Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 5 octombrie 2018


CATRE  TOATE  STRUCTURILE  DIN  CADRUL  C.N.S.C.
Doamnelor si domnilor presedinti de federatii sindicale, sindicate, asociatii, uniuni, fundatii,
Dupa cum ati constatat, aniversarea Centenarului Marii Uniri a fost transformata de clasa politica, extern binecuvantata, intr-o ciolaniada dezgustatoare. Pentru a demonstra ca suntem pregatiti in vederea disolutiei statale si nationale!
In aceasta atmosfera, cu sprijinul unora dintre dvs., S.C.M.D. a demarat in luna mai a.c. programul aniversar „Mihai Vitazul in Cetate” pentru glorificarea generatiei primei Mari Uniri a Romanilor, infaptuita in anii 1599-1600.
Pe data de 1 noiembrie 1599 Mihai Viteazul a intrat in Alba Iulia, care a devenit Capitala tuturor romanilor. Este motivul pentru care, in cadrul programului amintit, in colaborare cu asociatiile si fundatiile patriotice din Alba, organizam, acolo, la monumentul lui Mihai Viteazul din Cetate, un moment si aniversar si comemorativ, cu depuneri de coroane. Aniversar intru glorificarea acelei generatii de romani, mai patrioti decat noi, cei de astazi, si comemorativ intru cinstirea memoriei celor ucisi atunci de uniunea europeana care functiona in epoca sub dubla comanda a imparatului Sfantului Imperiu Roman de Natiune Germana, pe scurt, Imperiul Romano-German si a Papei. Daca germanii au uzurpat atunci ideea romana, astazi au uzurpat ideea europeana, Euro-Germania pregatindu-ne aceeasi soarta.
Aceia dintre dvs. care au filiale in judetul Alba si doresc sa marcheze momentul prin prezenta lor, sa ne contacteze in cel mai scurt timp posibil, pentru a-i pune in legatura cu organizatorii locali spre a fi inscrisi in program.
Cu stima,
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu