Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

duminică, 5 octombrie 2014

DOMNULUI VICTOR PONTA



DOMNULUI VICTOR PONTA
PRESEDINTELE PSD, PREMIER, CANDIDAT LA PRESEDINTIE

DOMNULE PRESEDINTE,
Apeland la probitatea si pregatirea dvs. profesionala, in conformitate cu prevederile constitutionale privind atributiile parlamentarilor, va solicitam urmatoarele:

1. Oprirea imediata a anticonstitutionalei greve parlamentare, ilegal declansata, la initiativa PSD, la 30 septembrie, a.c. si intoarcerea parlamentarilor la lucru.
2.   Neimplicarea parlamentarilor, angajatii nostri prin vot pentru elaborarea legilor tarii si nu pentru altceva, in campania electorala pentru prezidentiale.
3. Reluarea imediata, conform promisiunilor facute de dvs. Societatii Civile, a dezbaterilor legislative asupra proiectelor de legi ce urmau a fi votate in perioada 01-07 octombrie a.c., in atentia noastra situandu-se, in mod deosebit, Legea Pensiilor Militare de Stat, menita a stopa haosul legislativ creat in ceea ce ne priveste de regimul Basescu si a ne racorda, si prin prisma armatei de rezerva, la cerintele impuse de Tratatul de aderare la NATO.
4.  Remiterea, catre reprezentantii SCMD si ai sindicatelor din MAI, a ultimei forme a Proiectului Legii Pensiilor Militare de Stat, cu amendamentele propuse, indeosebi de Ministerul Muncii, pentru a verifica in ce masura solicitarile noastre au fost avute in vedere.

In scopul primirii raspunsurilor la solicitarile noastre, un pichet organizat de SCMD se va afla in fata sediului central al PSD din Soseaua Kiseleff nr.10, in fiecare zi, intre orele 14.00-17.00, incepand cu data de maine, luni, 06 octombrie, a.c.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Un comentariu:


  1. Fratia Bucurestenilor . atentie . noi te- am ajutat noi te ajutam ( sa pleci acum ) RELUAM PROTESTELE IN PIATA VICTORIEI PE PLOAIE,DIN OCTOMBRIE... REVOLUTIONARI! LUPTATORI REMARCATI PRIN FAPTE DEOSEBITE!
    SUNTETI MINTITI DE SECRETARUL DE STAT SANDA IN COMPLICITATE CU SEMNATARII PROTOCOLULUI DIN 23 SEPTEMBRIE 2014. PRIN ACELE SEMNATURI,IN NUMELE SI CU ACORDUL VOSTRU AU GARANTAT GUVERNULUI CA RENUNTATI LA DREPTURILE CUVENITE,NEPLATITE DE GUVERN PE ANII 2012,2013,2014,
    NU SUNTEM INCLUSI IN PROIECTUL LEGII BUGETULUI DE STAT SI PROIECTUL LEGII BUGETULUI ASIGURARILOR SOCIALE DE STAT PENTRU 2015,,,
    MEMORANDUMUL E " O ABUREALA ELECTORALA DESTUL DE SCUMPA... ATI ACCEPTAT CA CELE 760 mil CUVENITE DE FIECARE SA FIE FOLOSITE IN CAMPANIA ELECTORALA A CELUI CARE GESTIONEAZA FONDUL DE REZERVA AL PRIMULUI MINISTRU PONTA.... DACA SUNTETI INTERESATI SA VA REDOBINDITI DEMNITATEA,SINGURA CALE REALA E "LUPTA IN STRADA"
    ADRIAN SANDA ISI FACE JOCUL POLITIC IMPREUNA CU GRUPUL DE SUSTINATORI; EI NU REPREZINTA REVOLUTIA NATIONALA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989 SI PE CEI CARE AM INFAPTUIT-O! EI SUNT SLUGILE UNUI PARTID DE SORGINTE TOTALITAR COMU*NISTE,LA FEL CA CEL CAQRE CONDUCEA ROMANIA IN DECEMBRIE 1989- SLUJESC CIUMA ROSIE..
    E VREMEA SA SPUNETI DIN NOU:" BATAIA DE JOC INDREPTATA IMPOTRIVA LUPTATORILOR DIN DECEMBRIE 1989 TREBUIE SA INCETEZE ! DESTUL!"
    SINGURA SOLUTIE REALA: IESIREA IN STRADA LA PROTESTE,ACUM> SPUNETI NU MINCIUNII MEMORANDUMUL SANDA @ ILIE SIRBI@ VICTOR PONTA MINCINOSUL..
    DACA VOIAU REVENIREA LA NORMALITATE,REZOLVAU ACUM!
    RELUAM PROTESTELE IN PIATA VICTORIEI PE PLOAIE,DIN OCTOMBRIE

    RăspundețiȘtergere