vineri, 28 septembrie 2018

OCTOMBRIE 2018, LUNA PROCESELOR SCMD


OCTOMBRIE 2018
LUNA PROCESELOR SCMD
-          In atentia tuturor membrilor SCMD –

Stimati camarazi,
  1. In 24 octombrie vom avea procesul, pe fond, la Tribunalul Bucuresti, cu Lia Olguta Vasilescu (LOV) in solidar cu Ministerul Muncii. Procesul este tergiversat de un an de zile din motive lesne de inteles. Pe data de 26 septembrie (miercuri) am avut infatisarea. Completul a pretins ca intampinarea trimisa de LOV si Ministerul Muncii este semnata indescifrabil, fara functia semnatarului si nu e clar daca LOV stie sau nu. Raspunsul nostru a fost ca, indiferent cine a semnat, angajeaza ministrul. Noua ne-a cerut completul de judecata ca, pana in 24 octombrie a.c., sa producem CNP-ul doamnei Vasilescu si adresa de domiciliu. Replica noastra a fost ca, in conditiile actualei legi, daca producem CNP-ul persoanei fara acordul acesteia, vom fi arestati ca penali. Deasemenea, domiciliul din Bucuresti este protejat prin statutul de demnitar. In plus, noi am dat in judecata nu persoana fizica LOV ci ministrul care ne-a discriminat voit, in solidar cu Ministerul Muncii. Dosarul nostru este “beton”, acuzele sunt sustinute de probe. Singurul argument impotriva SCMD ar putea fi declaratiile de adulatie date in scris catre LOV de unele asociatii ale rezervistilor care, in naivitatea lor, s-au autoconvins ca aceea care ne-a fost calaul, ne-ar vrea binele;
  2. In 8 octombrie vom avea procesul pe fond cu Serviciul Roman de Informatii privind neplata ajutoarelor. Tot pe data de 26 septembrie am avut infatisarea pe fond la aceeasi Sectie a-VIII-a, a T.B., dar s-a amanat in favoarea reclamatului pentru a depune intampinarea;
  3. In 19 octombrie vom avea infatisarea in plen in procesul cu MApN care pretinde ca OUG57 si OUG59 nu ne produc prejudicii, ca am avut de castigat de pe urma lor si ca statul iti garanteaza dreptul la pensie, dar ca suma ti-o stabileste legiuitorul (nici o legatura cu statutul juridic al pensiei, de drept patrimonial dobandit, sau cu “sfanta contributie”, Fifor confundand pensia cu ajutorul social). Dosarul nostru este perfect intocmit din punct de vedere al probelor. Singurul argument impotriva noastra il vor constitui scrisorile de adulatie trimise domnilor Fifor si Nicolae Nasta (secretar de stat la MApN) de catre aceiasi naivi camarazi care isi pun in calai speranta. Pentru cei care nu stiu, Nicolae Nasta este cel care a semnat, intre initiatori, OUG 59/2017, in locul si in numele ministrului;
  4. In 28 noiembrie vom avea procesul pe procedura, cu ANCMMR si ACMDR. De sase ani de zile, conducerea ANCMRR contesta Hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila de infiintare a noastra pe 18 august 2009, Hotarare pe care o puteau contesta doar in 15 zile de la data emiterii, adica maxim pana la 02 septembrie 2009. De ce, onor generalii din fruntea ANCMRR o fac? Intrebati-i pe dansii! Cu atat mai mult cu cat, noua conducere s-a instalat la o diferenta de 4 voturi, exclusiv cu ajutorul nostru, rugandu-ne ca votantii care sunt si membri SCMD sa voteze schimbarea. Si astfel, pacea si armonia vor domni intre noi! Ne cerem scuze conducerii ANCMRR ca am fost obligati, de deznadejdea marii mase a rezervistilor, sa le dam in judecata presedintele de onoare – pe dl. ministru, Mihai FIFOR! Cat despre ACMDR (scrisa, in informarea venita de la tribunal, ACDR), acest satelit al conducerii ANCMRR pretinde, tot de 6 ani, ca i-am furat numele si ca ACMDR sau ACDR ar fi tot una cu SCMD;
  5. In ceea ce priveste procesul impotriva lui Traian Basescu, daca pana la 30 septembrie (o luna dupa incheierea vacantei judecatoresti), Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu ne comunica decizia luata in privinta obligarii paratului sa ne ceara scuze publice si a amenzii stabilite, pe 1 octombrie a.c., procedurile prealabile fiind incheiate, vom deschide actiunea, la TB, impotriva numitului Traian Basescu in solidar cu CNCD!  
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU
ANEXE

1.      Din gandirea doamnei minstru Lia Olguta Vasilescu. Fragment din Declaratia de presa, data la Parlament, in ziua de 17 mai 2017:
“La cererea conducerii de partid, am eliminat Art.40, referitor la pensiile speciale, din Proiectul Legii Salarizarii Unitare, dar … VOR VEDEA DOMNII COLONEI IN TOAMNA!”.
Si in toamna am vazut OUG 59/2017 care ne-a inghetat pe viata pensiile, provocand distrugerea Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala prin trecerea in rezerva a peste 20.000 de cadre de la Armata, Interne si Servicii.
2.      Din gandirea filozofica a domnului ministru FIFOR Mihai-Viorel si a Directiei Generale Juridice a MApN:
Modificarile legislative intervenite in privinta pensiilor speciale din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, din 2010 pana in prezent, inclusiv cele intervenite prin OUG 57/2015 si OUG 59/2017, NU AU AFECTAT DREPTURILE CADRELOR MILITARE TRECUTE IN REZERVA SI IN RETRAGERE” etc.
In traducere, pentru “poporul lui Tutea”, reiese ca pensiile militare de stat ar fi “pensii speciale”, ca legislatia basista, care ne-a bagat in groapa zeci de mii de camarazi, adica legile 119 si 163/2010 plus OUG nr.1/2011 nu ne-ar fi afectat, asa cum OUG 57/2015 si OUG 59/2017 nu ne afecteaza pentru prezent si pentru tot restul vietii, fiind plina de tandrete parinteasca la adresa noastra.
Alta trasnaie: “dobandirea dreptului la pensie speciala nu poate fi considerata ca instituind o obligatie ad aeternum a statului de a acorda acest drept…. Ca atare, legiuitorul are deplina libertate de a stabili modul de calcul si cuantumul valoric al acestor drepturi de asigurari sociale, in functie de resursele financiare disponibile.Etc.”. Confunzia intre pensii si ajutoare sociale este clara! Ca si atitudinea ministrului si juristilor MApN (ale caror pensii de magistrati, civile, obtinute pe Legea 303/2004, ar face deliciul dvs., daca le-am publica)!
Isi poate pune, in aceste conditii, un om cu gandire normala si cu pretentii, speranta in LOV si in FIFOR?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu