Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 14 octombrie 2016

Dați-ne o șansă, dați-vă o șansă! Semnați pentru ALTERNATIVA NAȚIONALĂ!

„Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”  Acest semnal de panică, lansat de profesorul Florian Colceag în 2012, sub forma unei petiții online, a fost, de fapt, un strigăt în pustiu. Doar 435 de semnături s-au colectat de atunci încoace iar această tristă statistică reflectă, din păcate, nivelul semnelor vitale ale întregii societăți românești.
Cu toate acestea, ne place să credem - și avem destule temeiuri în acest sens - că a fost doar o letargie pregătitoare pentru confruntarea electorală din decembrie 2016. Se pare că au știut-o și cei din mediile Puterii, pentru că au avut grijă, în 2015, prin Legea 208, să pună partidele noi, animate de impulsul unui naționalism sănătos, în situația de a nu se putea prezenta în alegeri. Adică au dat liber la constituirea unui partid chiar și cu trei membri (înainte trebuiau 25.000), dar au impus obligativitatea unor liste de acorduri individuale, însumând 200.000 de semnături, într-un timp jignitor de scurt!.... În fapt, a fost o cacialma oribilă. Pentru partidele mainstrem (PNL și PSD) și cele alcătuite din migranții politici nu a fost nicio problemă culegerea de semnături, dar pentru celelalte, da. O problemă în sensul de imposibilitate.
Totuși, ALTERNATIVA NAȚIONALĂ (singura alianță politică închegată în termenul dat) iese la luptă cu toate forțele electorale pe care i le pune la dispoziție societatea civilă organizată (Consiliul Național al Societății Civile), a cărei principală falangă este SCMD (Sindicatul Militarilor). Suntem convinși că, dacă vom reuși să strângem cele 200.000 de semnături, vom avea câștig de cauză la alegeri! Adică vom avea în Parlament suficienți reprezentanți care să se bată pentru dreptul și drepturile noastre, ale românilor, care să poată încurca jocurile legislative antiromânești și să impună o legislație națională. Aceasta ar putea fi CU ADEVĂRAT începutul unei noi clase politice, propusă și produsă de alegători. Adică de jos în sus, nu de la Bruxelles în jos.
Vă invităm la responsabilitate, stimați concetățeni! Responsabilitate pentru voi, dar mai ales pentru copiii și nepoții voștri.
Până pe 20 octombrie mai sunt câteva zile. Dați-ne șansa de a candida și noi vă vom da șansa de a fi cu adevărat reprezentați de noi. Nu e demagogie în aceste cuvinte, ci disperare. Disperarea de a mai salva ce mai este de salvat dintr-o țară încolțită de străini și de trădători.
ALTERNATIVA NAȚIONALĂ este singura alternativă națională. Semnați pentru ea! Avem o țară de salvat sau de pierdut. Nu mâine, nu poimâine, ci acum. Honor et patria! sau Vae victis!

Giani Mircea Florescu
Asociatia Socio-Culturala pentru promovarea valorilor Romanatiului - Iancu Jianu
Consiliul Național al Societății Civile

2 comentarii:

  1. Poporul are conducatorii pe care ii merita! Este mult adevar in acest dicton.

    RăspundețiȘtergere
  2. unde sa semnam,interitoriu nimeni nu stie-trimiteti oameni cu listele sa solicite semnaturi-urgent,altfel nu strangeti 200000 de semnaturi

    RăspundețiȘtergere