Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 16 ianuarie 2013

Solidarizare cu cea de-a doua armata a Tarii - ceferistii

In numele camarazilor constienti ca numai “in unire sta puterea” declar deplina noastra sustinere a cauzei ceferistilor care negociaza in aceste zile cu sinistrul Transporturilor.

Nu suntem de acord cu desfiintarea spitalelor si policlinicilor CFR, care au specialisti formati pe bolile profesionale specifice transportatorilor. Nu suntem de acord cu “privatizarea”/lichidarea companiilor SNCFR in interesul Mafiei imobiliare. Sustinem toate revendicarile ceferistilor, nu numai in baza protocoalelor de colaborare semnate cu Alianta Sindicala Nationala Feroviara si Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR ci si din interes nemijlocit. Avem informatii precise, de exemplu, ca dupa lichidarea unitatilor medicale ale transportatorilor va urma instrainarea, in interesul acelorasi, a spitalelor si policlinicilor MApN si MAI, a stadionului Dinamo, Depoului ITB din vecinatate, a Circului de Stat, a 90% din proprietatile (terenuri si cladiri) TVR si a 80% din parcul Herastrau!

Iar daca atragem atentia patriotilor ca este vorba despre “privatizarea”/lichidarea unor domenii strategice, ne permitem sa transmitem si bolnavilor irecuperabili a caror lacomie a atins déjà cotele dementei, stramosescul avertisment – “Sa va fereasca Dumnezeu”! Evident, de ziua in care marea noastra majoritate va constientiza ca nu mai avem nimic de pierdut! Si, ceva imi spune ca acea zi nu este foarte departe!

Uniti, ne vom recupera si Dreptul si Dreptatea si Tara!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r)  dr. Mircea DOGARU

39 de comentarii:

  1. Ocupati-va de noi,rezolvati problema pensiilor,si apoi ne ocupam si de altii!Nu am auzit pana acum ,nici armata a doua,nici a treia,si nici alte forte civice sa se zbata pt noi,asa ca nu mai faceti pe liderul altora.Fiecare sa-si rezolve treaba. Dvs.rezolvati-o pe a noastra si pe urma mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu presedintele SCMD trebuie sa ne rezolve noua problemele ci noi toti trebuie sa le rezolvam. Aceasta atitudine a d-voastra e tipic militarului supus, care tot timpul a stiut decat sa spuna ”sa traiti, aveti dreptate”, ”ce destept sunteti sefu!” etc.

      Ștergere
    2. Atunci de ce mai exista Sindicatul daca trebuie sa ne rezolvam noi problemele ?? Cum poate un militar din Sighetul Marmatiei sa-si rezolve problemele ?
      Nu cumva cei care au legatura directa cu guvernantii TREBUIE sa rezolve problemele ?

      Ștergere
  2. Taica-miu a fost ceferist de meserie,... a prins "armata a doua" in perioada sa de glorie.
    Acum, s-a ales prafu' SI de ea si de aceea nu cred ca mai poate sta nimeni si nimic in calea hotiei si jafului iar noi, SCMD, nici atat.
    Pozitia exprimata de dl. colonel este una de solidaritate si macar si-a facut datoria sa o exprime in numele sindicatului pe care,deocamdata, il conduce cu bune si cu rele deopotriva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, "Anonim16 ianuarie 2013, 15:50"-mai bine ti-ai plati cotizatia anuala.Pozitia exprimata de dl. colonel a fost una de solidaritate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti acelasi bolnav cu cotizatia, videca-te. Hai sictir.

      Ștergere
  4. Ca ofiter de cai ferate si transporturi militare sustin pe domnul presedinte. Feroviarii sunt inca o forta, mai puternici ca armata. Daca nu ne unim fortele, ne calca in picioare clica politica de toate culorile.
    La mitingul din fata guvernului au venit mai multi feroviari. Rezervistii din Bucuresti stau ascunsi dupa perdele si le este rusine sa iasa in strada, asteapta provincia, dar cand "venea coloana cu functii si grade" se inghesuiau cu totii.
    Este normal sa fie multumiti, ca reducerile au inceput cu provincia.
    Pentru conformitate col.(rtg) P. M.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru toti fraierii care nu au nimic in teasta - nici acum nu intelegeti unde putea fi SCMD-ul fara Dogaru si pupincuristii lui ?
    Cand ve-ti realiza ca acest individ nu a fost niciodata militar , ci doar purtator de grade , un papagal de doi lei ,care numai a latrat, altceva nu stie sa faca ...este nul.
    Ce ati castigat din 2010 pana acum ?... praful de pe toba !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti acelasi KKt de pe celelalte bloguri, un fel de GICA CONTRA, care nu ai nici un ideal, ne badjocoresti, ne este rusine cu tine, tradatorule. Atacul la persoana arata cat de josnic esti. Fa-ti mia culpa. Poate te vom ierta...doar pe lumea cealalta.

      Ștergere
    2. Mia culpa sa ti-o faci tu pupincuristule , nici macar acum nu realizezi cat de manipulat esti. Toti ati fost invatati sa fiti condusi si sa stati cu capul plecat in fata limbricilor ce se considera lideri.Cand ve-ti avea coloana vertebrala sa faceti diferenta inte bine si rau , intre militari si civili. Da sunt gica-contra impotriva prostilor !

      Ștergere
    3. Uite cum este cu conducerea SCM: cei care tot il musca de cur pe Dogaru ii musca de fapt pe membrii Comitetului Director (in acelasi loc!). Acestia sunt cei care conduc SCMD-ul. Dogaru nu poate sa faca nimic, absolut nimic, fara hotararea acestora.
      Asa ca, Anonim de la 17.26, ai neuroni cam putini si se vede de la o posta ca ai tu ceva cu Dogaru, personal!...
      B.G.

      Ștergere
    4. Pentru ca suntem asa de uniti am reusit pana acum in fata derbedeilor care ne conduc !

      Dogaru si toti din conducerea sindicatului sa faca presiuni ZILNIC asupra ministrului apararii si a lui Ponta ca sa rezolve problema pensiilor militare. Sau si astia asteapta sa ne imputinam pana la disparitie ca sa se poata lauda ca au rezolvat problema ??!!

      Ștergere
  6. Pana in data de 09.12.2012 ne indemnati sa-i votam DOAR pe ei pe U.S.L.acuma le sariti la gat,acuma realizati ca ne-au folosit?Astia ne mint mai rau ca P.D.L.Zice PONTA ceva de noi cei furati din pensie?Unde le sunt promisiunile mincinoase?Unde sunt vestitele O.U.G.?SA VA FIE RUSINE LA TOTI!U.S.L.=P.D.L.=ACEASI MIZERIE!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciocu' mic si fuga mars la achitat cotizatiile !
    Hai, repejor, pas ale, ca "plange masa" la comitetul de directie si nu mai au cu ce-si plati indemnizatiile si "stimulatoarele" la filiale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IA-TI MEDICAMENTELE ALIENATULE MINTAL, poate-ti reviiiii...

      Ștergere
  8. Nu mai cred in promisiunile noilor guvernanti. Ponta era cunoscut din studentie c anu se tine de cunvant.Mai bine ati face un plan de actiune ...in corelare cu celalalte sindicate.Poate innainte de sezonul mitingurilor de primavara dati un ultimatum guvernului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta ne trebuie, un plan de actiune destoinic facut, la care sa subscrie si celelalte sindicate, si cu precadere un ultimatum guvernului, care ar putea evita miscarea de amploare care se anunta a fi foarte furtunoasa.

      Ștergere
  9. Ce ai dracului sinteti voi astia,umeghebisti,nici in sindicat nu v-ati inscris,nici la miting nu veniti,nicio carte nu mai cititi,dar sinteti primii la insultat un mare istoric al Romaniei,un om care si-a sacrificat familia si sanatatea sa ne impinga sa ne facem datoria civica, pentru viitorul nostru si al copiilor nostri, sa ne cautam NOI dreptatea,sa ne organizam si sa alungam banda criminala care a jefuit tara. Si voi ce faceti,va prosternati la tv,barfiti cu un colt de gura pe la scara blocului,imbracati la patru ace,ce fuduli umblati voi prin oras si daca va verific nici la vot n-ati fost.Sa va fie rusina mai neica nima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo, baiatu, daca este asa de mare istoric sa se ocupe de istorie si sa lase sindicatul !!

      Nu a fost ales ca sa faca istorie, ci dreptate pentru membrii de sindicat !

      Ștergere
  10. Camarazi, in loc sa ne intepam prin vorbe mai bine am trata problema noastra cu multa maturitate si stapanire de sine si ne-am gandi care sunt pasii care trebuiesc facuti pentru a ,,sensibiliza" puterea ca sa revenim la ceea ce am fost inainte de ianuarie 2011. Sa venim cu propuneri,sa dialogam, sa etalam paleta de revendicari,sa ne mobilizam si sa constientizam toata masa de rezervisti inclusiv pe cei care au beneficiat de marirea pensiei, ca statutul pe care-l au acum de asistati social,ca s-ar putea foarte bine ca unele drepturi sau privilegii sa le piarda.Sa-i mobilizam ca pe niste camarazi si sa ne ajute precum fac adevaratii osteni pe campul de lupta. Unitate si forta=succes si izbanda.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa gasim alt lider al SCMD. Avocatul popoului Dogaru a dovedit deja ca foloseste presiunea sindicala in interes personal. Daca vrem sa avem succes cu pensiile impotriva lui Ponta, trebuie obligatoriu sa-l inlaturam de la conducere si sa alegem un lider cinstit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai trogloditii nu stiu ca basistii si cei ce vor raul Romaniei ii vor capul lui Dogaru. Daca Dogaru este indepartat, SCMD va fi destructurat in cateva luni.
      Asa ca, baiete, nu te mai obosi cu chestii de astea pentru ca majoritatea membrilor SCMD inteleg si stiu ca, daca vrei pieirea unei organizatii trebuie sa-i destructurezi, mai intai, conducerea.
      C.M.

      Ștergere
  12. Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania se solidarizează cu ceferistii si cu demersurile făcute de dl. Mircea Dogaru. Solidaritatea este cea mai puternică armă împotriva celor care jefuiesc România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cinste voua , tineri profesori. In sfarsit , citesc ceva mobilizator .
      Va raspunde un fost lector de radiolocatie , inginer electronist militar . Sper sa inteleaga si ceilalti camarazi rezervisti , ca Dogaru a demonstrat permanent ca este cinstit si lupta nu numai pentru cauza noastra , ci pentru dreptate , cinste si respect in Romania.
      Doresc sa ne unim fortele si sa avem incredere in liderii nostri.
      Ma gandesc la mitingul din 24 ianuarie 2012. Ce frumos a fost cad eram uniti.
      Cu respect si speranta , col.ing. rez. B.C. , Prahova.

      Ștergere
    2. Va multumim, domnilor profesori!
      Eu, sindicalist militar, sunt onorat sa ma aflu umar la umar, pe acelasi front al eradicarii hotiei si imposturii din societatea romanesca, alaturi de dumneavoastra!
      Sa va ajute Dumnezeu!
      Col. (r) Valeriu Stamate

      Ștergere
  13. „VICTOR PONTA nu va dezamagi niciodata POPORUL ROMAN !”
    joi, 3 mai 2012

    Preşedintele Filialei 1 SCMD Braşov
    Preşedintele Asociaţiei ”Alianţa Pentru Respectarea Democraţiei – Octavian Paler”
    Gl.mr.(r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu

    Traiasca USL si SCMD !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa traiasca dle. general,dar sa-si respecte si promisiunile facute noua care ne simtim iarasi mintiti de cei pe care i-am votat. Imi cer scuze ca nu pot striga aceleasi lozinci ca dv. Va doresc sanatate!

      Ștergere
  14. Daca am pierdut 500 lei la pensie, din 2000 lei, SCMD nu a putut face nimic, desi am comunicat cu ei prin toate mijloacele.Am sugerat ca pentru fostii guvernanti corupti, trebuia rezolvata problema pensiilor, asa cum o rezolva interlopii la P. Neamt. Cu BOC, BASE , PDL, trebuia luptat la sange si cu arme de foc, deoarece sunt infractori legalizati. M-au furat , ii distrug!

    RăspundețiȘtergere
  15. " Stimati gicacontra " de pe unde sunteti si tot apareti, problema noastra este orgoliul si credinta sfanta ca de la o anumita varsta si "fonctie" detinem adevarul absolut si inevitabil , pensionari fiind, ne incadram in cele spuse. Haideti sa mai gandim , sa mai actionam, nu din fotoliul si de la tastatura ci direct de pe asfalt, din piata , acolo se cer si se obtin ( in Romania ) DREPTURILE. M-am saturat de cei care stiu doar sa dea din gura. Haideti langa noi, acei care am participat la TOATE mitingurile organizate de SCMD, fie ca eram cinci sute, doua mii sau cinci . Domnilor "asistati" , practica ne omoara, la dat din gura suntem cei mai buni!

    membru SCMD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneavoastra vorbiti fie din postura celui careia i-a crescut binisor pensia, fie din postura unui membru al unei filiale SCMD, care are ceva avantaje banesti,neinsemnate!Noi cei care am avut mari asteptari de la SCMD, si nu am primit decit vorbe si promisiuni, indemnuri electorale etc, gindim altfel. Gindim ca SCMD este neputincios nu ne poate organiza si conduce in actiuni de amploare impotriva celor care ajung la putere prin promisiuni si minciuni. A trecut destul timp, degeaba! Este parerea mea si va rog sa nu va suparati. Cu respect!

      Ștergere
  16. Auziti ba ,apevistilor pensionati la cerere si cu salarii compensatorii ,daca va aduc astia pensiile la ce ati avut, dar la care nu prea ati contribuit ,sindicatul cu ce se mai ocupa?Cereti ba ,,neste''drepturi la competentele pe care le-ati dobandit mirosind moleterul si facind ceva scoala care de bine de rau era marcata de un inalt comandament al educatiei si disciplinei.Din pacate unii postanaci fac confuzie intre colectivism si unitatea de forte,intre competente si responsabilitati,intre actiunea colectiva si raspunderea unica a comandantului,intre vointa si putinta,intre lege si fara de lege .Auziti ba,,,asistatilor''cati pistolari aveti in structurile sus puse ,sau ati avut.Ce fac viitorii pensionari?"rat-ai dracu de netoti,astai rezultatul muncii voastre cind erati apevisti nu activi ci ...pasivi

    RăspundețiȘtergere
  17. Inca n-ai crapat, ofticosule?

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu crapa fiindca trebuie sa-si verse focul pe semenii lui, acest frustrat, care dupa umila mea parere, cred ca a fost ejectat din sistem datorita atitudinii de GICA CONTRA, pe care o are si acum. Ori a iesit inainte de termen la pensie ori/si pe deasupra a mai fost si tepuit la bistari de regimul baselboc. Este in inferioritate fata de majoritatea celor care isi exprima opiniile, concluzia o trageti daca-i cititi postarile, un individ marcat, plin de ura, intolerant si batjocoritor. Rusine pentru vocabularul de golan la care marea majoritate nu accede.

    RăspundețiȘtergere
  19. Rugaminte catre administratorul site-ului
    Cred ca sunteti convins ca acest site este monitorizat. Daca cei ce o fac si intocmesc rapoartele catre "stapani" ne vad ce opinii diferite avem despre propria casta (breasla) si cata putere avem de a ne injura intre noi, de a ne defaima in public conducatorii si de a ne arata cultura si caapcitatile de care dispunem, SA NU NE ASTEPTAM SA FIM TRATATI DECAT CA NISTE NIMENI!
    Va rog sa nu mai dati posibilitatea de a se face comentarii la niciun articol. Acest lucru nu este o ingradire a libertatii de exprimare. Cine are ceva de spus, sa o faca prin e-mail, prin posta, telefon direct la autorii articolelor sau la membrii Comitetului Director.
    VA ROG SA INTELEGETI CA NE FACEM DE RAS!
    VA ROG SA INTELEGETI CA NE FACEM MARI DESERVICII!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e democratic sa se interzica comentariile pe articole. Nici eu nusunt de acord cu limbajul suburban folosit de unii confrati.Mai ales ca pretind ca au educatie.Trebuie sa-i combatem si sa-i inlaturam noi ,cei care suntem deranjati de aceasta stare de lucruri.Pina la urma vocabularul folosit de un individ arata si valoarea acestuia, mai ales cind posteaza pe bloguri .Sa traiti!

      Ștergere
  20. din 89 si pana acum,ne-au distrus toate structurile statului,au luat pensiile militarilor,salarile militarilor,sub masca privatizarii,restructurari,a mai ramas sa ne impuscati,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnu administrator, ce mai astepti ?
    Inchide dreacu pagina, ca fac apevistii astia de ras armata !

    Sa-l sun pe Victor de la Pitesti, ca sa te sune ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule,
      Cred ca este cazul s fii mai decent, nu-ti mai jigni concetatenii! Iesi macar din anonimat ca sa stim si oi cu cine avem de-a face! Desi banuim....

      Ștergere
  22. Va informez ca Secretariatul General al SCMD monitorizeaza si modereaza (uneori) comentariile de pe blogurile CNSC si de pe cele ale revistei Manifest SCMD.

    Comentariile la articolele postate pe blogurile filialelor pot fi deschise sau inchise, in functie de dispozitiile date de catre presedintii filialelor repective. Cu alte cuvinte, fiecare filiala a SCMD are politica sa proprie in ceea ce priveste comentariile la articolele postate.

    Personal cred ca SCMD nu trebuie sa se teama de comentariile neavenite sau necivilizate ale unor rataciti pe aceste bloguri pentru ca, asa cum graul se deosebeste de neghina, tot asa si un cititor cu ceva minte deosebeste comentariul pertinent de comentariul unui ageamiu sau de cel al unui rauvoitor.

    Multa sanatate si cele bune!

    RăspundețiȘtergere