Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

sâmbătă, 4 aprilie 2020

Despre pensiile militare de stat



DESPRE PENSIILE MILITARE DE STAT
-In atentia tuturor membrilor SCMD-



Doamnelor si domnilor,

Vineri 3 aprilie a.c., conducerea SCMD a studiat forma finala a proiectului privind modificarea Legii Nr. 223/2015, forma care va fi votata in Senat, marti 7 aprilie. Am fost intru totul de acord, deoarece reprezinta cele prezentate dvs la CNR 2019 si dvs, aliatilor nostri si membrilor Guvernului, la mitingul din 25 octombrie. Forma finala, prin introducerea eventuala a contributiilor altor proiecte, va fi data de Camera Deputatilor. Va transmitem rugamintea de a-i convinge pe aceia dintre camarazii nostri, nemembri de Sindicat, pe care-i macina nevoia de a-si etala propria importanta, sa se abtina de la orice comentarii si initiative online, deoarece orice agitatie pe aceasta tema este mai mult decat contraproductiva in contextul actual.

Cea mai mare parte a politicienilor au inteles in urma discutiilor cu noi din octombrie-decembrie 2019 si ianuarie ac, in sfarsit, ca modul de viata, filozofia salarizarii, si asa-zisele pensii, in fapt solde de rezervist, la militari si politisti, sunt cu totul si cu totul altceva decat ale civililor. De asemenea, au inteles ca noi nu cerem decat o echitabila revenire la normalitate in interiorul celor 2% afectati Sistemului de Aparare prin tratatul cu NATO, neimplicand cu nimic Bugetul de Stat si Casa Nationala de Pensii.

 Exista, in schimb, diferite personaje de proasta calitate, care bat la usa afirmarii politice sau media, in general fiice si fii, nepoate si nepoti ai vechii nomenclaturi convertita in clasa capitalista, care incearca sa mai tulbure apele, acuzand exact in aceasta perioada, cand este mai multa nevoie decat oricand de militari si politisti, ca drepturile acestora, primite in contul muncii fortate botezata “activitate” si al riscului pierderii vietii, ar fi “nesimtite”. Comunistilor de rit nou in cauza va indemnam chiar sa le atrageti respectuos atentia ca doua mii de ani ostasii romani au fost convinsi prin educatie laica si religioasa ca este o cinste sa mori pentru apararea pamantului Patriei. Din pacate pamantul Patriei, gratie tradarii si lacomiei parintilor, bunicilor si sotilor lor este o amintire, fiind peste 65% proprietate straina. Bogatiile subsolului in proportie de 95% sunt in mana strainilor, bancile sunt ale strainilor, iar industria, cata mai este, “duduie” tot in interesul strainilor care-si cara profiturile in afara, fara sa plateasca. Ca sa avem ce apara trebuie sa recucerim tot ceea ce ni s-a furat!

Ar fi o imbecilitate sa ceri, in aceste conditii, romanilor sa se sacrifice gratis pentru interese straine! Din “fericire”, ne-au fost distruse si structurile militare, inlocuite fiind cu structuri de ”profesionisti”, adica de “mercenari”. Or domniile lor ar vrea ca militarii si politistii sa crape la mii de km de tara, in interes strain, daca se poate gratis si cu creierul spalat de lozincile despre demnitate, onoare si despre cat de “dulce ca mierea e glontul patriei”. Ca sa-i citam pe ei insisi, marxistii nedeclarati de astazi… “UIE la tot cartierul”. Mercenarul trebuie platit, altfel executa ordinele celui care plateste mai mult! S-au cam saturat si militarii si politistii sa moara pe diurne pentru ca sotiile lor sa primeasca un ajutor de mizerie 6 luni, dupa care, eventual din mila, sa fie angajate la baza, in structurile militare, abandonandu-si copiii. Sau, daca se intorc acasa schilozi ori traumatizati, sa nu li se ia in calcul sacrificiile facute si sa afle, dupa ce sunt plimbati ca sfintele moaste la diverse sindrofii oficiale, ca pensiile lor sunt “nesimtite”. Aici, da, chiar va rugam sa luati atitudine pe toate mijloacele online impotriva “divelor” botoxate si baietilor de bani gata, care-si permit sa insulte militarii si politistii in activitate ori in rezerva si sa-i trimiteti, cu toata hotararea, la origini, adica acolo unde le e locul real, si nu unde ar vrea sa ajunga pe nemerit mostenit, in fruntea unei tari deja distrusa de vanzarea si hotiile alor lor!


Honor et patria. Vae victis!

Presedintele SCMD,

Col.(r) Dr. Mircea Dogaru.                                                   
Bucuresti,
04.04.2020, Orele 22:00

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu