Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 27 ianuarie 2021

Continuarea actiunilor de protest

 

ACTIUNILE DE PROTEST CONTINUA

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

 

Doamnelor si domnilor,

Presedintele SNAP, dl. Iulian SURUGIU, anunta iesirea, din nou, in strada, a sindicalistilor din Politie, aliati cu noi in cadrul CNSC, vineri, 29.01.2021, intre orele 09.00 – 11.00, in fata sediului central al MAI.

Ii sfatuim pe membrii SCMD/CNSC, care vor sa participe, sa procedeze ca si membrii Filialei  SCMD 2 Botosani, in cadrul actiunii de duminica, 24 Ianuarie 2021. Sub conducerea dlui. presedinte interimar, col.(r) Radu Grigoras si a secretarului interimar, plt.adj.(r) Mircea Muraru,  acestia s-au prezentat in Piata Revolutiei din localitate, avand asupra lor (fapt consemnat de Ziarul “Botoseneanul”), pentru dialogul cu presa si cu prefectul, taloanele de pensie. Astfel, au putut demonstra ca pensiile lor “nesimtite, de 20.000.000” (2000 lei, azi), ca sa-I citam pe “nasii” Basescu si Boc, nu numai ca sunt inghetate de trei ani, dar au si scazut cu sume de pana la 1000 de lei. Spre deosebire de presa centrala, presa judeteteana mai accepta si adevarul!

Va rugam, asadar, sa sprijiniti protestul sindicalistilor de la SNAP, reamintindu-va ca se lucreaza la inghetarea, cel putin pe durata actualei legislaturii, a pensiilor militare de stat, prin schimbarea statutului juridic al pensionarilor militari. Disparitia, din punct de vedere juridic, a rezervei, va atrage si schimbarea naturii juridice a soldelor noastre de rezervist, botezate pensii!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Un comentariu:

  1. Pokerstars - The Borgata Casino Hotel in Atlantic City
    Pokerstars.com's 안전한 바카라 사이트 poker room. With an array of top-notch action, quality dealers and games, the Borgata Poker Room is the place to play.

    RăspundețiȘtergere