Inteviu cu Maia Sandu

luni, 11 august 2014

"Plimbarea Libertatii" o activeaza rapid pe Laura Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Dupa ce a mai iesit odata in media, cu putin timp in urma, pentru a avertiza judecatorii care aveau in lucru dosarul lui Dan Voiculescu ca pot fi urmariti de DNA  daca "lungesc" acest proces, astazi, 11.08.2014, procurorul sef al DNA a recidivat, iesind in public si amenintand voalat pe cei care se ocupa de sechestrul averii "mogulului" ca DNA va fi cu ochii pe ei si ca, de asemenea, trebuie sa se "miste" repede, ca altfel, se subintelege, ar putea fi chiar ei urmariti penal...

Desigur, doamna procuror sef nu a uitat sa linisteasca populatia, in special pe aceea care s-a "plimbat" duminica pe la Cotroceni si prin in tara, cum ca nici vorba ca DNA sa incerce in vreun fel sa dea o mana de ajutor camarilei basiste  la punerea sub tacere a postului TV ANTENA 3!...

In loc sa ne trateze ca pe un popor de tampiti, Laura Codruta Kovesi ar trebui, macar in al doisprezecilea ceas, sa iasa in media si sa spuna cetatenilor cum lucreaza DNA in cazul dosarului ALRO, ca urmare a declaratiei publice a  unui fost procuror privind existenta unei mite de 10 milioane de euro in procesul de privatizare a acestei companii, sau de ce o biata batrana din Radauti este adusa cu "mascatii" pana la Bucuresti (pana la probe contrarii, noi credem s-a incercat folosirea batranei la fabricarea unui nou dosar impotriva vreunui judecator care "misca" in frontul construit de mafioti.) In caz contrar, perceptia actuala a cetatenilor ca in DNA domneste mafia si faradelegea nu poate fi schimbata.

Desigur, daca procurorul sef nu actioneaza conform legii, institutia fundamentala a puterii poporului, adica Parlamentul, este obligata sa actioneze la randul ei pentru eliminarea coruptiei si legaturilor de tip mafiot din DNA. 

In final, adresam procurorului sef o intrebare: de ce domnia sa, care nu este politician si-i este interzis a face politica, da comunicate si interviuri la institutii private de media (ex. Adevarul.ro) si nu la posturile nationale de radio si televiziune?

Dumitru RINCIOG
dumitru_rinciog@yahoo.fr

19 comentarii:

  1. Domnule Rinciog,daca justitia a ajuns cel mai ticalos si ticalosit sistem socio-profesional,cele mai mari "merite" le au aceste nulitati profesionale care sunt Monica macovei,Kovesi,haineala,morar daniel,aspazia si restul ticalosilor de la "Curtea Infractionala",celelalte loaze numite judecatori si procurori ce isi vand constiinta si omenia pentru avantaje materiale si "profesionale'.Asa cum Ceauusescu a fost inconjurat si slujit de tot felul de imbecili,ticalosi,gunoaie umane si nemernici,tot asa si basescu traian:s-a inconjurat si si-a ales slugile din randul idiotilor,retardatilor,infractorilor,ticalosilor si gunoaielor umane.Din randul carora,fara indoiala ca fac parte si multi dintre "slujitorii justitiei" si "aparatorii statului de drept".Acestia sunt principalii vinovati ,alaturi de "politicieni" si structurile de politie politica,pentru distrugerea acestui popor si al acestei tari.Sa dea Dumnezeu sa avem din nou placerea de a le da "onorul" tuturor ticalosilor,asa cum i sa dat "onorul" si lui Ceausescu,la Targoviste.Asa sa le ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aveti dreptate. Hotii, spagarii, neamurile proaste au dus in derizoriu statul roman. Cred insa ca un "merit" pentru acest rezultat il avem si noi, cetatenii obisnuiti, care am asistat si asistam fara a face mai nimic.
      De exemplu, in oricare stat al Europei populatia ar fi iesit in strada si nu ar mai fi plecat decat dupa validarea celebrului referendum.

      Ștergere
  2. Colonele, muierea asta e pe punctual de a fi sacrificata, alaturi de alcoholic si de camarilla, de catre cei care-si folosesc ambasada ca pe centrul de comanda al guvernoratului Romania(ce departe sint anii cind faceati campanie pentru ei....). Asa au patit Sadam, sahul Iranului, Mubarak, Mobutu si citi altii...., printre care si Ceausescu !!!
    Multimile sperie, asa cum a fost si in 24 ianuarie 2011(sau in Somalia, daca va amintiti) !!!
    Si, pe deasupra, placile tectonice geopolitice se misca periculos pentru unii....
    Daca nu ne dezmembram FIZIC si nu vrem sa continuam a fi campionii mondiali ai imbecilitatii, am putea sa avem un oarece noroc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeti comentariul meu de mai sus. Cred sincer ca nu se va schimba nimic in Romania daca cetatenii vor ramane impasibili, inchisi in gospodariile lor, gandind ca nu merita sa-si piarda timpul analizand si intervenind in treburile publice, sperand ca lucrurile se vor rezolva de la sine sau le vor rezolva altii.

      Ștergere
    2. Ca oameni seriosi si cu demnitate ce sunteti ar trebui sa prezentati si pdv al adversarului ( DNA) cu privire la cazul batranei aduse cu mascatii la Bucale. Se pare ca batranica si-a schimbat declaratiile functie de directia vantului. Daca e asa cum se spune pe la antene, rusine judecatoriei si magistratilor. Dar daca batranica coconica minte de ingheata apele la 45 grade , a cui sa fie rusinea?

      Ștergere
    3. M-am uitat pe site-ul DNA si nu am vazut nimic, nici o justificare despre aceasta actiune in forta a DNA. Cate oua si cate gaini sa fi dat spaga batrana si, mai ales, in ce proces a fost ea implicata, astfel incat sa se justifice trimiterea unui echipaj ca in filmele cu teroristi si aducerea acesteia tocmai la Bucuresti pentru "declaratii"?
      Daca dvs. vi se pare o gluma si ca trebuie aratat obrazul sefilor de la DNA, mie mi se pare ca acest incident trebuie clarificat pana in panzele albe si, daca batrana nu are nici o legatura cu judecatorul incriminat, atunci d-na Codruta Kovesi trebuie destituita.

      Ștergere
    4. Sa mori tu, Mitica ?

      Ștergere
    5. Sa fie destituita de cel care a numit-o in functie???? Mai prezinta vre-o garantie Ponta ca presedinte al Romaniei? O sa ne aburiti si la prezidentiale sa-l alegem pe Ponta?

      Ștergere
    6. Ar trebui sa existe proceduri cu precizari clare pentru ce fapte oamenii pot fi chemati la audieri si in ce conditii li se asigura transportul retur. Poate ca ele exista si nu le stim noi. Sau exista si nu se respecta deoarece la noi nimic nu se respecta, doar banul, in special banul public e foarte respectat si la mare cautare.Din cate s-a mai scris, batranica a mai dat spaga si cam 1000 euro nu numai gaini si oua. 1000 euro e o pensioara buna pe care multi fosti comandanti de unitati nu o au desi ar merita-o ! Tot atat de adevarat: 1000 euro sunt mizilicuri pentru cocalari, smenari, infractori , aruncati pe cate o masa intr-o crasma la sosea.Pentru marii varani 1000 euro inseamna ceva insignifiant la care nici nu se uita ori nu s-ar obosi sa-i ridice de pe jos. Oricum ar fi batranica nu e total nevinovata asa cum ar vrea unii sa o scoata.Cat despre lasarea ei in plina strada iar ma indoiesc, nu pot sa cred ca o institutie respectabila a statului roman nu are proceduri clare in acest domeniu. In concluzie cred ca la noi pe ciudatele meleaguri dambovitene ar trebui promovati si aparati oamenii cinstiti, care muncesc de dimineata pana seara sa -si plateasca taxele si impozitele fara frontiere stabilite de onorabilii conducatori, nu tot felul de muhaiele certate cu legea si bunul simt.

      Ștergere

  3. ROMANI TREZITI-VA!!!
    "ARTICOLUL CU ERATA", PRIN MODUL CUM A FOST FORMULAT DE LEGIUITOR, II FAVORIZEAZA PE CEI 7,4 milioane de votanti!!!
    CONFORM "ARTICOLULUI CU ERATA", PRIN MODUL CUM A FOST FORMULAT DE LEGIUITOR, cvorumul de prezenta la referendum S-A REALEZAT IN PROPORTIE DE PESTE 100%!!!
    Basescu e demis!!! Basescu e demis!!! Basescu e demis!!!
    VA ROG, CITITI CU ATENTIE "ARTICOLUL CU ERATA"!!!

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=701090893297811&set=pcb.701091849964382&type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. Nu este cazul sa le purtam de grija televiziunilor private. Totul se invirte in jurul principiului "dupa fapta si rasplata". Esti copil colonele. Cum!! Parlamentul, sa actioneze, pentru eliminarea coruptiei si mafiei, cind este populat de o pleiada de neaveniti, votati cu osirdie de electoratul autohton!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Rinciog ,nu mai conversati cu cetatenii postaci ce nu au demnitatea sa-si decline identitatea .Referitor la articol sunt bucuros sa constat ca in sfarsit recunoastem si noi ca nu americanii sau barosii n-i l-au bagat pe gat pe basescu ci lipsa educatiei civice si politice a majoritatii poporului raman. De doi ani tot intreb de ce nu au iesit la referendum macar inca un milion de oameni din cele zece iresponsabile .Este de neinteles de ce oamenii cu responsabilitati ADMINISTRATIVE SI LEGISLATIVE (urasc expresia politician- "Persoana care activeaza in domeniul politicii in scopul realizarii unor interese personale "-DEX ) ,masmedia,reprezentantii societatii civile !!! formatorii de opinii ,scoala, ministerele internelor si armatei nu actioneaza pentru evidentierea lipsei responsabilitatii populatiei si educarea acesteia in spirit civic ,spirit existent cu pregnanta la toate popoarele.Am constata ca daca iti permiti sa acuzi poporul de indolenta te umpli de laturi de nu te spala Dimbovita ca si cum acesta este ceva dumnezeiesc.Toata lumea s-a invatat sa se ascunda in spatele criticarii parlamentului si guvernului .Sa de-a domnul ca acesta sa fie inceputul trezirii .Poate acum in al doisprezecelea ceas vom intelege ca daca vrem ceva trebuie ca noi sa facem acel ceva .Para malaiata nu mai pica .Ba mai rau, daca ne lasam cotropiti de jandarm (cititi si articolul domnului Dogaru). Gh. Stanciu Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim, multumim pentru multumiri, dom Rancioaga ! Totusi, de unde ti-a dat 15000 de cetateni ? Ca mie abia de mi-au dat fro 1800, cu tot cu jandarmi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca dumneata ai miopie, si poate si alte probleme de perceptie vizuala. Du-te repede la doctor!
      DOCTOR DE FAMILIE

      Ștergere
  8. Zdrongaru Sfortzosu al Treilea18 august 2014 la 13:49

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere