considerand ca nu sunteti in tema, ca nu ati citit nici una din cartile mele, ma simt indreptatit sa va atrag atentia asupra urmatoarelor:
  1. “Euroasianismul” nu este inventia lui Aleksandr Dughin si nu reprezinta politica imperiala a lui Putin. Este opera marelui ganditor nationalist roman, Jean Parvulesco, decedat in 2010, la Paris si inseamna intarirea binomului americano-rus si asigurarea, pe mai departe, a dominatiei mondiale de catre Alianta Nordului americano-rusa. Asta ca sa nu vorbesc despre suprematia rasei albe asupra Sudului. Parvulesco a avut doi discipoli: filozoful mistic Aleksandr Dughin, in Rusia si senatorul David Duke, in SUA, acesta din urma fiind cel care a descris caderea “Gemenilor”, in romanul “Caietele lui Turner” cu zece ani inainte de a se produce.
  2. Intalnirea mea cu Dughin, in 2013, a fost prilejuita de lansarea, in Romania, a volumului I din cartea sa “Bazele geopoliticii”, cu o postfata de Ilie Badescu. Intrucat gazetele de perete basiste tocmai ma facusera agent CIA si SCMD-ul antena CIA in Romania, am publicat datele intalnirii, precizand ca subiectul a fost Vlad Tepes (in care sunt expert) si care constituie pentru Tarul de indepartata origine romana, Vladimir Putin, un model de conducator. La respectiva intalnire am fost insotit de 6 creiere ale miscarii pentru drepturi si rezistenta nationala a rezervistilor si de consilierul meu, cetatean american. A fost un regal sa asistam la dialogul si confruntarea de idei dintre american si rus.
  3. America nu este unitara, acolo desfasurandu-se un adevarat razboi de secesiune intre comunistii trotkisti, care isi zic astazi “neoconservatori” sau “globalisti”, reprezentand interesele transnationalelor, care au pus mana pe Congresul SUA, in noiembrie trecut, pe de o parte si America traditionala, pe de alta, reprezentata de Obama, Departamentul de Stat si Pentagonul recastigat de Obama prin impunerea, ca secretar de stat, a lui Ashton Baldwin Carter, in urma unei batalii declansata la 5 decembrie 2014 si incheiata in ziua infrangerii neoconilor la Minsk, pe 12 februarie a.c. Ca militari ai unei tari membra NATO suntem pe viata si pe moarte alaturi de Pentagon.
  4. Pe realizatorii dvs., si nu numai, ii deranjeaza faptul ca ma opun propagandei imbecile despre comunismul care nu a existat niciodata in Romania, afirmand ca: la 25 noiembrie 1936, Stalin a proclamat victoria definitiva a socialismului in Rusia (modul de productie blamat de Marx sub numele de “asiatic”), iar comunistii care au scapat cu viata au impanzit lumea, baza principala stabilindu-si-o in America de Nord. In Romania ne-au casapit parintii, in numele “democratiei” propovaduita de ideologi ca Silviu Brucan, generalul Valter Roman (Nemeth, Neulander), generalul Denis (Dionis) Patapievici sau maiorul Leon Tisminicki (devenit Tismaneanu, zis “Ciungu”). Ne-am eliberat de ei in ’64, dar urmasii lor au revenit in forta dupa ’89, incat am ajuns sa ne distrugem tara sistematic si, in mumele unor lozinci, sa ne indobitocim tineretul ca in anii ’50. Nu sunt suparat pe indivizii care incearca sa ma “execute” de cand indemn lumea sa-l citeasca pe Marx, care a prezis instalarea “comunismului” in lume (global) pe cale pasnica, in cea mai dezvoltata tara capitalista (SUA), prin concentrarea la varf a capitalurilor, transnationalele ajungand sa transceada statul, care devine inamic si trebuie sa dispara. De aici “Armata de eliberare a Texasului”, tentativele de destructurare a Canadei, Italiei, Spaniei, Frantei, Marii Britanii, Rusiei, Romaniei etc. sau distrugerea Cehoslovaciei si a Iugoslaviei in numele pricipiului germanului Leopold Kohr – “Tot ce este mic este minunat”. Adica state sub 10 milioane de locuitori care sa poata fi conduse si mulse usor ca niste SRL-uri. Drept urmare, comunistii de astazi nu sunt Putin, Iliescu sau Ponta, ci Biden, Kerry si Nuland, sotia ideologului Kagan. Au si nebuni printre ei ca Bruce Jackson sau Mc Caine, cei care vor razboi in Europa pentru a pune mana, nu numai pe bogatiile Ucrainei, dar si pe pe Marea Neagra, Caucaz si Siberia si care l-au adus cu forcepsul in marea politica pe sluga lor, Traian Basecu in 2004. Recenta victorie a lui Obama a facut sa se auda in Departamentul de Stat cuvintele: “That’s it! No more Basescu!”. Aceasta este ciulamaua in care, cu sublima inconstienta evoluati, stimati domni!
Domnilor,

Ca ofiter si istoric militar, patriot roman, apar nu numai drepturile militarilor ci, obligat de juramant si Constitutie, drepturile intregii natiuni, inclusiv dreptul Statului Roman la existenta. Avand o mare admiratie pentru Bibi Netanyahu, nu port pica celor care ma “executa” asa cum au invatat de cand s-au nascut, pentru ca au convingerea ca apara interesele lor, chiar daca, fara sa-si dea seama, lovesc, in fapt, in propriile interese. Ii atentionez doar ca, daca mai insista cu tampenia ca as fi “prieten” a lui Putin, voi readuce la lumina mai vechile mele studii despre Holocaustul si genocidul romanilor din perioada 1940 – 1964 si despre “Armata colonelului Stern” (prietenii stiu de ce!). Ba chiar voi republica lucrarea prietenelor mele Eva Gotttlieb si Maria Vera Villinger – Katița. Prințesa ghetoului.

Ma ingrijorati dvs. si disperarea dvs. de a vi se uita trecutul basist si de a intra in gratiile unei Puteri inca inexistenta, dupa lovitura de stat, partial esuata, din 16 noiembrie 2014. Treaca de la mine, va dau un sfat: sansa Romaniei sa mai existe este ca America statala, America lui Obama sa impuna un premier proamerican la Bucuresti, pentru a echilibra balanta! Pentru ca nemtii si rusii sunt pe noi si mana in mana, de la 29 august 1540, de cand ne tot incaleca periodic, ne rapesc teritorii si incearca sa-si adjudece bogatiile noastre. Nu va mai lasati pacaliti datorita lipsei dvs., crasa, de cultura istorica si dovediti-va patriotismul, nu sustinand “executiile ritualice” impotriva “nationalistilor” romani, executii pe care creatorii lui “stupid people” si le bazeaza pe “prostia fudulului” care se consoleaza de lipsa lui de calitati cu dictonul “Nu iese fum fara foc!” si acordati-mi dreptul la replica, in baza “Legii privind dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa”. Va solicit, prin urmarea, o emisiune de o ora, tot sambata si tot la ora 21.00, la care sa vin insotit de consilierul meu american, de jurnalistul militar, col.(r) Valeriu Pricina, vicepresedinte al SCMD si, daca accepta, de editorul roman al cartii lui Dughin, toti participanti la intrevederea care da unora frisoane de placere.

Aceasta participare este extrem de importanta pentru noi, deoarece atacurile s-au petrecut si se intetesc astazi cand, dupa cinci ani de lupta impotriva regimului criminal basist, SCMD, alaturi de sindicatele din politie, este pe cale de a obtine uniformizarea legislativa atat pentru militarii calcati in picioare de experienta basista anticonstitutionala, antieuropeana si anti NATO cat si pentru alte categorii socio-profesionale aliate si la fel de oprimate.

In cazul in care nu veti da curs solicitarii, voi urma procedurile legale.

Col.(r) dr. Mircea DOGARU,

Presedintele SCMD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu