Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 8 martie 2016

URMARILE MITINGULUI DIN 6 MARTIE 2016
-         Multumiri, asteptari, propuneri –
Presedintele, Biroul Operativ Central si Comitetul Director al S.C.M.D. aduc pe aceasta cale multumiri tuturor participantilor, membri si nemembri ai Consiliului National al Societatii Civile (CNSC) la demonstratia de vointa din Piata Victoriei, care a exprimat cu exactitate pozitia societatii civile romanesti. Se cuvin, de asemenea, aduse multumiri camarazilor care au manifestat in paralel la Timisoara si in Piata Universitatii din Capitala.
Pana vineri 11 martie a.c., la orele 24.00, vom astepta raspunsul punctual al Guvernului privind modul in care intelege sa rezolve solicitarile noastre, conform angajamentului domnului secretar general Sorin Chelmu, al carui nume a fost scandat de catre participanti.
Daca raspunsul Guvernului va fi cel anticipat, propunem tuturor membrilor CNSC si sustinatorilor, schimbarea strategiei. Este limpede ca nu putem obtine nimic negociind cu slugile, biete moluste care nu ies din mandat, indiferent ca se numesc Iohannis ori Ciolos. Va trebui sa ne adresam direct stapanilor. Ori in etape, incepand cu o grandioasa manifestatie in fata ambasadei Germaniei la Bucuresti, pentru a-l obliga pe Fuhrer-ul Merckel sa-l retraga pe neperformantul gauleiter al Romaniei, Dacian Ciolos ori, direct cu o treapta mai sus, in fata Bancii Nationale, solicitand demisia domnului Isarescu – Bilderberg. Si aceasta cat mai curand, daca vrem sa mai avem o viata, o natiune, o Tara!
Asteptam opiniile dvs.
La multi ani tuturor romanilor!, La multi, foarte multi ani minunatilor nostri politicieni!
p. C.N.S.C.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Presedintele S.C.M.D.

Un comentariu:

  1. Dece nu si in fata ambasadei SUA si a Rusiei ca sa nu sa supere nici una ca nu e bagata in seama?

    RăspundețiȘtergere