Inteviu cu Maia Sandu

joi, 2 aprilie 2020

Scrisoare catre unii politiceni




VA MANANCA PIELEA, DOAMNELOR SI DOMNILOR POLITICIENI?

-         In atentia celor care s-au catarat la butoanele Romaniei
prin frauda parlamentara si ingerinte straine -


(Ne) Stimati incompetenti,

Ati fost trantiti in Parlament de trei ori si confirmati in extremis, sub amenintarea coronavirusului, de care v-a durut in spina dorsi! Stiati din 14 martie 2019 ca va veni pandemia si confirmarea, prin cererea de luare de masuri in urgenta, v-a venit in ianuarie anul acesta, de la OMS. Ati facut pe surzii, orbiti de dorinta de a va asigura, prin “anticipate”, iluzia Puterii. Ati mers atat de departe, incat, pentru a va asigura si fondurile si voturile secesionistilor tradatori de Tara, ati injumatatit insuficientele efective militare si de politie, si ati fost cat pe ce sa-i desfiintati pe pompieri si pe jandarmi, spre a facilita secesiunea care trebuia sa inceapa pe 10 martie a.c., la Targu Mures. Ati vrut sa privatizati SMURD-ul si sa-l dati afara pe Raed Arafat! Ati vrut sa furati, prin “privatizare” toti banii stransi de la amarati degeaba drept CASS… Dar v-a luat prin surprindere SARS-COV 2 si ati dezertat, de la ministrul Sanatatii si Premier, la managerii eligibili politic ai spitalelor in care ati investit si bani si imagine, pentru ca erau ale voastre.

Nu ati luat nici o masura de preventie, nu ati dotat cadrele medicale si spitalele cu mijloace de protectie si antiviralele necesare, pentru ca v-a preocupat doar Ciolanul Absolut, adjudecabil prin Anticipate! Astazi nu le mai vreti, vreti “Amanate”, pentru ca este clar ca pentru multi dintre voi, fotoliul de deputat ori senator va deveni o amintire!

Ne-ati suspendat Art. 15 din Constitutie si ati condamnat milioane de romani la izolare si infectare sigura, in case, sau la deces prin lipsa de hrana, medicamente si resurse. Nu ati inchis frontierele si nu ati luat masuri de triere medicala a fugarilor cetateni romani din statele greu incercate ale Occidentului, inca de la granita. Fugari dintre care multi se intorc gata specializati de mafiile albaneza, italiana si rusa! Ati condamnat, prin haosul stabilit de “ordonante militare” date si aplicate de civili, un intreg popor, la disolutie, iar pe medici, politisti, jandarmi si militari, la genocid! Ati luat, in schimb, masuri exclusiv in favoarea bancilor si a transnationalelor care arunca sclavii romani in somaj, cu sutele de mii si isi transfera profitul camataresc acasa, fara sa plateasca nimic Romaniei! Ne-ati transformat in cobai ai megaindustriilor farmaceutice straine si victime ale speculantilor interni, venindu-ne in “ajutor” prin legiferarea cametei, adica a dobanzii la dobanda!

Astazi, cand toti romanii, oriunde s-ar afla, traiesc cu moartea in suflet, vine Datul Afara pentru Frauda de la ING, si propune o masura care nu s-a luat nici in statele greu incercate ca Italia, Spania, China, Marea Britanie, SUA, sau Germania, si nici chiar in Franta globalistilor, ci tot in Romania, si tot in interes strain, de catre “deontologul” Basescu – taierea salariilor angajatilor din sectorul public. Pai daca platiti, inclusiv angajatilor transnationalelor, 75% “somaj tehnic”, cine va mai fi idiotul de angajat la stat, medic, jandarm, militar, politist, postas, sofer, vanzator, etc. sa lucreze infruntand moartea pe aceiasi bani de care ar avea parte stand acasa si frecand menta sau duda pana ajunge… print? Mai mult, tot mancand lokum (specie de rahat turcesc), despre zisele “pensii speciale”, ca sa vi se uite, pe “principiul caprei” si impotenta si incompetenta, va pregatiti, din nou, sa-i protejati pe magistrati, de care va e frica, si sa-i aruncati leilor pe rezervisti. Si asta, in timp ce ridicati osanale militarilor si politistilor in activitate care, maine (pentru ca li s-a interzis astazi), vor fi rezervisti!

Da! Avem 100 de decedati de Covid-19 in trei luni! Dar nu uitati ca, de 10 ani, prin legislatia voastra, ucideti cate 500-600 de rezervisti pe luna, moartea lor fiind inregistrata drept “mari economii la bugetul de stat, fond pensii militare” (General Maria Lupu dixit). Si nu uitati ca rezerva este, juridic, altceva decat pensionarii civili si ca soldele de rezervist se platesc din cei 2% destinati Apararii din ordinul Stapanului strategic, bani de care nu puteti sa va atingeti! Deci, daca aduceti generalii in rezerva la nivelul caporalilor, ce veti mai cumpara de banii furati? Tot epave nezburatoare si neplutitoare? Sau CIP-uri pe care sa ni le injectati odata cu viitorul vaccin miraculos americano-belgian? Va orbeste iarasi imaginea electorala ca pe cioclii din media rating-ul? Chiar nu vedeti ca noile propuneri vizand belirea rezervei vin din partea parlamentarilor care-i reprezinta pe horthystii secesionisti in prag de Centenar-Trianon si pe inconstientele slugi ale comunism-globalismului implementat de capitalul transnational?

Daca ne-ati consemnat la domiciliu, chiar credeti ca nu putem actiona profesionist, profitand de slaba dvs dotare intelectuala si profesionala? Pentru ca, daca indrazniti sa reluati impotriva noastra masurile basiste, care ne-au costat peste 20.000 de vieti, vom transmite respectuos rugamintea nu numai membrilor sindicatului ci si tuturor rezervistilor si aliatilor nostri, de a iesi din Consemn, cu celebra Declaratie de Deplasare in mana, spre a va multumi calduros, acum, in plina Pandemie, prin imbratisari afectuoase la propriu, oriunde va prind! Va reamintesc, in incheiere, ca deviza noastra, in marile confruntari stradale cu ciracii dictatorului Basescu, astazi vopsiti in liberali, deviza imprumutata de la stramosii lui Iohannis, a fost si a ramas “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”. Este un vechi proverb german, patruns in marea literatura si traductibil in romana prin “Pana aici!” sau “Pe aici nu se trece!

Am onoarea sa va previn,

Presedintele SCMD,

Col.(r) Dr. Mircea Dogaru.                                       
Bucuresti,
02.04.2020, Orele 16:00 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu