Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 6 iunie 2018


S.C.M.D. si Traian Basescu
la
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii
Informare
In ziua de 4 iunie a.c., S.C.M.D. a dat curs citatiei la C.N.C.D. fiind reprezentat, in calitate de petent, de domnii gl.fl.aer. (r) Balan Iosif – secretar general si col. (r) State Ioan – jurist, citati la ora 10.00. Domnul Traian Basescu s-a prezentat singur, in lumini de girofar si sunet de sirene, dar la ora 08.00, solicitand amanarea pe motiv ca fiica domniei sale EBA naste.
Uram noii nascute si mamei ei sanatate, viata lunga si impliniri, iar doamnei Maria Basescu multa putere in exercitarea in continuare a rolului de bunica. In ceea cel priveste pe domnul fost Presedinte, suntem alaturi de domnia sa in greaua incercare prin care trece odata cu condamnarea la 6 ani cu executare a fostei colaboratoare Elena Udrea.
Am acceptat, pe considerentele de mai sus, desi nu a depus cerere scrisa, noul termen de 18 iunie a.c. Ne mentinem insa acuzele, deoarece nu putem uita insultele si legislatia nedreapta si anticonstitutionala abatuta asupra noastra in anii 2010-2013 si soldata cu mii de decese in randul rezervistilor, inclusiv in randul membrilor S.C.M.D., elocvente fiind Cazul Irimia de la Ploiesti – intens mediatizat de televiziuni al colonelului care a murit in timp ce-i scria „comandantului suprem”, Cazul Breban de la Satu-Mare, maiorul care s-a spanzurat in urma taierii pensiei, fiind executat de banci pentru neplata sau Cazul Morjan de la Bucuresti, locotenent colonelul care si-a dat foc in fata Palatului Cotroceni acuzand regimul tiranic, inclusiv de calcarea in picioare a onoarei si demnitatii militare. Nu putem uita declaratiile Presedintelui jucator ... cu soarta noastra, ca un pensionar trebuie sa traiasca 6 ani la pensie, dupa care urmeaza „parasirea pe cale naturala a sistemului”, cinismul dovedit cand a recunoscut ilegalitatea masurilor – „stiu ca vor castiga, matematic vor castiga in tribunal, dar ... peste 4-5 ani si pana atunci le-am luat banii”, sau, referitor la civili ... „Ce daca are 600 de lei... un leu sa i se ia, dar sa i se ia!”.
Pentru toate cele comise in dispretul vietii romanilor, a venit vremea raspunderii! Chiar si intr-o tara in care justitia se face dupa ureche si la ordin!
Ne vom intalni asadar, cu lupul imbracat astazi in blana de oaie democrata, la C.N.C.D. pe data de 18 iunie.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu